Pozdrav
Imam namjeru kupiti mobitel gigabyte gsmart aku a1, pa me zanima imali tko kakva iskustva s tim mobitelom. Kakav je za korištenje itd?
Pozdrav
Imam namjeru kupiti mobitel gigabyte gsmart aku a1, pa me zanima imali tko kakva iskustva s tim mobitelom. Kakav je za korištenje itd?
Kupio sam ga jučer i prvi dojamovi su dobri uz jednu veliku zamjerku, a to je kamera! Iznenadilo me kako su zamućene slike, a u usporedbi sa onima na testu na mob.hr i racunalo.hr moje su katastrofalne. Sve sam proba u postavkama ali ništa! Možda nemam sreće i dobio sam mob sa tvorničkom greškom i čini mi se da ga mogu zamjenit ili vratit u roku od 7 dana pa će tako i biti.
Eto opet kažem sveukupno ok uređaj, baš kako i piše u recenziji na mob.hr, a ja mora da nemam sreće
Kupio sam ga jučer i prvi dojamovi su dobri uz jednu veliku zamjerku, a to je kamera! Iznenadilo me kako su zamućene slike, a u usporedbi sa onima na testu na mob.hr i racunalo.hr moje su katastrofalne. Sve sam proba u postavkama ali ništa! Možda nemam sreće i dobio sam mob sa tvorničkom greškom i čini mi se da ga mogu zamjenit ili vratit u roku od 7 dana pa će tako i biti.
Eto opet kažem sveukupno ok uređaj, baš kako i piše u recenziji na mob.hr, a ja mora da nemam sreće
Također ga imam,performanse su super ali kamera je katastrofa.
Da, performanse super, ekran je solidan, čini mi se i baterija dobra, manje više sve ok, ali kamera katastrofa. A nema se šta popravit u postavkama i sad mi nije jasno kako na testovima ok slike jer kad sam par svojih prebacio na računalo neusporedivo su lošije! Ko tu koga j...!?
Eto sad vidim da nije samo moj mob loš po pitanju kamere. Nije mi to presudno ali nije u skladu sa navedenim niti sa cijenom jer za 1299kn već mora bit solidna kamera pa ću trazit povrat novca vjerovatno ili neki drugi mobitel.
Stvarno mi se svidio mob, a posebno baterija jer me živcira punit svaki dan. Evo nakon 1 dan i 5 sati još je na 55% uz 20-tak min razgovora, 30-tak min igranja igre i oko sat i pol prijenosa podataka. Znači nije baš intenzivno korištenje ali to je moj prosjek uporabe i u usporedbi s drugim mobitelima koje sam tako koristio ja zadovoljan.
Momci ako može još koji komentar na mobitel? Jeste li sredili problem s kamerom? Mislim se između njega i tele2fon v5.
Ja sam ga vratio i dosad nisam uzima nista drugo, bilo mi zao ali sta je tu je, kamera nevalja i gotovo
Prvo sam imao namjeru uzeti GSmart MAYA M1 v2, ali sam odustao nakon što sam ovdje na forumu vidio dosta kritika na račun mikrofona, koji nakon mjesec dana prestaje raditi.
Sada se dvoumim između GSmart Aku A1 i GSmart Roma R2. Preferiram Aku zbog večeg ekrana i četverojezgrenog procesora.
Zanima me pouzdanost Aku-a nakon par mjeseci korištenja, ima li i taj model problema sa mikrofonom ili nečim drugim?