HTC One V pomoć u radu

poruka: 10
|
čitano: 3.016
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HTC One V pomoć u radu

Kupio sam si HTC One v i on ima ICS na sebi... Inace, novi sam na androidu i trebao bih malu pomoć u radu. 

1. Kako da dodajem ili oduzimam panele(početne zaslone)? Probao sam dugo držati tipku za home, ali ništa mi ne pokaže?

2. Želio bih kreirati mapu uli folder gdje bih mogao spremiti sve aplikacije koje ne koristim ali isto ne znam kako... 

Jel bi mi mogao netko pomoći:))

Tnx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC One V pomoć u radu
naptavis pinch out od dva suprotn vrha ekrana, i trebali bi ti se pojaviti svi paneli, i onda jedab prazni sa + na njemu, i s tim dodajes. folder kreiras tako da na homescreenu na praznom drzis prst par sekundi i onda ti dode ponudeno dodaj novu mapu
juka
17 godina
neaktivan
HTC One V pomoć u radu
pozdrav i dobrodosao u android svijet ^^

1. nikada nisam koristio htc uredjaj sa senseom, ali mislim da nemozes mijenjati broj homescreenova..ako to zelis mozes skinuti neki drugi launcher na google play (apex launcher, nova launcher)
2. mapa bi se trebala pojaviti tako da odvuces jednu ikonu na drugu

nadam se da saam pomogaao :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nažalost, ovo sa pinch outom ne funkcionira, a kad dugo drzim na praznom pojavi mi se ono da organiziram aplikacije po screenovima i nigdje nema mogucnosti da dodam panel ili oduzmem panel,samo da dodam widgete i aplikacije na screenove...

13 godina
neaktivan

mog kreirati mapu kad dovucem jednu ikonu na drugu, ali samo na favorite-sima u dnu ekrana... Ako povucen jednu aplikaciju iz aplikacija,odmah mi se automatski kreira shortcut da ga  postavim na home screen... Ne bih htio ispasti glup ali jel mogu iskljuciti htc sense nekako pa probati kreirati to sve i onda ga ponovno uključim?:)

17 godina
neaktivan
HTC One V pomoć u radu

čekaj, ti si mislio napraviti mape u meniju gdje su ti sve aplikacije? ako jesi, nebi islo :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One V pomoć u radu

Pa da u aplikacijama... To se ne može? Ni sam nekom aplikacijom, bas me zivciraju sto ih ima toliko :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One V pomoć u radu

HTC One X

Home screen - Pinch in - pojave se svi paneli

na vrhu se pojavi ponuda da kreiraš novi, a držanjem prsta na panelu pojavi se na vrhu ukloni. Odneseš prstom na ukloni ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One V pomoć u radu

Pozdrav,

moželi se na HTC one V onemogućiti da te netko zove kad si u roomingu, ili jednostavno onemogućiti da te prebaci na drugu mrežu?

kako napraviti da mi ne dolaze obavjesti sa facebooka?

Sisak
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One V pomoć u radu

evo i meni treba pomoc :(, na google play nemogu skinuti "garmin tracker", sto mi je jako vazno, kaze da nije dostupno u mojoj zemlji :'(

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice