Zeleni pixel na Dell U2312HM

poruka: 9
|
čitano: 1.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav prije jedno tjedan dana sam uocio da imam jedan zeleni pixel skoro na sredini ekrana. Problem sam probao rijesiti sa onim videima na youtubu ( pixel fixer ), nakon toga pixel normalno vrti sve boje ali opet pozeleni nakon par sati. Monitor je Dell U2312HM star oko godinu i pol. Imate li kakav savjet kako da to popravim.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj ga stisnit na tom mjestu i lagano "masiraj". Nekima je to pomoglo, samo napominjem lagano da ne bi udubio ekran ili nešto oštetio. Eto može pomoći a i ne mora, probaj.

Some people report that pressing and rubbing on the pixel can help reset it. If you’re pressing and rubbing, try using something that won’t damage your screen, like a microfiber cloth – and don’t press too hard! Some people also report that tapping on the screen with a blunt, narrow object like an eraser nub or the cap of a sharpie (it may be a good idea to wrap it in something like a microfiber cloth, too) can help. Again, be careful – don’t apply too much pressure or use anything sharp; you could easily damage your monitor and end up wishing your only problem was a stuck pixel.

logic sense of no sense.

1 0 hvala 1
13 godina

Hvala na savjetu, ali nazalost nije pomoglo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E pošteno si me prepao imam isti taj monitor{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Problem uspješno riješen sa ovim http://www.jscreenfix.com/ odvrtio jedno 2 sata i nestao je zeleni pixel :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Nazalost problem se opet vratio :( , ima ko jos kakvih ideja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ak je pod garom servis, ak nije pomiri se sa time...

1 0 hvala 0
13 godina

jos je pod garancijom, ali nevjerujem da ce mi zbog jednog pixela htjeti popraviti

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Zeleni pixel na Dell U2312HM
Xboxn00b kaže...

jos je pod garancijom, ali nevjerujem da ce mi zbog jednog pixela htjeti popraviti

naravno da hoce! to je kao da imas crnu(zelenu) rupu nasred ekrana!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice