Evo sam naisao na dva skroz povoljna oglasa za ova dva mobitela pa bih kupio jedan od njih. Pa ako možete pomoći, šta se više isplati... (nokia je skuplja od tattoo-a za 150kn)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1:0 za tatoo
Drugi neka nastave 
zavisi da li hoces symbian ili android :)
od ta dva, obadva mi se sviđaju, meni je svejedno
android je daleko bolja platforma. tattoo si uzmi. (imam HTC Wildfire i prezadovoljan sam)
tattoo je harverski inferioran aparat tako da ga u ovom izboru en preporucujem...
znaci x6 je puno jaci hardverski, a symbian nije toliko los kao sto se prica da bi uzeo tattoo samo zbog androida...
moj savjet je da uzmes x6.... bolje mobitel u svakom slucaju...
da je u kojem slucaju usporedba X6 vs. Hero, onda bi rekao Hero... al u ovom slucaju svakako X6.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2922&idPhone2=2932
Ovdje možeš pogledat usporedbu oba telefona, u ovom slučaju moj glas ide za Nokiju. Ima veći ekran sa većom rezolucijom, kamera je osjetno bolja, po meni se nemaš kaj dvoumit, uzmi X6 i uživaj
preporuka x6...
Sinoć su mi na drugom forumu dali prijedlog da uzmem sony ericsson w995, više sam nemam pojma šta da izaberem
Sinoć su mi na drugom forumu dali prijedlog da uzmem sony ericsson w995, više sam nemam pojma šta da izaberem
Pa uzmi x6 el imas svoj mozak valjda vidiš šta je bolje... nemožeš uspoređivat w995 sa x6... ako možeš nabavit x6 uzmi x6...
Pa uzmi x6 el imas svoj mozak valjda vidiš šta je bolje... nemožeš uspoređivat w995 sa x6... ako možeš nabavit x6 uzmi x6...
Ma zaboravio sam reći da je nokia x6 kodirana na vipovu mrežu, a ova dva rade na sve mreže (šta mi je bitno). Može li se symbian rootati kao android da radi na sve mreže, ili kako to već ide...
Uzmi x6,bolji je po svemu. Tattoo i nije bas nesto jedino sto ima Android.
mora ces je nositi na servis da je otkljucaju... za cijenu nisam siguran....
nokia: bolji ekran, kamera
tattoo: brzi procesor, duplo RAMA, brzi 3g, android
E pa da je sada nokia bas toliko bolja.... pitati cu tek kad budes morao krekirati programe ako kupis nokiu.. ili naravno, ako budes zadovoljan programima u ovi storeu gdje nemaju najobicniju stopericu.