IPhone 3gs problem

poruka: 7
|
čitano: 2.776
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IPhone 3gs problem

Pozz ekipa 

Imam jedan problemcic. Imam 3GS i odnedavno se počeo čudno ponašati

Kad ga stavim na punjač i pričam onda se zna ugasiti, samo se pojavi apple logo i treba mu nekih 3 minute da se upali opet. Probao sam sa drugim kabelom i isto se događa kao i kad se puni preko kompa

Usage i standby time su mi isti, i baterija mi odjednom traje maksimalno samo 2 dana za razliku od donedavnih 5 dana :S

Na njemu je zadnji iOS, 4.2.1

Se tko susretao s ovim problemom i zna li mozda rijesenje?

Ovo za bateriju sam vidio da ekipa radi hard reset no meni to ne pomaze i sve je iskljuceno ali ne pomaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
IPhone 3gs problem

Probaj ga ponovno nadograditi pa vidi što se onda dešava.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
IPhone 3gs problem

ma mob je sluzbeni, izgleda da dosta kolega koji su dobili isti imaju istih problema, pa ce sutra valjda na popravak ili zamjenu

valjda je serija u banani a vidio sam da oni koji su imali ovakvih problema sa 3gs-om su ih rijesili zamjenom mob-a, niti apple valjda ne zna u cemu je problem pa cemo vidjeti sta ce biti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone 3gs problem

Ne znam, meni se poceo cudno ponasati u zadnje vrijeme (3GS, 4.2.1).

Ponekad blokira - npr. kad se prebacujem izmedu browser prozora, ili sto je jos gore kad zovem nekog i pokusam prekinuti.

Prije tako nije bilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone 3gs problem
parizer kaže...

Ne znam, meni se poceo cudno ponasati u zadnje vrijeme (3GS, 4.2.1).

Ponekad blokira - npr. kad se prebacujem izmedu browser prozora, ili sto je jos gore kad zovem nekog i pokusam prekinuti.

Prije tako nije bilo...

ma i meni 

kao sto sam napisao, usage i standby isti a baterija traje max 2 dana dok je prije i po 5 dana

Isto kao i tebi blokira kod prekida poziva a ako pricam dok je na punjacu samo se ugasi

14 godina
neaktivan
IPhone 3gs problem

Imam i ja isti problem. Čim pričam dulje od 5 min resetira se sam od sebe. Istekla mi je garancija tako da ga ne mogu zamijeniti. Dala sam ga popraviti u Iservis i rekli su mi da ga je trebalo update-ati ali će mi se time izgubiti jailbreak. I rekla sam ok, iako je to značilo dati 100 kn. Da bi skužila da mi se i dalje resetira čim dulje pričam. Tako da nisu napravili apsolutno ništa! Jel ima netko kakvu ideju šta bi to moglo biti? 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: IPhone 3gs problem

Nemoj trošiti novce na servise. Prejednostavno da bi placao/la.

Nisi glup/a 

Dovoljno je max 30 minuta googlanja i pola sata za obaviti posao. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 23:35 (Simbamef).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice