Htc wildfire s problem

poruka: 6
|
čitano: 2.880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Htc wildfire s problem

spojim wildfire na komp i pokrenem htc sync i piše mi "Nema povezanih uređaja"...Kaj da napravim??

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Htc wildfire s problem

Imao sam i ja problema sa tim, ono što dobiješ na mobitelu njihovu kao HTC Sync aplikaciju, nije od wildfirea, već od nekog drugog htc-a. Skinuo sam samo sa njihovih stranica pod wildfire s htc sync. Znaći baš za wildfire s htc sync mora biti.

http://www.htc.com/managed-assets/support/software/htc-sync/setup_3.0.5551.exe 148mb ti je.

Tak se barem meni riješio problem :)

16 godina
neaktivan
Htc wildfire s problem

zapis je uklonjen.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 21:13 (abajagil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Htc wildfire s problem
crobigg kaže...

Imao sam i ja problema sa tim, ono što dobiješ na mobitelu njihovu kao HTC Sync aplikaciju, nije od wildfirea, već od nekog drugog htc-a. Skinuo sam samo sa njihovih stranica pod wildfire s htc sync. Znaći baš za wildfire s htc sync mora biti.

http://www.htc.com/managed-assets/support/software/htc-sync/setup_3.0.5551.exe 148mb ti je.

Tak se barem meni riješio problem :)

Zašto ovo čitaš???
16 godina
neaktivan
Htc wildfire s problem

kod postavke je iskljucen za prijenos podatke s USB-a tako mislim, jer mob vec izgubljen u Austriji. Na ekranu pise sve je zasticeno (email, lozinka i kljuc)... taj mob mi je posudio od mojeg frenda al nije kraden nego je cekao vlasnika koji je izgubio mob i nista se nije pojavilo :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 21:15 (abajagil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Htc wildfire s problem

Pozzz.decki mam problem ako netko zna rijesenje neka mi pomogne...kupio sam novi htc wildfire a bas nisam upoznat sa njegovim koristenje...uglavnom kad skidam aplikacije od androida skoro vise pola ih ne podrzava a drugi ljudi na istom takvom imaju te iste aplikacije i u marketu skidam a tamo nema nista pametno a ako skidam sa drugih stranica onda nerade....ljudi mi kazu da nekako trebam otkljucat mobitel da podrzava sve android aplikacije ...hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice