VGA izlaz na laptopu - zamjena?

poruka: 5
|
čitano: 3.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
VGA izlaz na laptopu - zamjena?
pitanje

E jel ima tko kakav savjet u vezi sljedećeg problema: nedavno sam nabavio 22'' monitor i kada ga spojim na VGA izlaz na svom Aceru slika mi treperi non-stop. Probao sam monitor na drugim računalima i laptopima i radi bez problema, nije stvar ni u driverima jer imam zadnje Omega. Skužio sam da stvar može biti jedino i VGA izlazu. Zvao sam servis i kažu mi da se to ne isplati popravljati jer bi se čitava matična morala zamijeniti. E sad postoji li neki način da dobijem na laptopu drugi VGA (ili možda DVI) izlaz tako da izbjegnem korištenje ovoga?

Naoružan logikom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: VGA izlaz na laptopu - zamjena?

Ako ti još traje jamstvo na laptop, to možeš smatrat greškom i tražit da ga poprave...

17 godina
neaktivan

Tako je,zamjeni ga.

Traži zamjenu ili ga sam zamjeni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 21:47 (PCMaster).
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...

Tako je,zamjeni ga.

Traži zamjenu ili ga sam zamjeni.

A da razmisliš o prestanku sakupljanja broja napisanih poruka?
17 godina
neaktivan
autorov komentar

nažalost, jamstvo mi je davno isteklo a sada mi je jednostavno preskupo ići u zamjenu jer se ta stvar ne može mijenjati tako lako - ne radi se o stolnom računalu već o laptopu - trebalo bi zamijeniti matičnu ploču što mi se definitivno ne isplati. Mislio sam da netko ima kakav prijedlog za usb docking station za Acera (Aspire 5024) - ako se već netko susreo s tim.

Naoružan logikom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice