danas sam kupio novi monitor samsung 2243nw i uz njega je došao nekakav instalacijski cd i sada dali bi ja trebao instalirati to ili ne ?jer su mi neki rekli da ga ne treba instalirati
Novi monitor-instaliranje?
- poruka: 17
- |
- čitano: 10.672
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro su ti rekli
Ne trebaš, radi i bez toga, to su ti većinom neki dodatni programi za finese...al većinom nepotrebno!
Instalacija se sastoji da odes u device managment preko control panela odes monitor, update drivers stavis da pregleda CD i to je to.
dali ti to treba?
ne.
Dali je ti mozda nekada nesto pomoc.... mozda
Uglavnom nepotrebno ali eto bas ako oces reko sam ti gore kako
ma samo ga ubodeš u komp i to je to,
ako imaš Win7 automatski će ti stavit preporučenu rezoluciju
Jedino ako želiš instalirati profil boja koji dolazi uz taj monitor,ako ne,staviš na sRGB...
danas sam kupio novi monitor samsung 2243nw i uz njega je došao nekakav instalacijski cd i sada dali bi ja trebao instalirati to ili ne ?jer su mi neki rekli da ga ne treba instalirati
Ne trebas nist instalirat, kolko znam taj model monitora ima samo VGA prikljucak a to onda nije baš dobra kupnja no sad je gotovo.
Najkonkretnija promjena koju ćeš vidjeti je to da će ti u Device Manageru pisati pravo ime monitora, a ne generic ili štogod već.
Osobno uvijek stavim .inf file od monitora..
Osobno uvijek stavim .inf file od monitora..
I ja, ali jedino što vidim u odnosu na neimanje drivera je to što sam već napisao.
Evo da ne otvaram još jednu temu sa istim pitanjem..
Dobila sam novi monitor danas.
Znam samo da je Samsung SyncMaster.. i ništa više :D Ali evo vam slika CD-a, imaju na njemu svi modeli pa tako i moj, samo ne znam koji je. Uglavnom, zanima me jel trebam monitor instalirat, znam da neke ne treba, ali evo pitat ću što biste vi napravili?
Fotka instalacijskog CD-a:
Jel nema iza na monitoru koji je model?
Evo našla sam sad.. B2230N
Evo našla sam sad.. B2230N
Na CD potraži upravo taj model i onda nema problema kod instaliranje drivera.
Budem. Nego, kak sad.. imam još uvijek stari monitor, jel.. dakle sad ubacim taj CD, instaliram B2230N, i onda zamjenim monitore?
I jel trebam možda uninstallirat ovaj stari - smeće monitor ili će se samo poništit kad to sve novo instaliram?
a bokte..sta je sljedece instalacija miša i tipkovnice? :D periferija se samo spoji kaki driveri
Zapravo, ne moras! To je MAgicTune program koji je zamisljen da stelas preko njega ali ipak...bugovit je, postaje start-up aplikacija i obicno uspori racunalo. Bas ako zelis stelati monitor preko PC-a to ces uraditi daleko preciznije preko drivera od graficke
Jedino ako želiš instalirati profil boja koji dolazi uz taj monitor,ako ne,staviš na sRGB...
Bingo! Na CD-u se nalazi kolor profil koji barata sa bojama na monitoru i na koncu dobijes fino kalibrirane boje. Na tebi je da podesis Brightnes&Contrast, za ostalo brinu se Windowsi preko color profila. Dakle, instaliras i zaboravis
a bokte..sta je sljedece instalacija miša i tipkovnice? :D periferija se samo spoji kaki driveri
Nemas pojma, suti!