Planiram kupovati novi mobitel i dvoumim se izmedju ova dva. Cijenom su tu negdje. Zanima me koji bi bio bolji izbor? Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vivaz mislim ima bolju rezoluciju i bolju kameru.
al je u njega OS symbian ako se ne varam, pa ako ti to ne smeta mozda je on bolji izbor.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Vivaz ima rezistivni touch koji je prelos i njegovo vrijeme je proslo u zadnje 2 god,iso bi na wildfire.
Ako ti je multimedija važna, uzmi Vivaz. Puno bolja kamera i ekran na kojem možeš uživati u snimljenom materijalu, možda čak i Divx videu.
Wildfire ima jedan od najgorih ekrana danas po pitanju kvalitete prikaza. Na istoj dijagonali, Vivaz ima 3 puta više piksela, mislim da je sve time rečeno.
2.770 Posts! And counting...
Mene zanima ista stvar..Koji je bolji?..Imam na raspolaganju ta dva..Koji?..Drugi mobiteli nedolaze u obzir..Treba mi najviše za igre(3d ako je moguće) i za surfanje internetom..
Vivaz ima bolju rezoluciju i brzi procesor, dve bitne stavke za igre. Takodjer kamera od 8MP je daleko bolja od one koju Wildfire ima 5MP,
Vivaz je poznat po tome sto ima isvrsnu kameru. Jos jedan plus na strani Vivaza je to sto ima TV izlaz. Po mom misljenju Vivaz je bolji.