HTC Desire ekran problem

poruka: 7
|
čitano: 2.556
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC Desire ekran problem
Dobar dan, imam problem vezan uz display htc desirea... Neko vrijeme normalno radi (3,4 sata) zatim pocne zezati i to tako kao da mu se zamjene strane (gore dole,lijevo desno), ili pise umjesto slova p i slovo q i a i slicno. Kad ga restartiram (ili izvadim bateriju jer nekad nemogu ni naciljati na potvrdjivanje) radi normalno neko vrijeme...takodjer 3,4 sata.

Jel zna netko sto bi mogao bit problem i dal bi uvazili garanciju bez racuna s potvrdjenim IMEO-m iz vipa? Hvala dobroj dusi na odgovoru...

PS. Imam foliju na ekranu ako bi to moglo smetati...

School for money!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire ekran problem
Oprostite za dva posta, ali sam da kazem da imam i gumeno kuciste, zastitnu masku . Mobitel sr ponekad dosta zagrije (ponekad kad i ekran zeza). Pa ako je mozda do pregrijavanja ja cu skinuti tu masku...
School for money!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Desire ekran problem

ja sam svoj htc nosio u vip bez racuna i bez upisanog IMEI-a u garanciji...samo me pitao jel imam racun, rekao sam da nemam...i to je to..on je onda prepisao IMEI s moba u garanciju i sve je proslo glatko (i besplatno, mijenjali su mi display) {#}

15 godina
neaktivan
HTC Desire ekran problem
Jesi imao isti problem ko i ja? Ovo za garanciju je super, tq
School for money!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1995matej kaže...
Jesi imao isti problem ko i ja? Ovo za garanciju je super, tq

meni je samo crko ekran odjednom..nije bilo ovakvih problema kao kod tebe...

15 godina
neaktivan
HTC Desire ekran problem

morat ću ja do njih skočit... da vidimo šta je to... a jel zna netko usput di iam za kupit folije za ekran, jer ova je gotova a eBay-u ne vjerujem

School for money!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zasto ne vjerujes? moja je na mobu nekih godinu dana, ovih dana cu stavit novu, ova je pri kraju vec (isto sa ebay-a)...neki dan mi stigle nove 3...za $0.99

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice