Dobra vecer. Kao što naslov sam kaze, moja supruga ima problema sa doticnim mobitelom.Pošto cu vam sada opisati problem, volio bi da mi se jave ljudi koji imaju taj mobitel, jer nekako vjerujem da bi oni mi mogli tocno reci jel do uredjaja problem ili samog korisnika. Ugl, problem je sljedeci. Primjetili smo od prvog dana da kada idemo slikati nešto, da dok pomičemo kameru u nešto što bi slikali, slika dosta šteka. I kad uslikamo, cujemo klik i slika se smrzne i mi normalno sklonimo mobitel i slika ispadne baš mutna. Znaci dovoljno je da se covjek malo pomakne, slika izgleda kao da je netko pretrcao pokraj nas.Znaci ništa nije u kadru kako bi trebalo biti. Ja znam da svaki mobitel ima svoju stabilizaciju slike i da zna se desiti da slike budu mutne npr ako micete brzo ruku i normalno da na slici ta ruka ce biti mutna. Ali ovdje je slucaj da kao što sam rekao, kao da mobitel se smrzne kada skljocne i uslika fotografiju. Svaki mobitel ima svoj moment tog zamrzavanja, ali ovdje mi se cini da je to baš loše. Mislio sam na prvu da mi žena nezna slikati, ali onda kada sam i ja išao slikati, primjetio sam da sam za jednu sliku morao biti toliko miran da je uslikam kako trebai da osobe budu toliko mirne, da bi slika bila donekle kako treba. Ugl, ja imam P30 Huawei i vidim razliku u samom radu slikanja, tako da nekako sumnjam u sam uredjaj da nije u redu. Pošto i prije slikanja, kada pomičete kameru, slika jako trza. A takodjer i kod samog snimanja videa, nakon reprodukcije, vidim malo kao da trza snimak. Pa eto, to je ugl problem koji imam. Pa možda netko imao ilo je u imao iskustva sa tim modelom. Hvala
Honor 50 problem
- poruka: 3
- |
- čitano: 2.744
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isključi HDR.
Hmmm probaj iskljucit ai funkciju ako je ukljucena.