CYDIA- što sad

poruka: 2
|
čitano: 2.195
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CYDIA- što sad

malo sam se izgubio... napravio sam taj jailbeake, skinio cydio i taj neki snow...

što sada... kako doci do cydi-e?  kada kliknem na aplikaciju na mom iphon-u pita me

WHO ARE YOU?

USER (GRAPHICAL ONLY)

HACKER(+COMMAND LINE)

DEVELOPER (NO FILTERS)

sto da odaberem (dali da odaberem)?

kako da na netu dodjem na cydiu?

KOJI MI JE PRVI KORAJ KOJEGA TREBAM NAPRAVITI?

ŠTO SA iTunes-ima?????

SORRY NA GLUPIM PITANJIMA, ALI POGUBLJEN SAM!! :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CYDIA- što sad

Znači kada uđeš u nju odaberi ''User (Graphical only)'' i nakon toga je možeš normalno koristiti. E sada neznam koliko se razumiješ oko načina nabavljanja aplikacija i ostaloga preko Cydiaje..

Ako već znaš što bi si skinuo preko nje odi u ''Search'' i napiši ime. Ja bi ti preporučio npr. SBSettings (s time dobiješ dosta korisnih opcija) i Winterboard (instaliraš teme na iPhone). Isto tako možeš dodati ''Source'' i iz njih skidaš aplikacije. Najbolje ćeš shvatiti ako odeš na YouTube i pogledaš par videa vezanih uz Cydiau i aplikacije koje misliš instalirati. 

I pazi, nekad da bi nešto radilo moraš naknadno imati instalirano još nešto (npr. ja sam istalirao Winterboard a nizam znao da prije toga trebam još MobileSubstrate, također iz Cydiae, pa sam morao ponoviti jailbreak jer mi se iPhone nakon što sam ga restartirao radi instalacije Winterboarda nije dao upaliti).

Pošto si početnik najbolje ti je da se najprije informiraš po internetu, ja bih otišao na YouTube i pogledao ono što me interesira, a ako nema tamo upiši u google i sigurno ćeš pronači što te zanima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice