Gt-i5800 baterija

poruka: 8
|
čitano: 3.967
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gt-i5800 baterija

Pozdrav,

Kupio sam polovni Samsung galaxy 3 GT-i5800 i sve radi odlićno  osim baterije.

Sada, zanima me je li to do ROM-a ili nećeg slićno ili ću trebati kupiti novu bateriju.

Probao sam calibrirati mobitel i nista, a kada udjem u battery calibration kaze mi da mi je baterija u dobrom stanju.

Mobitel radi na android froyo 2.2 verziji i Custom ROM-u Kyrillos ROM v9.7.1 JPU.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gt-i5800 baterija

moguće. probaj vratiti stock rom pa vidi

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Gt-i5800 baterija

Ako nije problem bi li mi mogli malo pojasniti kako staviti stock rom,

Hvala

14 godina
Gt-i5800 baterija
pozz evo sam da kazem da sam isti mobitel nabavio i isto mi baterija kratko traje ultrakratko ,pa jel se vama dogodi kad ga zakljucate da vam blica?tj svijetlo se pali pa gasi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gamer21 kaže...
pozz evo sam da kazem da sam isti mobitel nabavio i isto mi baterija kratko traje ultrakratko ,pa jel se vama dogodi kad ga zakljucate da vam blica?tj svijetlo se pali pa gasi?

Pozdrav. Meni se taj problem nije jos dogodio, samo imam ovo sa baterijom sta vec pokusvam popraviti otkada sam ga kupio, ali ne uspjeva.

14 godina
neaktivan
Gamer21 kaže...

cura i ja imamo navedeni mob, te nam se na oba dogadja navedena stvar!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
13 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
Gamer21 kaže...

cura i ja imamo navedeni mob, te nam se na oba dogadja navedena stvar!

Tek kupljen ili polovni?

14 godina
polovni je mobitel ali ono blicanje je iritantno i sve sad bi ga trebao za 350 kn prodati mobitel je ko nov novcati nema ogrebotine jedne
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice