Router USB port - može li na USB printer

poruka: 5
|
čitano: 1.517
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Nekad davno sam imao Siemensov 555 i na njega je bio spojen printer outa USB-a.
Sada šnji routeri imaju skoro svi USB a sada ga više ne mogu koristiti za printer (ADB moj router).
Ima li kod nas neki router na kojem je to moguće.
Pozdravljeni!

rođen u V.G.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 19:18 (g.nitko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

da ne otvaram novu temu: imam novi USB toshiba 2.0 kapaciteta 8 GB, a na njega ne može stat file od 5 GB (radi se o filmu). inače usb se može napuniti bez problema do punog kapaciteta (7,2 GB), ali fileovi ne smiju biti tako veliki, najveći s kojima sam ga napunio su bili oko 1,5 GB. na internetu sam negdje pročitao (a sad se ne mogu sjetit gdje), da se USB u tom slučaju mora  formatirati u drugi tip NTFS u FAT32 ili obrnuto. da li je to istina i kako se to radi?

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 10:57 (glagoljica).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Router USB port - može li na USB printer
FAT32 format drive ti dozvoljava fileove do 4GB,a NTFS daleko preko toga.
Formatiraj u NTFS i gotovo
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
evo našao sam gdje piše: "The drive is pre-formated in FAT32 file system for maximum compatibility. That means its largest file size is limited to 4GB. If you need to transfer files larger than 4GB, you have to reformat this drive to NTFS. Be warned that doing so wipes out all existing files, including urDrive.".

da li ću time nešto izgubiti i hoće li USB bit i dalje bit u funkciji?

btw, kako se to radi? formatirao sam ja USB i prije ono desni klik quck format, al tio nije to...
Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
15 godina

Normalno da će ti biti u funkciji, samo prvo prebaci sve što imaš sa njega.
Odi u My Computer, desni klik na stick, odaberi Format, i gdje ti piše FAT32, klikni i u izborniku odaber NTFS. Klikni onda na Format i to je to. 

HTC 8X :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice