Android mobitel igra lagga

poruka: 6
|
čitano: 2.211
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ljudi pozz!

Evo kupio mobitel SAMSUNG GALAXY MINI sa v2.2 FROYO OS u T-mobile-a.

Sve super odlican mob, ali(uvijek ima neko ali) skinuo sam igru sa marketa i krenuo da je igram.Igra je neke trke auta i prvi krug kada igram jako lagga(steka) nemoguce je igrat.I onda prođem jedan krug(traje 30sec) i postepeno se pocne FPS povecavat.I onda glatko ide.

U cemu je problem nije mi jasno zasto na pocetku tako a kasnje sve odlicno.Malo sam razmisljao pa sam dosao do amo reci ''zakljucka'' da pri pocetku procesor ima manje taktove a kasnje nakon malo igranja da poveca taktove i onda ide glatko.

Moze li netko pomoci?

Hvala!

ivek

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android mobitel igra lagga

ako se povecava s vremenom, udi u igru, pokreni utrku i stavi na pauzu, nek se sve ucita i trebalo bi ici glatko, gubitak rama najvjerojatnije 

Now you see me, now you don't :D
14 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

ako se povecava s vremenom, udi u igru, pokreni utrku i stavi na pauzu, nek se sve ucita i trebalo bi ici glatko, gubitak rama najvjerojatnije 

Ok ako igram singleplayer pa da pauziram, ali kako kada igram multyplayer ? :(

Gubitak rama nemoguce.Bez igre kad je ukljucena imam slobodno 130mb rama, a kada sam u igri dok igram onda 70mb rama slobodno.

ivek
14 godina
neaktivan
IVOX kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Gubitak rama nemoguce.Bez igre kad je ukljucena imam slobodno 130mb rama, a kada sam u igri dok igram onda 70mb rama slobodno.

jel ti pomoglo s singleplayerom? jesi opće probo multiplayer? možda tamo ok radi, skini neku drugu igru i tamo probaj kao npr: angry birds ili nova.

14 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...
IVOX kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

jel ti pomoglo s singleplayerom? jesi opće probo multiplayer? možda tamo ok radi, skini neku drugu igru i tamo probaj kao npr: angry birds ili nova.

Primjetio sam kad mi je baterija puna ili kad se puni da ne steka :)

Druge igre savrseno rade!

ivek
14 godina
neaktivan

hehehe i ja imam taj mob, koje igre igras na njemu? meni gangstar odlicna stvar i nfs shift :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice