Možete mi reći neke besplatne antivirusne programe?Ja imam AVG pa mi security centar kaže da je off date pa ja stisnem update now a on ne nađe update....i tako me zeza....
Besplatni antivirusi
- poruka: 25
- |
- čitano: 14.891
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali čovječe imaš milijun tema o tome. jel toliko teško koristiti pretraživač?!
pa ja odem tamo napišem u dvije,tri teme pa nitko ne odgovara...pa napravim svoju
EDIT:btw hvala =)
danas sam ga instaliro...do onda sam imo nod 32

Probaj skinut avast evo ti link:: www.avastdownload.com
Probaj skinut avast evo ti link:: www.avastdownload.com
NE! To nije stranica Avasta! Ovo je službena stranica avasta:
Sve što nije sa službene stranice može lako biti prevara i virus.
Ja sam koristion Avast i pravio mi je velike probleme .. i na kraju nisam ga mogo nikako izbrisati niti instal neki drugi ...
morao sam sys.restore .. ni Eset nije nesto .... i on mi je pravio probleme. . velike .. poput.. punjenja diska...
aa neznam Avira kakva je ...
sta mislite vi koji je najbolji free Antivirus..
zna li neko postavke od avire da mi se ne pojavljuje poruka za instalaciju webguarda i search toolbar?? ne želim ih!
jel dobro imati dva antivirusa na jednom kompu??
Naravno da ne.
jel dobro imati dva antivirusa na jednom kompu??
ne, jerbo se budu kosili jedan s drugim.. koristi jednog i to bu ti bilo sasvim dovoljno
posto bas nisam neki znalac o tome pa me zanima kako ljudi pisu da imaju neznam npr:nod32+kaspersky ako nije dobro imati 2 antivirusa?
Ukoliko imaš licencirani windows ili dobro crackiran svakako po meni je
Microsoft Security Essentials ;)
Pa nod32 kada se instalira piše da ukloniš druge antiviruse i firewall-ove stoga mislim da nije pametno ima 2 antivirusa .
Moja preporuka je ipak kupiti antivirus ondnosno internet security jer imaju cijeli paket u sebi i nema interakcije kao kad instaliraš više av programa. Nema reklama. Bolja podrška. Moje preporuka je avira i avast što se tice besplatnih. A kaspersky je najboljji među plaćenim verzijama
Moja preporuka ti je Comodo Internet Security a za daljnje pitanje o antivirusnim programima (zaštiti) pogledaj ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx?jumpto=3554874&sort=asc&view=flat