VPN Sofwtare slican

poruka: 3
|
čitano: 1.819
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VPN Sofwtare slican

Znaci potreban mi je sofwtare da je free sličan hamachi-ju da ima ulogu konekovanja na određenu mrežu i da se preko njega mogu sharovat podatci..

Imam hamachi al mi nece na par racunara da postavi pristup i pokazuje plavu točku "relay tunel" 

Zahvaljujem...

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: VPN Sofwtare slican

imas vise mogucnosti

Koristiti ugradeni VPN server u WinXP (i u win 2000 cini mi se)

Koristiti OpenVPN

Koristiti Gamers internet tunnel - ovo je super stvar, povezuje koliko god zelis mreza u jednu mrezu, nedostatak mu je sto stvarno moras znati sto radis, pogodan za igranje igara ;)

Sto god od ovoga odabrao ceka te igranje sa otvaranjem portova na routeru i firewallu, sretno i nadam se da ti pomaze.

15 godina
neaktivan
RE: VPN Sofwtare slican
rustweaver kaže...

imas vise mogucnosti

Koristiti ugradeni VPN server u WinXP (i u win 2000 cini mi se)

Koristiti OpenVPN

Koristiti Gamers internet tunnel - ovo je super stvar, povezuje koliko god zelis mreza u jednu mrezu, nedostatak mu je sto stvarno moras znati sto radis, pogodan za igranje igara ;)

Sto god od ovoga odabrao ceka te igranje sa otvaranjem portova na routeru i firewallu, sretno i nadam se da ti pomaze.

Vidi portovi su većinom otvoreni jer to je privatna wireless mreža tj. kompanija koja nudi usluge wireless povezivanja..e sad ja igram ulogu neceg drugog..imam na jednom radnom mjestu racunar + moj kucni + prodavnica + servis i sad da ne ide to tako javno preko te mreze jer bi mogao da zaluta i neki korisnik u to ako uzmemo stalne IP adrese kreirao sam mrezu na Hamachiju al nije puno pomoglo sto jest jest..

Probat cu sa ovim nekim software-om a sta kazete na temaviewer ? 

Nemam potpis osim na licnoj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice