Evo jedna zanimljiva stvarčica za sve koji žele provjeriti dali je uređaj original i još neke dodatne stvari.
Koliko je moguće manipulirati IMEI brojevima što se tiče kopija uređaja, ne znam, možda zna netko drugi to???
Ak netko ima kopiju kakvu nek isproba na ovom alatu da vidimo što izbacuje :)
I možda da se stavi link u nekakvu stickey temu tako da bude dostupan...
Inače što se tiče stickey tema, mislim da bi bio red maknuti Galaxy uređaje iz stickey zone, također i onog nekakvog prastarog huaweia... Ne razumijem zašto to stoji gore i po čemu su to Galaxy uređaji bitniji od svih ostalih? Već sam dao prijedlog da se to makne u posebnoj temi o prijedlozima na forumu no nije nitko to uzeo u obzir.
Mislim da bi stickyji trebali biti o nekim bitnim podacima, tipa onaj o rootanju/debrandiranju uređaja i pojašnjenju što je to, još i ovaj link bubnut unutra, ona pomoć o odabiru mobitela bi trebala ostat i takve stvari...
Pa eto dajem samo prijedlog, tko se koliko slaže s tim nek napiše.
Također kolega EchoOne je napisao fenomenalne članke o procesorima/gorilla glassu i još nekim stvarima i to stoji u podforumu o mobilnom softwareu a savršeno bi pristajalo ovom podforumu u jednoj stickey temi
Da se netko ne nađe uvrijeđen, samo dajem preporuku kako mislim da bi forum bolje izgledao i bio funkcionalniji, a vjerujem da se i većina korisnika slaže samnom