Vec su na internetu izasle slike telefona, slike kamere i video klipovi na koji nacin radete te dvije kamere. Sad za sad nema mnogo slika koje su slikane direkno sa honora 6 plus ali ono sto sto ima izgleda prelijepo. Izraden je od cvrstog kucista, sa displeom 5.5 inca, dvije sim kartice i duplom zadnjom kamerom. I sve to sa 3GB Rama memorije. Ovde na ovom linku imate jedan mali test izmedu honora 6+, Iphone6 i Samsung S5 . Postavicu ovde jos neke informacije koje sam mogao naci:
Izdrzljivost:
Kako duple kamere rade:
NETWORK : GSM / HSPA / LTE
Dimensions: 150.5 x 75.7 x 7.5 mm
Type: IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size: 5.5 inches (~73.2% screen-to-body ratio)
Resolution: 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)
Chipset: HiSilicon Kirin 925
CPU: Quad-core Cortex-A15 & quad-core Cortex-A7
GPU: Mali-T628 MP4
Card slot: microSD, up to 128 GB (uses SIM 2 slot)
Internal: 16GB (3G model); 16/32 GB (LTE model), 3 GB RAM
Primary: Dual 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, dual-LED flash
Features: Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR
Video: 1080p@30fps
Secondary: 8 MP, 1080p@30fps
E sada pitanje za Vas. Posto zelim kupiti nov telefon, a ovaj telefon mnogo mi se dopada, jer ima duplu sim karticu,a ja jos volim slikat a i kako mi se cini pravi extra fotke na Aliexpresu mogu kupiti honor6+ za 340eura.
Na ovom klipu pokazuju telefon, i njegov softwer prilikom slikanja. Ono sto sam primjetio fokus pravite posto slikate, i to mi daje veliku sumnju. Dal u opste te dvije kamre daju dobar i visok kvalitet slike? Interesuje me da sada novi telefon, koji sadrzi snapdragonov procesor 810(kako sam shvatio i procesor igra vaznu ulogu za slikanje), napravi mnogo bolju sliku nego ovaj? Dal imati dve kamere moze biti prednost? I ono sto me mnogo odbija od njega jeste procesor HiSilicon Kirin 925. Kako sam shvatio, zbog ovog procesora ne mogu imati ni slow motion, ni snimanje u 4K rezoluciji, a pogotovo necu imati nikakva poboljsanja kaosto su u snapdragonu 805 i 810.
P.S. Cekacu jos objavu Xiaomia 15 januara pa cu tek odluciti sta cu kupiti. :)