Momci što je točno crknulo na mobu?
Ovo:
ili ovo:
Da znam dali ću novčanik počastiti sa 50 ili 100 USA dolara.
Kad naprimjer povučem sa čevapom baš po toj liniji a korisim google maps, ne miče se ekran.
Hvala
Živjeli!
Momci što je točno crknulo na mobu?
Ovo:
ili ovo:
Da znam dali ću novčanik počastiti sa 50 ili 100 USA dolara.
Kad naprimjer povučem sa čevapom baš po toj liniji a korisim google maps, ne miče se ekran.
Hvala
Živjeli!
Dobro si ga roknuo kada ti je uspio puknuti i digitizer i ekran.
Vexxx javi seeeeeee
Vexxx javi seeeeeee
Već jesam. ;)
Dobro si ga roknuo kada ti je uspio puknuti i digitizer i ekran.
Što imam takvu sreću da su otišla obadva dijela? Koja je razlika između digitizera i ekrana?
Koliko me to zadovoljstvo u dijelovima košta?
800 sa ugradnjom u Rijeci, moglo je i gore, premda da ću se i ovoga jako lijepo sjećati.
Što imam takvu sreću da su otišla obadva dijela? Koja je razlika između digitizera i ekrana?
Nažalost, imaš.
Digitizer je dio koji pretvara dodir u digitalni signal i šalje ga na ploču uređja dok ekran služi prikaz slike.
Ako hočeš, mogu ti na ebayu kupit dijelove i obaviti zamjenu (samo 100 kn).
Hvala,
da sam u zg drage volje, ovako ću to u ri obavit već u petak.
Još jednom hvala na odgovorima.
Nažalost, imaš.
Digitizer je dio koji pretvara dodir u digitalni signal i šalje ga na ploču uređja dok ekran služi prikaz slike.
Ako hočeš, mogu ti na ebayu kupit dijelove i obaviti zamjenu (samo 100 kn).
Meni je jucer roknuo na pod i ode ekran, radi touch...dali mi mozes dati neke preporuke gdje i za kolko da nabavim ekran? Moj je AMOLED a cuo sam da njih vise nema nego moram narucit LCD?
http://cgi.ebay.com/New-Original-LCD-DISPLAY-SCREEN-HTC-Desire-HD-A9191-/280640776635?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41577e69bb
http://cgi.ebay.com/New-Original-LCD-DISPLAY-SCREEN-HTC-Desire-HD-A9191-/280640776635?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41577e69bb
Joj tek sad skuzio da sam na krivom forumu, imam desire a ne hd...
Joj tek sad skuzio da sam na krivom forumu, imam desire a ne hd...
jel bi mi ga ti mozda mogao zamjenit kad ga kupim, platim ti?
Naravno. Nije mi problem.
Naravno. Nije mi problem.
Evo nasao sam za njega...samo je ovaj LCD a trenutno imam AMOLED, jel to problem?
http://cgi.ebay.com/New-Original-LCD-Display-Screen-HTC-Desire-G7-/320719435135?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4aac5e357f#ht_4558wt_905
Ako mogu se javljat samo se nis ne vidi, to znaci da je samo ekran riknuo jel?
Ako nema pukotina na staklu (digitizeru) onda je samo ekran.
Ako nema pukotina na staklu (digitizeru) onda je samo ekran.
Ma ovo prvo staklo nema nista, ali unutra drugo staklo ili mrezica ta ili sta je to vec, ona je pukla na par mjesta...ajde mi na domagoj.sudar@gmail.com posalji svoj broj moba pa ak ti nije problem da ti se javim kad mi stigne ekran da mi promjenis? hvala
Broj moba piše u mom potpisu.
Broj moba piše u mom potpisu.
PA sad mi neki tip kaze da ide to na garanciju? jel to istina? jer imam jos garanciju godinu dana...
PA sad mi neki tip kaze da ide to na garanciju? jel to istina? jer imam jos garanciju godinu dana...
Ti si ga oštetio i to na mehanički način. Garancija ne pokriva mehanička oštećenja.
Garancija će ti nastaviti vrijediti samo ako odneseš u ovlašteni servis (ali češ to masno platiti).
Ima. Ja ti to riješim. ;)
to su super vijesti :))
koliko bi me dosao popravak,i moram li ja naruciti lcd ili ga imas ? btw: gledam na ebay-u,navodno postoje dvije verzije tog lcd panela?
L.P. :)
to su super vijesti :))
koliko bi me dosao popravak,i moram li ja naruciti lcd ili ga imas ? btw: gledam na ebay-u,navodno postoje dvije verzije tog lcd panela?
L.P. :)
1oo kn ja naplaćujem rad. Ekran nemama, ali ga mogu naručiti (možeš ga i ti ako želiš). Kakav god ekran tražio, traži OEM. Ako nije OEM, ne uzimaj.
Vexx5555 Molim Te koliko bi me stajala zamjena digitizera na Htc evo 3d. ( mislim da je lcd ispravan)
hvala
imam htc nexus one i puknuo mi je ekran touch radi ali ne vidi se ništa, nekakve boje su se razlile, može li se to napraviti i koliko bi bila cijena???
moze pomoc imam htc desire 310....ekran mi je puknut touch mi radi no nekakva mi se boja prelila i slika je pobiga...moze pomoc jel se isplati popravljati itd