Gledao sam malo ovaj Xiaomi Mi 2C Powerbank, 20 000mAh.
Jel ga ima tko, kako ste zadovoljni? Jel se radi o quickchargeu?
Nema ga ispod 219kn kod nas, jel ima gdje kakva bolja ponuda da se dobije taj model?

Gledao sam malo ovaj Xiaomi Mi 2C Powerbank, 20 000mAh.
Jel ga ima tko, kako ste zadovoljni? Jel se radi o quickchargeu?
Nema ga ispod 219kn kod nas, jel ima gdje kakva bolja ponuda da se dobije taj model?
https://www.nabava.net/search.php?q=Xiaomi+mi+2c
Evo i za 199kn u neutrinu. Znaci vidjet gdje je s postarinom sveukupno manja cijena i to je to. Znaci, 220kn je dobra ponuda za taj Mi 2C
Edit: sad sam malo pronjuskao i u instaru je 220kn, ali jedini medju jeftinijima sa 24 mjeseca garancije, ostali svi po 12!
Pozdrav!
Zamolio bih vas za par preporuka za power bank. Koristim s9+ i baterija mi poprilično dugo traje, no nekoliko puta mjesečno se nađem u situaciji da koristim mob od 10-11h ujutro do 3-4h iza ponoći uz nekoliko sati gledanja serija i whatsappa bez mogućnosti za uštekavanjem u utičnicu. Drugim riječima.. htio bih neki kvalitetniji, mogućnost brzog punjenja i eventualno da mi mob nadopuni 1.5x-2 max.
Hvala!
Pozdrav!
Zamolio bih vas za par preporuka za power bank. Koristim s9+ i baterija mi poprilično dugo traje, no nekoliko puta mjesečno se nađem u situaciji da koristim mob od 10-11h ujutro do 3-4h iza ponoći uz nekoliko sati gledanja serija i whatsappa bez mogućnosti za uštekavanjem u utičnicu. Drugim riječima.. htio bih neki kvalitetniji, mogućnost brzog punjenja i eventualno da mi mob nadopuni 1.5x-2 max.
Hvala!
Ovaj iznad tvoje poruke.
Još nisam čuo da je nekome bio loš :D
I ima quick charge 3.0
Ja sam odlucio ovako: uzet cu sebi ovaj model, 2C od 20 000 mAh jer je veci, ali u instaru je garancija na uređaj 2 godine sto je bolje u svakom slucaju nego 1 godina. (ima jos i u extreme digital po slicnoj cijeni i sa 2 godine, no losa su iskustva s njima).
Zanima me sljedece jos: jel moze netko napisati par dobrih, provjerenih proizvođača power bankova? Za Xiaomi i Anker svi znamo, no ima li jos kojih da mozemo sa, ajde ne mora biti 100% sigurnoscu, ali bar 95% sigurnoscu reci da je kapacitet kao sto pise i da imaju neku garanciju?
Htio bih jos curi kupiti neki mali, manjih dimenzija, pa sad ako vec iz instara uzimam sebi ovaj Xiaomi, trebao bih neku preporuku jos i za neki koji je malih dimenzija, 5000-10 000mAh i sa quickcharge po mogucnosti jer ima galaxy s6 koji to podrzava. Ako nema nista takvo da imam ovdje garanciju, onda moze i koji drugi shop ali kazem, provjereno nesto, moze onda i aliexpress/banggood/ebay.
Hvala!
Powerbank Free Power dual 7800
kupljen u jednoj trgovini mobitela kod nas prije 10 mjeseci. dakle još pod garancijom .
Ne koristim ga jer je problem sa punjenjem .
Ima već jedno dva mjeseca kako sam primjetio da mi se sporije puni kad ga prikopčam da se puni prva lampica na njemu titra satima ali džaba a isproba sam nekoliko kabela i nemaju dobar kontakt sa mikro Usb utorom na powerbanku .
Izgeda da je izgorio ,stanjio se ili što li već mikro usb utor na PB .
Nenam pojma što bi moglo biti uzrok tome a punim ga istim adapterom sa kojim punim mobitel i još dva PB sve OK.
Imam li kakve šanse kad ga odnesem u trgovinu da mi priznaju jamstvo da se PB ne može puniti ili sam definitivno
POPUŠIO LUŠU
odnosno
230 kn.
Evo fotke doli.
Pa to je bilo prije skoro godinu dana a žurilo mi se pa nisam imao izbora tražit nešto jeftinije.
Bojim se da će me odje.... sa nekim izgovorom da sam ja kriv samo ne znam kako mogu biti kriv za ovo kinesko smeće .
Ak ti odbiju garanciju slucajno, narucis za par dolara s ebaya kuciste, otvoris ovaj prebacis baterije i vozi dalje
Ak ti odbiju garanciju slucajno, narucis za par dolara s ebaya kuciste, otvoris ovaj prebacis baterije i vozi dalje
Mislim se ako bude pozitivno što trgovina sa tim može nego ponudit mi drugi powerbank jer kad sam ga lani kupio pitao sam gdje vraćam ako dođe do kvara ,ova mi rekla da kod njih u trgovinu sa računom koji služi za garanciju, kao da sam tad slutio u neki problem.
Pozz moze li preporuka za neki fast charger punjac za iphone XR , best buy?
Krivo sam se izrazio i vjerojatno offtopic , potreban mi je wall charger a ne power bank
Krivo sam se izrazio i vjerojatno offtopic , potreban mi je wall charger a ne power bank
https://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/5905328.aspx
Evo decki, na drugoj temi sam objasnio sto se tice QC 3.0 za wall charger. Pozz
Bok!
Trazim neki powerbank za DJI Mavic AIR, 2000-2500mah, moze koj savjet!
Dali je uopce i moguce puniti dron sa powerbankom, da ne dodje do nekog kvara!?
Stavio sam slike specsa od Dji i link, da bude lakse usporediti!
Svaka pomoc ce mi dobro doci! Thx!
https://www.dji.com/hr/mavic-air/info
Edit: nasao sam np! 😁
Dilema evo pronašao kod nas Xiaomi powerbank u svim trgovinama uglavnom garancija je 12 mj . jedino u Instar informatici je 24 mj. ali i nešto skuplji .
Što odabrati dužu garanciju ili najeftinijeg.
POWERBANK
XIAOMI Mi 2C 20000 mah
INSTAR INFORMATIKA
219 kn , 24 mj gara.
I najeftiniji je
HG SHOP
168 kn , 12 mj gara.
Zna li netko može li se preko ovoga punjača puniti laptop koji ima USB-c port? Ima li dodatno carine ukoliko se naruči sa ove stranice ili ako netko zna može li se kod nas nabaviti?
https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi3-20000mAh-Power-Bank-Black-413156.html
Preko linka kojeg si dao nema slanja iz Kine (barem ne za Hrvatsku).
Aha, OK, krivo sam te skužio.