imam navedeni mobitel i baterija mu se jako prazni, kupio sam novu zamjensku i ista priča..jel nekaj s mobom ili?? hvala
Koliko brzo se prazni?
Meni traje prosječno 3 sata screen-on, te je meni to malo iako je to prosjek za sve smartphonee.
imam navedeni mobitel i baterija mu se jako prazni, kupio sam novu zamjensku i ista priča..jel nekaj s mobom ili?? hvala
Koliko brzo se prazni?
Meni traje prosječno 3 sata screen-on, te je meni to malo iako je to prosjek za sve smartphonee.
stara tvornicka je trajala nekih 6h non stop sam bio na njemu, uključen wi-fi cijelo vrijeme..a ova nova nešt malo više, oko 8h
edit: ova nova se brzo napuni cca 1,5h , a stara se punila oko 6h da se napuni do kraja
stara tvornicka je trajala nekih 6h non stop sam bio na njemu, uključen wi-fi cijelo vrijeme..a ova nova nešt malo više, oko 8h
edit: ova nova se brzo napuni cca 1,5h , a stara se punila oko 6h da se napuni do kraja
Jel to baš screen-on vrijeme?
Ako je onda se definitivno nemaš šta žalit :D
sry, al kaj znači screen-on?
sry, al kaj znači screen-on?
Pa sam izraz kaže, koliko dugo je ekran bio uključen :)
Odeš na battery usage i klikneš na screen.
Mislim da je to najpouzdanije mjerilo trajanja baterije.
55 min je na bateriji, 100 % s tim da ne tipkam po njemu nist
Koji preporucujete aosp/aokp rom a da je stabilan i jelly bean?
Ako otvaraš preko default browsera trebalo bi raditi.
Da li itko zna kako rootat ovaj mobitel?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2115520 ovaj bi ti trebao biti ok.
Svakako pricekaj viperS JB rom kad fixaju kameru itd.
A skines si anttek appmanager ili titanium backup i pobrises nepotrebne stvari. A i imas u aroma installeru da oDznacis sta neces instalirati od bloatware'a.
Skinuo sam taj ROM, instalirao ga, al nece bootat - stoji na HTC logu.
Backup sam napravio, tak da nema frke.
Nego interesira me jedna stvar. Nisam napravio S-OFF, jel bi to bio problem ne podizanja ROM-a (CM mod)
Hooray, uspio sam, samo sam reflashirao recovery, prije je bio Clockwork, stavio sam 4ext i to je sad to :)
Pozdrav! Imam HTC Sensation XE i ušla mi je prašina pod ekran mijenjao sam ekran i nemože se maknuti, taj čovjek koji mi je sređivao ekran rekao mi je da ta prašina kad se primi da ne pušta...
Ako itko što sazna neka mi molim vas javi. :)
Hvala!
Preporučio bi Vipersov rom Sense 5, sve se vrti fluidno i brzo sa manjim bugovima tipa slikanje panorame ne radi.
Samo nemojte pokretati sound enchancer uopće jer svaki sljedeći put kada umetnete slušalice će se pojaviti boot loop te ćete mob onda morati wipeati i ponovno instalirati rom. :)
Rijesio sam sve te probleme u 5.1.0 :)
Rijesio sam sve te probleme u 5.1.0 :)
Poz ivice :)
Nemam vise na zalost sensation ali jako mi je drag uredjaj bio.
pitanje, jel zna iko di ima za kupit ovaj mob, novi?
Rom bi sam po sebi radio na EVO, al nema JB kernela za Evo 3D, i kamera nebi nikad radila jel ne postoje kopmatiblini dirveri za JB za EVO DUO kamere..
A jbg, prodajte te telefone i kupite nešto novo, evo ja kupujem HTC ONE M8 ćim dođe u Hrvatsku, Viper rom je već online :)
Probaj ovo:
Isto tako prodajem svoj sensation za 900 kn ako je tko zainteresiran :)
Stanje 9/10, samo mi je dosadio a i želim preći na WP sada, zato ga prodajem.
Jel ima neki tutorijal kako rootat HTC sensation z710e i kako se stavlja rom na njega?
Jel ima neki tutorijal kako rootat HTC sensation z710e i kako se stavlja rom na njega?
Sve imaš na XDA forumima.
Planirao sam uzeti sensation, kolika je mogućnost za ovo? I isplati li se
http://v2.pik.ba/artikal/13594030/prodajem-htc-sensation-pao-mu-sistem-treba-ga-podici/
Vidim da su napravili rom-ove sa 4.4.2 (KitKat) ili čak 4.4.4 verzijama androida, da li ih je itko probao i da li se bolje držati starijih verzija poput ICS-a (4.0.3/4.0.4) ili onih 4.1.2?
Ja sam trenutno na 4.0.3, HyperNonSense uglavnom nema HTC Sense već koristi Zeam Launcher i prilično je brz i dalje, dugo ga nisam mijenjao.
Bilo mi se i staklo/digitizer razbilo, srećom nije i LCD ekran otišao kvragu pa me zamjena došla ~90kn za digitizer sa ebay-a i 100kn za njegovu zamjenu.