Baterija

poruka: 3
|
čitano: 1.385
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Baterija
Kupio sam nedavno Doogee X5 za 500kn, novi naravno. Super mobitel posebno koliko sam jeftino prosao. Jedina mu je mana slaba baterija, samo 2400. Jednom dnevno moram minimalno punit,. Nezz jel pametno kupiti neku jacu zamjensku ili pricekat da se ova malo potrosi, pa tek onda?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Baterija
RedHill kaže...
Kupio sam nedavno Doogee X5 za 500kn, novi naravno. Super mobitel posebno koliko sam jeftino prosao. Jedina mu je mana slaba baterija, samo 2400. Jednom dnevno moram minimalno punit,. Nezz jel pametno kupiti neku jacu zamjensku ili pricekat da se ova malo potrosi, pa tek onda?

Ne postoji ti jača zamjenska, sve su to muljaže.

Baterija većeg kapaciteta je uvijek i večih dimenzija jer je i ova tvornička točno na knap kaj današnja tehnologija postiže, te je od LiPo baterije realno jedino moguće očekivati povećanje kapaciteta po volumenu od maksimalno 20-ak posto u odnosu na današnje stanje.

Dok se ne pojavi neka bolja tehnologija.

Jedino rješenje za veći kapacitet ti je debela baterija s drugim vanjskim poklopcem za nju, ali sumnjam da to postoji za Doogee.

Uglavnom, trajanje baterije  ti je zapravo uobičajno za današnje smartphoneove, kome treba više kupi neki od Xiaomija, THL-a, Oukitela ili Homtoma koji jedini nude baterije velikog kapaciteta na svojim mobitelima.

Kruha i igala...
13 godina
Re: Baterija
A onda nista, dok traje traje, pa ceno noci mob :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice