Torrent pomoc! zaključana tema

poruka: 51
|
čitano: 14.363
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Torrent pomoc!
BORG kaže...

Znam da je limware za jednu pjesmu najbolji ali kao sto sam vec rekao mos pobrat virusa

vrlo lako ak ne znas sto skidas recimo ja znam da je virus ak nema bitrate-a kod pjesme.

@aki torrent.hr je najbolji ali za njega mu treba pozivnica, ja bi ti je dao ali nazalost nemam tamo account

ma vidis dal je virus ili nije :) spraksirani sam ja u tome, trenutno netreba pozivnica, tamo sam mu dao za signup link

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

ma vidis dal je virus ili nije :) spraksirani sam ja u tome, trenutno netreba pozivnica, tamo sam mu dao za signup link

Kažeš da netreba pozivnica, zašto mene onda nece registrirat? Sva polja ispunim i stavim za email gmail adresu kliknem signup i onda mi se ništa ne pojavi,samo bijeli ekran, niti nisam dobio mail za potvrdu. Kako da se onda registriram?

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
17 godina
kaiserus kaže...
Aki kaže...

Kažeš da netreba pozivnica, zašto mene onda nece registrirat? Sva polja ispunim i stavim za email gmail adresu kliknem signup i onda mi se ništa ne pojavi,samo bijeli ekran, niti nisam dobio mail za potvrdu. Kako da se onda registriram?

cekaj da pogledam ako imam jos pozivnica onda

edit: nemam nist :/

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 15:22 (Aki).
16 godina
neaktivan
Torrent pomoc!

Skini  si FrostWire Bolji je od LimeWire-a Torrenti ti imaju viruse.GARANTIRAM TI ZA FROSTWIRE

PcEx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ma imam ja pozivnice ali sam pozvao prijatelja i isto mu bude onako bijela slika
16 godina
neaktivan
žeto kaže...

Hello! Novajlija sam u torrentima pa molim ako mi se može sugerirati s kojih torrenta skidati "domaće stvari"(glazba, filmovi..)

Torrent stranica za Hrvatske stvari je Torrent.hr (netko gore je već preporučio), ali samo ako imaš invite kod, ako

ne, evo ti stranica sa Rapidsahare linkovima, ima puno hrvatskih stvari-Crostuff.net, samo se registriraj i skidaj.

Edit: krle ako imaš viška pozivnica za Torrent.hr pošalji mi jednu na PM, ako nije problem.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 16:27 (Koja_pila).
16 godina
neaktivan
bubibubi kaže...

Skini  si FrostWire Bolji je od LimeWire-a Torrenti ti imaju viruse.GARANTIRAM TI ZA FROSTWIRE

JA imam Frostwire i zbog njega sam se "zarazio "do daske. Sad ga izbjegavam. Zaradio sam jednog lijepog virusića (.drp) kojeg sam se jedva riješio

poletarac u duši i još sasvim zelen
16 godina
neaktivan
Torrent pomoc!

Ja mislim da je problem u firewallu ili antivirusu ili je neki bug u pitanju koji program koristis

0 0 hvala 0
17 godina
Torrent pomoc!

Isuse kolko piratlukaaaaaaaaaa joj joj sram vas bilo

nego, khm, vezano uz temu, ak nisi već skinio novi file, probaj nać negdje isti taj torrent, provjeriš prema hashu i samo staviš da skida u isti folder, on checkira i krene od tamo gdje si ti stao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam bas gore previse postova procitao, vidio sam da se spominje skidanje pojedinacnih pjesmi, za takve stvari koristim DC++,

ima i on svojih "za i protiv" ali mene zadovoljava, konfiguracija je relativno zahtjevna i nesto duza ali kada se prodje dalje je lako.

17 godina
neaktivan
Torrent pomoc!

Ček...ja ne kužim....kako tu možete pričati o torrentima i skidanju igara? Pa to je ilegalno...Ja sam dobio kartona kao u priči iz tog razloga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa postoje igre koje su besplatne, pa se time mogu i legalno skinutNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
Val kaže...

Isuse kolko piratlukaaaaaaaaaa joj joj sram vas bilo

nego, khm, vezano uz temu, ak nisi već skinio novi file, probaj nać negdje isti taj torrent, provjeriš prema hashu i samo staviš da skida u isti folder, on checkira i krene od tamo gdje si ti stao.

Nema tu nikakve nelegalnosti.  Većina tih programa i web-ova za skidanje sadržaja je sponzorirana, te na taj naćin se pokrivaju i autorska prava. Vidi ovdje: klik . Drugo: kako tumačiš VIP-ovu novu uslugu za skidanje preko 50.000 pjesama u mp3 i to besplatno?

Jedini "piratluk" je ako te stvari koje si skinuo pržiš i prodaješ, dakle, imaš financijsku korist. A to je već kažnjivo djelo.

poletarac u duši i još sasvim zelen
16 godina
neaktivan
Torrent pomoc!

Ola, OFF topic, ali nebi bas otvarao novu temu zbog ovoga!

Dali mi netko može poslati invite za neki dobar torrent server?!

Imam account na Zamunda.net, ali taj je Grčki, i niš ne kužim kaj piše Izlanuo se

U biti je pola na engleskom, ali opet jako mi je nepraktičan, i zna mi se destit

da skidam istu stvar po 3 puta, jer sam prvo skinuo npr. film sa grčkom

sinhronizacijom.

Pa ako bi mi netko, molim vas, mogao poslati invite za dobar torrent server

na engleskom Cool  PM me - TNX

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zvekan kaže...

Ola, OFF topic, ali nebi bas otvarao novu temu zbog ovoga!

Dali mi netko može poslati invite za neki dobar torrent server?!

Imam account na Zamunda.net, ali taj je Grčki, i niš ne kužim kaj piše Izlanuo se

U biti je pola na engleskom, ali opet jako mi je nepraktičan, i zna mi se destit

da skidam istu stvar po 3 puta, jer sam prvo skinuo npr. film sa grčkom

sinhronizacijom.

Pa ako bi mi netko, molim vas, mogao poslati invite za dobar torrent server

na engleskom Cool  PM me - TNX

Zamunda nije grčki nego bugarski.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Torrent pomoc!

nažalost moram vas zaustaviti u traženju pozivnica (razlog) da nebi bilo kartona editirajte post... vratite nam temu :D

C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 16:12 (leo_819).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent pomoc!

Dobih žuti =( zbog posta gore....

Opće nisam znao da nesmijem zamoliti invite, pa nisam spammao ni niš slično,

niti sam žicao, zamolio sam...

Osim stoga, to mi je ozbiljan problem, a ne faking žicanje, fala nax....

EDIT:

Nisam reklamirao nitijedan torrent traceker, oni postoje i

sloboda govora kaže da se o njima može raspravljati. Raspravljanje je

bitno drugačije od reklamiranja...

Stvarno me zanima razlog; zašto se dobiva žuti zbog zamolbe za tracker?

Mudar ko čovjek-jesetra!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 14:53 (Zvekan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent pomoc!

Pogledaj sliku i procitaj post iznad sebe.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pogledao sam to i pročitao....

Zanima me Zašto?

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razmjena-pozivnica-privatne-trackere/17257.aspx?jumpto=319109&sort=asc&view=flat

Još se potrudim i pravilo naći i popijem žuti, pa mojne me....

Mudar ko čovjek-jesetra!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 15:19 (Zvekan).
17 godina
F1-IVO kaže...

Imaš cool opcije ispod posta, hocu i ja Smijeh Smijeh Smijeh

The blue screen of death is the best game I've ever played.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice