Monitor - Krive boje, podijeljena slika

poruka: 4
|
čitano: 967
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Monitor - Krive boje, podijeljena slika

Dobar dan!

Danas sam dobio monitor, Asus MW221, i monitor ne radi. Kao što piše u naslovu, boje su krive i slika je podijeljena na dva dijela. Lijeva strana je na desno i obrnuto, slika priložena.

Probao sam 2 različita DVI priključka i VGA priključak svog glavnog monitora, znaci u tome nije problem.

Sad dali postoji neko riješenje ili je monitor bez spasa?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Monitor - Krive boje, podijeljena slika
kaiserus kaže...

Dobar dan!

Danas sam dobio monitor, Asus MW221, i monitor ne radi. Kao što piše u naslovu, boje su krive i slika je podijeljena na dva dijela. Lijeva strana je na desno i obrnuto, slika priložena.

Probao sam 2 različita DVI priključka i VGA priključak svog glavnog monitora, znaci u tome nije problem.

Dali ti komp radi na starom monitoru? Ako da monitor nevalja, reci da neznaš šta mu je, i pošalji im tu sliku na reklamaciju...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
16 godina
neaktivan
Strm kaže...
kaiserus kaže...

Dobar dan!

Dali ti komp radi na starom monitoru? Ako da monitor nevalja, reci da neznaš šta mu je, i pošalji im tu sliku na reklamaciju...

Da komp normalno radi sa glavnim, 22'' 1080P monitorom. Ovaj je zamišljen kao drugi monitor.

Ja sam bio 99% siguran da je monitor loš, ali za svaki slučaj da pitam. Hvala!

14 godina
kaiserus kaže...
Strm kaže...
kaiserus kaže...

Dobar dan!

Da komp normalno radi sa glavnim, 22'' 1080P monitorom. Ovaj je zamišljen kao drugi monitor.

Ja sam bio 99% siguran da je monitor loš, ali za svaki slučaj da pitam. Hvala!

Pa ako si ga samog spojio(Bez ovohg od 22") onda je vjerovatno neispravan.. Probaj ga spojiti na laptop ili kod prijatelja na komp...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice