Monitor blinka ali se ne gasi? problem

poruka: 8
|
čitano: 2.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Molim za pomoć, kupio sam nov AOC i2269V 22 inc monitor! 

E sada, pošto sam prešao s HD monitora na Full HD monitor počeli su problemi. 

Kada sam igrao zahtijevnije igrice, napojna mi se bolesno pregrijala i u jednom momentu sam 

samo čuo neki klik i sve se pogasilo i morao sam računar da isključim iz utikača. 

Nakon toga kada upalim komp monitor blinka iako sam kućište izvadio iz radnog stola i

prozračio da bude hladnije. Jel moguće da je napojna pri kraju? Ili je do monitora?

Napojna je stara već više od 5 godina i vent na njoj odavno više ne radi. 

Jel moguće da je ovaj monitor vukao max iz konfe pa da je nekim slučajem opuhao napojnu.

Napojna je No Name. 

0 1 hvala 0
15 godina
Re: Monitor blinka ali se ne gasi? problem

najvjerojatnije je napajanje otišlo, a imaš vražje sreće ako ti nije povuklo ostale komponente za sobom, npr grafičku/matičnu po opisu problema

isprobaj monitor na drugom PC-u

isto tako, imao si napajanje bez hlađenja? krajnje glupo

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 22:46 (The Unforgiven).
14 godina
Vim kaže...

Molim za pomoć, kupio sam nov AOC i2269V 22 inc monitor! 

E sada, pošto sam prešao s HD monitora na Full HD monitor počeli su problemi. 

Kada sam igrao zahtijevnije igrice, napojna mi se bolesno pregrijala i u jednom momentu sam 

samo čuo neki klik i sve se pogasilo i morao sam računar da isključim iz utikača. 

Nakon toga kada upalim komp monitor blinka iako sam kućište izvadio iz radnog stola i

prozračio da bude hladnije. Jel moguće da je napojna pri kraju? Ili je do monitora?

Napojna je stara već više od 5 godina i vent na njoj odavno više ne radi. 

Jel moguće da je ovaj monitor vukao max iz konfe pa da je nekim slučajem opuhao napojnu.

Napojna je No Name. 

Znači, imaš 5+ godina staro no name napajanje na kojemu vent ne radi odavno. Kolega, trebao si se zapitati dal ti je napajanje pri kraju kad je vent prestao raditi, sad više nemoj paliti komp, zamjeni napajanje i moli Boga da ti to ono nije neko sranje napravilo s ostalim komponentama ali po tvojim riječima čini se da je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 23:01 (vrinho).
14 godina

Pod moj PC se nalaze moje komponente, koje napajanje preporučujete!?

Gledao sam Fortron i Chieftec po 400w?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

corsair cx430.....vjerojatno ti je jos nesto povuklo za sobom...

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Sto je zanimljivo, kada sam na netu i ne pokrećem ništa zahtijevno monitor se ne gasi!

Samo kad igram onda nakon sat ili dva nekoliko puta gasi i pali i pojavi se neka 

plava linija preko monitora koja je teško vidljiva?

0 0 hvala 0
14 godina
kivic15 kaže...

corsair cx430.....vjerojatno ti je jos nesto povuklo za sobom...

Nemam mogućnost kupiti navedeno napajanje može druga preporuka od brendova koje sam već naveo?

14 godina

Pa normalno kad se kod gaminga opterećuje najviše grafička a napajanje jer je sjeba.. ju ne može vući kako spada. Ne pali igre da ti ti krepa još i ona i promjeni napajanje čim prije, CX430 kako ti je kolega gore rekao i bez brige si.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice