Android Market, IGO navigacija i APK

poruka: 9
|
čitano: 6.376
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android Market, IGO navigacija i APK

Potrebna pomoc.Dobio sam IGO navigaciju za instalaciju na mobitel.Fail "motonav" koji je potrebno pokrenuti da bih ugradio program ima extenziju APK.Kad sam ga htio instalisati, javlja mi da nema pridruzeni program za pokretanje navedenog faila.Pokusam i  sa Android Market, njegov pokretacki fail je isto sa exstenzijom APK.Onda na internetu nadjem program APKinstaller.Fail za njegovu instalaciju ima extenziju "bat".Probam da pokrenem, dobijem obavjest da unutar tog fajla treba pokrenuti instalaciju.Kako na mobitelu nisam to uspio, pokusam na racunaru i dobijem raspakovano osam fajlova gdje su tri sa "exe" extenzijom.Pokusam "apkinstal.exe", i opet nista.Da li ima neko od forumasa da mi da savjet, objasnjenje sta da radim,kako da instalisem Android Market i IGO navigaciju.Prije tih programa sigurno bih prvo morao APK.

Unaprijed se zahvaljujem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android Market, IGO navigacija i APK
koji mob tj android?
15 godina
neaktivan

Samsung Omnia i900

16 godina
Ni nemozes instalirat.
Taj mobitel ima Windows Mobile, a ne Android.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
17 godina
neaktivan

prvo mu u opcijama dozvoli instalaciju no market aplikacija i onda probaj s ovim programom: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funtrigger.appinstaller

17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ni nemozes instalirat.
Taj mobitel ima Windows Mobile, a ne Android.

da tek sam sad skuzio

15 godina
neaktivan

Ok, nije bitno za Android Market. Ja sam vise mislio to ugraditi iz razloga sto bi mi mozda pomogli alati iz te aplikacije da instaliram IGO navigaciju.Tacno da mobitel ima WINDOWS 6.1.Kako onda da instalisem IGO kad fajla za instalisanje ima extenziju APK.To je meni potrebno.Da li ja,mozda,imam verziju navigacije samo za Android,a ima verzija i za WINDOWS.

14 godina
neaktivan

tebi treba .cab file za windows mobile

igo ima za wm, alternative su garmin xt, ndrive, destinator...

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan

Kako i gdje da skinem taj cab file.Ima li adresa neke stranice gdje ima IGO za wm.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice