HTC one X baterija

poruka: 9
|
čitano: 3.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC one X baterija

Pozdrav 

Na HTC-u mi se baterija dosta sporo puni, treba mu oko 3 sata da se baterija napuni do kraja, dal je to normalno ili bi ga trebao odnjet na servis?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: HTC one X baterija
mrky101 kaže...

Pozdrav 

Na HTC-u mi se baterija dosta sporo puni, treba mu oko 3 sata da se baterija napuni do kraja, dal je to normalno ili bi ga trebao odnjet na servis?

3 sata je normalno

LG Google Nexus 4
15 godina
neaktivan
HTC one X baterija

Jer frend mi ima galaxy s3 i kaze da mu je pun za sat i pol do dva sata i prije sam imo iphone i isto je bio pun vec nako sat i pol zato mi je ovo cudno

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrky101 kaže...

Jer frend mi ima galaxy s3 i kaze da mu je pun za sat i pol do dva sata i prije sam imo iphone i isto je bio pun vec nako sat i pol zato mi je ovo cudno

Ovisi o kapacitetu/vrsti baterije, punjaču itd

Ne pune se svi uređaji isto.

LG Google Nexus 4
16 godina
odjavljen
HTC one X baterija

Bolje da ti se puni sporije, duže će trajati.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC one X baterija

Ma mozes mislit do 4 sata popodne vec mora na punjac opet

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC one X baterija

Duže će trajati baterija, ne jedno punjenje :)

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
13 godina
HTC one X baterija

Postoji mogućnost da je do punjača... Imam Galaxy S3 ostavim mobitel cijelu noć napuni se 40-50% baterije, kupio neki univerzalni punjač po preporuci bugovaca za 10km(40kn) napuni ju za cca sat i pol vremena više-manje... Imam od nedavno i One X također, ali puni se normalno oko sat i pol vremena... Tako da je moguće da je do punjača, ako možeš posudi od nekoga punjač da vidiš jel do toga :)

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 9:43 (H3rc0).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
H3rc0 kaže...

Postoji mogućnost da je do punjača... Imam Galaxy S3 ostavim mobitel cijelu noć napuni se 40-50% baterije, kupio neki univerzalni punjač po preporuci bugovaca za 10km(40kn) napuni ju za cca sat i pol vremena više-manje... Imam od nedavno i One X također, ali puni se normalno oko sat i pol vremena... Tako da je moguće da je do punjača, ako možeš posudi od nekoga punjač da vidiš jel do toga :)

3 sata je normalno za One X, tako kažu korisnici na XDA (svi s original punjačem). Pročitaj prvi post.

LG Google Nexus 4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice