Problem s monitorom/kabelom/grafičkom

poruka: 4
|
čitano: 638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam pitanje/problem.

Nekad mi se(svakih par sati, nekad čak ni ne) slika strese i izgleda kao da su se pojavile plavo bijele crte, ali to se dogodi u manje od sekunde. Sve bude normalno prije i poslije toga.

Monitor je Dell 2515H, grafička R9 280x i spajam ih miniDP na DP kabelom koji je došao s monitorom.

Što bi to moglo biti?

P.S. prvi put kad sam priključivao miniDP u grafičku, skliznuo mi je prst s kabela pa sam ga malo "nabio" u stranu, jel moglo prouzročiti kakvu štetu na konektoru?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem s monitorom/kabelom/grafičkom
chutac kaže...

Pozdrav!

Imam pitanje/problem.

Nekad mi se(svakih par sati, nekad čak ni ne) slika strese i izgleda kao da su se pojavile plavo bijele crte, ali to se dogodi u manje od sekunde. Sve bude normalno prije i poslije toga.

Monitor je Dell 2515H, grafička R9 280x i spajam ih miniDP na DP kabelom koji je došao s monitorom.

Što bi to moglo biti?

P.S. prvi put kad sam priključivao miniDP u grafičku, skliznuo mi je prst s kabela pa sam ga malo "nabio" u stranu, jel moglo prouzročiti kakvu štetu na konektoru?

Mislim da si mi ti pomogao oko jednog problema no nisam sigurna. Pa ću i ja tebi probati pomoći. Probaj drugi miniDP na DP. Ako to ne popravi sliku, onda probaj zamijeniti grafičku. Tipični proces eliminacije komponenti. Meni se to nikad nije desilo, no moguće da si nešto napravio na konektoru, možda si slomio kakav pin, pa se slika strese. Lp 

Windows 8 + DVDROM
15 godina
neaktivan

Prestalo mi se događati, a nisam ništa dirao. Možda je bilo do drivera, jedino sam njega updateao.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Do drivera da, naj vise se dogadjalo na 280X nekima je "poskakivala" u 2D svako malo pa su morali updateat bios. Ja dok sam imao 280X sa starijim driverima sam imao problem da mi npr dijelovi browsera di je tekst budu samo crne i bijele kocke, ali riješilo se to.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice