Bluetooth speakerphone za auto

poruka: 10
|
čitano: 3.575
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Bluetooth speakerphone za auto (poželjen FM)

Vidim ovdje od ranije temu o BT slušalicama i nadam se da je Ok što postam ovdje. Ipak je vezano za mobitel.

Molio bi preporuku za Bluetooth speakerphone. Kupio sam nedavno Jabra Freeway sa super opcijama poput senzora koji prepoznaje kada si u autu pa se baterija manje troši, emitiranje FM signala i noise reduction ali glavnu stvar ne radi kako treba. Kod razgovora dolazi do prekidanja. Kao da gasi mikrofon kada preko zvučnika pušta zvuk sugovornika i onda kad krenem pričati ne uhvati početak.
Molio bi preporuku za dobar Bluetooth speakerphone. Poželjno je da ima FM opciju.
Amazon UK ili Hrvatska. Hvala.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
isto pitanje,znači trebaju mi bluetooth speaker/slušalica za auto da se stavlja na jedno uho,i da ima nešto opcija,
gledam po lokanim dućanima sve neke nepoznate marke i ms, al nema šanse da išta uzmem od MS-a
kakve su sonijeve?Neka preporuka,trazim već 2 tjedna pa sam pomalo i očajan,ako ništa zaletit ću se do linksa

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Bluetooth speakerphone za auto
Što ti od opcija točno treba?

Osobno koristim od Plantronicsa explorer 10; oko 11-12h talk time, standby odličan, ima mogućnost spajanja 2 mobitela odjednom, redial, mogućnost glasovnog biranja preko telefona. Udoban za nošenje, a kvaliteta razgovora je na razini, sugovornici nisu čuli nikakvu buku automobila ili prometa (što ne mogu reći za neke integrirane sustave u automobilima).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
VeNN kaže...
Što ti od opcija točno treba?

Osobno koristim od Plantronicsa explorer 10; oko 11-12h talk time, standby odličan, ima mogućnost spajanja 2 mobitela odjednom, redial, mogućnost glasovnog biranja preko telefona. Udoban za nošenje, a kvaliteta razgovora je na razini, sugovornici nisu čuli nikakvu buku automobila ili prometa (što ne mogu reći za neke integrirane sustave u automobilima).

odlične su, di si ih nabavio?

15 godina
neaktivan

Ako hocete auto instalaciju, zasto ne Parrot 9100?

Ima bluetooth, ekrancic i podrsku za USB. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ako hocete auto instalaciju, zasto ne Parrot 9100?

Ima bluetooth, ekrancic i podrsku za USB. 

pogledat cu ali imam audi mmi 2015 tako da mi je previše čičkat po autu

15 godina
neaktivan

Da u Audi iz 2015. ne ugrade bluetooth? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@vito79

U Harvey Normanu ak se dobro sjećam, ali trebao bi ih imati i links, svijet medija i sl. Oko 160kn su.
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Da u Audi iz 2015. ne ugrade bluetooth? 

o čemu ti pričaš, vučeš me za jezik,bluetoth ima,meni trebaju samo sluške koje ću spojiti na to

15 godina
neaktivan

Ne kužim što ćeš sa slušalicama..

Ja imam bluetooth i na njega mogu spojiti mobitel i zatim ili razgovarati ili streamati pjesme, a mislim da je i na ostalim autima tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice