ZTE H1 router i repeater

poruka: 3
|
čitano: 6.190
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ZTE H1 router i repeater

Znam da ima slicnih tema, al nigdje nema bas ovakve...

Izgleda sam ja jedini covjek u svijetu koji ovo oce pokusat...

Prijatelj mi ima H1 paket internet/tv/telefon i ima doticni ZTE modem (koji valjda dreka, usput receno) .

Zanima me dal se negdje u opcijama da ukljucit opcija WPS (Wi-Fi Protected Setup) . Na guglu sam naso samo tragove toga...

Navodno da uredaj nema tu opciju, al da se nekako kroz konfigurator od modema da ukljucit...

Jel netko mozda tako nesto isprobavao, ili barem da je pokusao bilo koji uredaj spojiti putem WPS-a ???

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70+2XCorsair SP120HP, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE H1 router i repeater

Ako modem/router podržava tu funkciju, trebao bi imati tipku za WPS. (obično je sa stražnje strane) Ja nisam čuo da bi se mogao obični modem nadograditi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE H1 router i repeater

To i mene zanima. Treba mi da bi spojio Thomson780i WL (kao repeater) na ZTE zxv10 w300B(glavni ruter). Mučim se već par dana i ne uspjevam. Primarno mi je da ih spojim preko wirelessa, a ako nije moguće, onda barem žičano. Inače, ZTE ima dosta pozaključanih opcija, pa je možda i to problem.

Na slikama se vidi koliko ja imam opcija, a pogledajte koliko ih ima na videu.

Molio bi ako može netko detaljno objasniti korak po korak, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice