Problem s routerom i brojem slotova

poruka: 4
|
čitano: 1.104
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Router problem sa brojem slotova
Router ima 4 slota za te kablove (i ja kreten zaboravih imena), 2 slota potrosena (tv tj dreambox i pc). Kupujem jos jedan pc uskoro... 2 slota ima oslobodjena, ali su samo za iptv... Kako da imam dodatni slot za zicni kabel za jos jedan komp da ne moram stavljat wireless adapter, ping ce mi bit 1000... -.-
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Router problem sa brojem slotova
Svenos kaže...
Router ima 4 slota za te kablove (i ja kreten zaboravih imena), 2 slota potrosena (tv tj dreambox i pc). Kupujem jos jedan pc uskoro... 2 slota ima oslobodjena, ali su samo za iptv... Kako da imam dodatni slot za zicni kabel za jos jedan komp da ne moram stavljat wireless adapter, ping ce mi bit 1000... -.-

Kupi si dobar gigabitni switch (4, 5, 8 ili 16 portova) prema želji.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
Re: Router problem sa brojem slotova
mario.L_hr kaže...
Svenos kaže...

Kupi si dobar gigabitni switch (4, 5, 8 ili 16 portova) prema želji.

Hvala. :) Lock pls

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
13 godina
Problem s routerom i brojem slotova

lako možeš otključat ta dva slota ako je upitanju sx763 ili neki od thomsonovih t-com routera

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice