Vemil=Nikad više

poruka: 151
|
čitano: 38.775
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

ili kad sam ja reko starom da mi kupi burning crusade u enteru vidio ja ima tamo 25 komada a i vise ja mu napiso fino na papir kako se pise i to i on meni kuci donjeo obican wow!!odma sam oso zamjenit a sline mi curile i u sebi pjevam (sad cu nadogradit account,sad cu nadogradit account)i ono kad dodje kuci!!!!!!WTF!!

pa j.ebemti likuse neznaju ni citat a kamoli sta prodajuNeodlučan

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

ja sam isao kupovati grafu u vemil ( u puli) i nasao sam   12 grafa na njihovoj str. i pise "artikal raspoloziv" ili kako   vec, i ja otisao tamo i pitao dali imaju neke od tih grafa i on mi kaze da imaju samo 4 od 12 grafa!!! oni meni nisu mogli sastaviti komp jer nisu imali sve komponente!!! (tako se isto dogodilo u HGshrotu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vemil=Nikad više
E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vemil=Nikad više
Dodge_167 kaže...

ja sam isao kupovati grafu u vemil ( u puli) i nasao sam   12 grafa na njihovoj str. i pise "artikal raspoloziv" ili kako   vec, i ja otisao tamo i pitao dali imaju neke od tih grafa i on mi kaze da imaju samo 4 od 12 grafa!!! oni meni nisu mogli sastaviti komp jer nisu imali sve komponente!!! (tako se isto dogodilo u HGshrotu)

kako si pglu XD pa pricamo o vemilu :P
njih moras od 9 ujutro gnjavit i zvat dok se ne jave, svake sekunde. TI SI KRIV ! :D
oni se javljaju rjede nego medicinske sestre HZZOa i ijedne drzavne firme
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

ja sam htio kupit kompjuter u vemilu,ali naravno ništa od toga...

Dođem ja u vemil,bilo je negdje oko Božića, i prvo tam odem do odjela kredit jer sam mislio na kredit kupit, i sad pitam tipa jel može naručit neke dijelove jer trenutno nisu dostupni, a imaju ih na webu(tu svoju stranicu vjerovatno osvježavaju svaka 3 mjeseca). I kaže mi lik da ne može naručit dijelove,pa nek pričekam par tjedana dok se to sve ne poklopi LOL to bi valjda bilo nikad.

I onda me uputi onom tipu na odjelu informatika. Pokažem ja tom čovjeku popis komponenta i on kaže da nema puno toga,jedino da mi može zamijenit neke dijelove,ili da se obratim onom liku na kreditima da naruči....I sad opet se vratim kod onog prvog kažem mu šta mi je onaj s informatike rekao,ali on meni opet da ne može naručit jedino mi može reći koje su komponente raspoložive i kad bi mogle stići...Ja kažem ok,i sad mi nabroji to sve i kaže da je raspoloživ monitor. Ajd bar to,ja sav sretan idem sutradan tamo i hoću kupit monitor,a ono kad dođem,a nemaju ga. Onda sam već stvarno bio ljut i odlučio kupit sve negdje drugdje.

Našao sam na internetu adm i vidio da su im cijene povoljne i imaju širok izbor komponenta. Odmah sam dao čovjeku popis i sve je bilo raspoloživo(za razliku od vemila svako malo osvježavaju stranicu).Ostavio sam ima da ga slože tamo,i što je najbolje to ne naplaćuju za razliku od vemila.Sljedeći dan je odmah bio gotov komp i mogao sam ga doći pokupit.

Uključim doma,sve šljaka,prefektno radi.

Ovi iz vemila si vjerovatno zabrijali da su frajeri jer su neki velik dućan s milijun stvari.

Potpuno suprotno adm koji je valjda troduplo manji i nalazi se u nekom podrumu,al bar možeš računat na raspoloživost stvari i dobru ekipuSmijeh

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

to je cisto stvar programa koji koriste za stanje prometa...

Meni je presmjesno da ne postoji nikakva baza vec to upisuju RUCNO.

Onaj u zagrebu proda npr. 1 monitor i njega "zaboravi" izbrisat sa stanja, i on je i dalje aktivan.

Tako im pise da na stanju imaju jos 10 grafickih iako ih se prodalo pred 2 mjeseca, nego su seljaci lijeni koristit backspace i numerisku tipkovnicu i nakon toga misem stisnut na SPREMI.

meni to nije jasno.

United colors of benetton imaju dobru foru na skladistima, svaka maica ima svoj cip i kad prodes kroz glavna vrata skladista kompjuter automatski prepozna sve cipove koji su izasli i izbrise ih sa stanja+ brise i racuna kolicinu preostalu u skladistu.

To isto imaju i kad uvodis nesto u skladiste.

cemu komentirat vemil, tamo se ide samo ako imaju to u izlogu ili znas dobro crtat prodavacu sta ti treba.

Zalim one izuzetke koji tamo rade trude se i znaju, ali ih ovi nestrucnjaci i dosadnjakovici pojedu kolicinom

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Cjene su zasad ok ali djelatnici su užasno bezobrazni pogotovo ako dođe netko sa 15-16 godina i kuži se u te stvari i neda se zeznut recimo ja sam tražio popust na čekanje jer je proizvod bio neraspoloživ a ovaj se puko smijat ovo bi se trebalo nekako rješit poslat neku primjedbu ili tako nešto.

0 0 hvala 0
17 godina
Vemil=Nikad više

Mene samo iritira sto na njihovim stranicama pise da imaju odredjeni artikal, a kad dodjes po nj, onda je cujte, trenutno ga nema... sve cesce se to dogadja..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Ja mislim da bi se netko trebo uclanit u udrugu potrošača pa deri po njima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Neki dan ja sa frendom došao po zvučnike za auto i piše za njih raspoloživo, dođem, ja pitam: gdje vam stoje zvučnici za auto? Ovaj lik nešto surfa i kaže mi onako ispod glasa: Gore na katu. Ja odem gore i pitam drugog lika isto pitanje i on mi kaže da su dolje, da nam je ovaj krivo rekao. Mi silazimo dolje i ovaj ga lik(odozgore) zeza otkad mi držimo zvučnike za auto gore. A ovaj govori pa trebali su reći da su za auto, a mi lijepo rekli. I nakon te situacije mi još kaže da ni u jednom vemilu nema tih zvučnika. Htio sam ga streljati, sad moram grafu nositi na servis i neda mi se jer sam kod njih to kupovao. Stvar je u tome šta su dva vemila iz Rijeke postala jedan i u jednom je bilo osoblje ljubazno(onaj sa komponentama) a u drugom je bilo sve bože sačuvaj. I sada na katu je osoblje odlčno a dolje surferi koji neznaju šta pričaju i koji dižu tlak čovjeku u trenuViče, srećom moram na kat sa grafom ali mi je problem proć pokraj onog lika u prizemlju da mu ne pljunem u lice...

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Vemil=Nikad više

Evo i moje price o vemilu i kupovini kod njih...Par frendova i ja isli kupit 1 ispusni ventilator za sebe i jedan za njega i tak ja lelujam po ducanu da ga nadem i naso ga i odem kod frajera po garanciju i kazem mu ja jos "kupio sam prije mjesec dana 2 80mm ispusna i niste mi dali sarafe" i ode frajer po sarafe za 3 venta i odem ja naplate mi i cekam frendove.Tak si taj frend uzme vent od 120mm i pita on za sarafe i dode mu frajer " za bog milog mi vam ne dajemo sarafe uz ventilatore,morat ces si kupit u zeljezari sarafe" i ode frend i popusi tu njihovu foru a meni drugi njihov kolega dao sarafe iz skladista neke..

Sad imam pitanje,zato treba racun da bi mogao odnjeti neku komponentu na servis a imam vec garanciju?.Dodem kod njih da mi graficku poprave a neam racun nego samo garanciju i frajer dode treba racun,pa kaj ce im onda garancije bolje sam da racun daju bez garancije.u po glave razmisljat na racun i garanciju da ti nes poprave.

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Iskreno, svi veliki centri se razbahate kad im (pre)dobro ide Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Slažem se. I ja sam imao neugodnost kod ve-mila. Crko mi USB stick (jedan od onih koji imaju 5 ili koliko već god garancije). Dofuram ga na servis i frajer mi kaže da ne radi zbog mehaničkog oštećenja i da sam ja kriv. lol

Reko, nema problema, doći ću vam opet... not.

http://kv43994.mybrute.com
17 godina
Vemil=Nikad više

Ja sam puno puta reklamiral robu bez racuna, nekad sam izgubil racun il ga zaboravil. Kad se covjek ozbiljno porazgovara s trgovcem nema brige, moze se bez racuna

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vemil=Nikad više

cijene su im uzasne, a nemoju dobrih maticni, ajde molim vas usporedite cijene diskont24 i protisa ili adm-a sa vemilovim

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

1 0 hvala 0
17 godina
epic kaže...

cijene su im uzasne, a nemoju dobrih maticni, ajde molim vas usporedite cijene diskont24 i protisa ili adm-a sa vemilovim

A izbor najuzasniji nemaju pola graficka ako i imaju onda im je cijena vrlina :D

otpor je uzaludan!
17 godina
Vemil=Nikad više

Da, imaju hrpetinu navedenih artikala,a niti 20% navedenih, uzas, od sad samo ADM

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Joka kaže...

Ako je navedeno da je politika tvrtke da ne vraćaju novac nazad, već samo zamjena za robu u toj vrijednosti, onda tu neće pomoći zakon o zaštiti potrošača.

To je sve u skladu sa zakonom.

nije točno . prema zakonu o potrošačima,dopunjeni dio-interesi kupca NADILAZE interese prodavatelja !

ja sa vemilom ali i hg spotom imam dobra iskustva. realno. kupujem od njih godinama jer nemam treći izbor,ali uvijek sve ok. mora se nekoliko sati proučavati komponente na netu,pa onda kupiti. nije ni sve u garanciji vremenskoj. firma se zatvroi,promjeni ime pa sve propalo. ja ipak kupujem kod "stabilnih" a to su za mene vemil ,i hg spot.

Z
17 godina
Batista kaže...

Da, imaju hrpetinu navedenih artikala,a niti 20% navedenih, uzas, od sad samo ADM

Tako i ja fuckas© Vemulj, Adm je zakon! Cool

otpor je uzaludan!
17 godina
Vemil=Nikad više

Meni je zanimljiva druga stvar....

Nikada još nisam ušao u jednu od trgovina vemila il hgspota,a da nekoliko kupaca nije bilo ispred mene.

E sada...svaki puta imao sam priliku skinuti kapu prodavačima,kada bi se naslušao retardiranih pitanja ovih ispred sebe:

Kupac:Treba mi crna boja za printer?

Prodavač: Koji model printera?

Kupac: Aaaaa...Epson!

Prodavač: Koji model Epsona?

Kupac: Pa Epson...crna za Epsona?!

Kupac: Htio bi pojačati komp da djeca mogu igrat igre!

Prodavač: Koje su vam ostale komponente (navlači ga da navede napajanje, agp, pci-x na ploči)

Kupac: Ma to je komp od prije 4 godine,samo igre ne rade dobro.

Prodavač: Morali bi nešto više znati o ostalim komponentama vašeg kompa,tako da vam znamo preporučiti nadogradnju

Kupac: Ma to je za djecu,da malo igraju...eto ništa posebno ne treba.

I TAKO SVAKI PUTA ja moram podivljat čekajući u redu iza tih famoznih kupaca, te se prodavaču rasvane kad ja dođem na red i samo mu kažem šifru proizvoda od tražene stvari, te hvala i doviđenja.

Dakle, u istu grupu mi spadaju i komentari pokretača topica...sata-pata, pa to su elementarne stvari koje saznaš o discu prije nego odeš kupit externjak ili ako neznaš, pitaš troje kolega ,a ne jednog tutuma koji bubne bezveze.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

necu da idem offtopic, ali mi ovamo u BiH preciznije u Sarajevu smo imali kvalitetnu firmu IT Computers (svi znate za nju, rasprostranjena je) ali je nazalost, propala, stoga su je zamijenili Imamex i Imtec: Imtec mi je najbolja ;)

Imtec Official Site

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BORG kaže...
Batista kaže...

Tako i ja fuckas© Vemulj, Adm je zakon! Cool

ma neznam, ja kupujem krajem ljeta komp, i isto mi se cini da je protis malo jeftiniji od adm-a, a za uslugu neznam, meni je dundo narucio komp od protisa i bez problema mu je doso

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina
zeroname kaže...

Cjene su zasad ok ali djelatnici su užasno bezobrazni pogotovo ako dođe netko sa 15-16 godina i kuži se u te stvari i neda se zeznut recimo ja sam tražio popust na čekanje jer je proizvod bio neraspoloživ a ovaj se puko smijat ovo bi se trebalo nekako rješit poslat neku primjedbu ili tako nešto.

Niti ja ti nebi dao popust, daj razmisli malo ko bi ti dao! Idi u pevec pa če ti se i tamo smijati!

Batista kaže...

Mene samo iritira sto na njihovim stranicama pise da imaju odredjeni artikal, a kad dodjes po nj, onda je cujte, trenutno ga nema... sve cesce se to dogadja..

Zato uvijek prije nazoveš vemil i pitaš dal imaju, ako nemaju oni ti to naruče!

Fake_Alert kaže...

Evo i moje price o vemilu i kupovini kod njih...Par frendova i ja isli kupit 1 ispusni ventilator za sebe i jedan za njega i tak ja lelujam po ducanu da ga nadem i naso ga i odem kod frajera po garanciju i kazem mu ja jos "kupio sam prije mjesec dana 2 80mm ispusna i niste mi dali sarafe" i ode frajer po sarafe za 3 venta i odem ja naplate mi i cekam frendove.Tak si taj frend uzme vent od 120mm i pita on za sarafe i dode mu frajer " za bog milog mi vam ne dajemo sarafe uz ventilatore,morat ces si kupit u zeljezari sarafe" i ode frend i popusi tu njihovu foru a meni drugi njihov kolega dao sarafe iz skladista neke..

Sad imam pitanje,zato treba racun da bi mogao odnjeti neku komponentu na servis a imam vec garanciju?.Dodem kod njih da mi graficku poprave a neam racun nego samo garanciju i frajer dode treba racun,pa kaj ce im onda garancije bolje sam da racun daju bez garancije.u po glave razmisljat na racun i garanciju da ti nes poprave.

Ja sam kod njih kupovao ventilatore i svaki put sam uz njega dobio šarafe. neznam kako ti ali možda si kupio neki ventilator za 10kn, a i puno puta sam pitao za nekakve šarafe kad su mi trebali i dali su mi ih đabe!

Malo previše kritizirate vemil, a uopče nije tak loš, jedino cijene nisu više baš male ko nekad. Vi doživljavate neugodnosti, a sami se dovodite u njih s čudnim pitanjima, komentar iz prvog posta pa normalno da ti neče vratiti lovu, to ti ne vrača nigdje kolko ja znam, a i popust radi toga jer je u izlogu looooooool, po takvim bi svi onda uzimali stvari iz izloga.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 15:28 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Dodge_167 kaže...

njih moras od 9 ujutro gnjavit i zvat dok se ne jave, svake sekunde. TI SI KRIV ! :D

khm...Procitaj prije nesto kazes... i sad sam skuzio da imaju cijelo radno vrijeme isklucen telefon...

17 godina

E stari, ti sad u manjini kazes kako vemil nije tako los, a vecina nas govori kontra... Ovo sto si napisao da trebam prije nazvat, to nema nikakve logike. Ajde zamisli da svi ljudi pocnu zvat... Ne tu stranu ne mozes braniti, to je jedna njihova velka greska

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Zato uvijek prije nazoveš vemil i pitaš dal imaju, ako nemaju oni ti to naruče!

Sta je to sve moguce?? woow!

16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

najbolji links kupim rame za 1god kad sam čistio kučište stanem na njih i oni puknu ja ih vratim u kutiju i nađem račun (sve čuvam XD) i odem do njih i oni me pitaju oču li povrat novaca ili nove rame ja uzmem povrat novaca dobije 300kn i kupim nove za 200kn i ostane mi 100 Cool

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

najbolji links kupim rame za 1god kad sam čistio kučište stanem na njih i oni puknu ja ih vratim u kutiju i nađem račun (sve čuvam XD) i odem do njih i oni me pitaju oču li povrat novaca ili nove rame ja uzmem povrat novaca dobije 300kn i kupim nove za 200kn i ostane mi 100 Cool

Kak si stao na RAM memoriju?

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
16 godina
Dodge_167 kaže...
Hacker-ri kaže...
Dodge_167 kaže...

khm...Procitaj prije nesto kazes... i sad sam skuzio da imaju cijelo radno vrijeme isklucen telefon...

Dobro si rekao...Ja sam trebao graficku odnjet al nisam znao gdje,mislio sam da negdje drugdje imaju servis i tak zovem 10 puta tokom dana i nista i dodem tam i vidim da rade al nece mi ju uzet bez glupog racuna!!.Tak sam ljut radi tog,s graficke mi ventilator otpo radi prasine i bog te pita ceg ne i sad nece popravit to...

EDIT: Otici cu ja njima tam sa starim pa cemo vidjet dal ce primit graficku jer cim vide balavca od 15 godina misle da je nes dr*o po grafickoj i za**bo je pa nece primit na servis...A ovo za sarafe to moraju ti dat to je kao da u ducanu kupujes golf 6 a dobis ga bez siceva  lol...i kupovao sam ispusni od Codegena 120mm =27kn,80mm =19kn

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 16:10 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Neke SVOJE zakone!? To su zakoni Republike Hrvatske a po kojima trgovac nije obavezan vratiti novac za ispravan proizvod. Znači, shvatite to već jednom : TRGOVCI NISU DUŽNI VRAĆATI NoVAC ZA ISPRAVNE PROIZVODE!!! Ne velim da je zakon dobar, samo kažem da je takav zakon. Trgovac ako to želi može vam vratiti novac u zamjenu za proizvod koji ste kod njega kupili ali i ne mora. Zakon o zaštiti potrošača će se MOŽDA promijeniti kad uđemo u EU a po tom možebitnom novom zakonu trebala bi stajati začkoljica po kojoj ćete moći vratiti proizvod bez objašnjenja u nekom roku.

Ali do tada...bye, bye. Pitaj si Pahora zakaj nisi u EU.

google a little...sve ti je na netu.
dzodzoista doista
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice