Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.559
|
čitano: 5.660.982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji monitor kupiti
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav, molio bih za misljenje koji monitor kupiti do 800kn ali da je kvalitetan

Carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
carapa_junior kaže...

Pozdrav, molio bih za misljenje koji monitor kupiti do 800kn ali da je kvalitetan

Samo jedan prijedlog; šparaj na svemu al na monitoru nemoj , za 200 kn više možeš dobit ok monitor , a za 800 ništa previše kvalitetno .

Ne znam za što ti treba i na kakve dimenzije ciljaš , ali najvjerovatnije ces ga koristit sljedecik 5-10 godina pa razmišljaj na nacin da je to isplativa investicija .

Govorim iz iskustva , jer sam i ja tako htio cim jeftiniji monitor a dobio sam komad plastike od 700 kn s kojim sam se mogo samo "nabacit kroz prozor" .

Ako ti je ipak 800 kn max , reci koji su ti video  ulazi potrebni  i na koje dimenzije ciljaš , pa ce ti vec netko dat prijedlog . 

12 godina
neaktivan
Bubabug kaže...
carapa_junior kaže...

Samo jedan prijedlog; šparaj na svemu al na monitoru nemoj , za 200 kn više možeš dobit ok monitor , a za 800 ništa previše kvalitetno .

Ne znam za što ti treba i na kakve dimenzije ciljaš , ali najvjerovatnije ces ga koristit sljedecik 5-10 godina pa razmišljaj na nacin da je to isplativa investicija .

Govorim iz iskustva , jer sam i ja tako htio cim jeftiniji monitor a dobio sam komad plastike od 700 kn s kojim sam se mogo samo "nabacit kroz prozor" .

Ako ti je ipak 800 kn max , reci koji su ti video  ulazi potrebni  i na koje dimenzije ciljaš , pa ce ti vec netko dat prijedlog . 

onda cu rade ciljat na 200 kn vise, dimenzije 22 inca, mogu imat hdmi i dvi

Carapa_junior
15 godina
Koji monitor kupiti

ima li netko 27" monitor i koristi rezoluciju 1920x1080p?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav
Planiram kupiti monitor 21"-23" (ovisno o cijeni), za koji imam cca 1500kn 

Planirao sam uzeti Dell U2312HM, ali sam naletio i na neke AOC i LG modele pa sam sad skroz zbunjen. Kakvi su AOC monitori uopće?

I još nešto...da li se isplati uzeti 3D monitor, i monitor s DVB-T tunerom ( da li je razlika samo u tuneru ili ima razlika i u kvaliteti prikaza slike?)

Monitor bi se koristio uglavnom za rad u CAD programima, čitanje i surfanje ( znači dugotrajno buljenje u ekran :D)

Hvala uanprijed na odgovorima  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

Pozdrav
Planiram kupiti monitor 21"-23" (ovisno o cijeni), za koji imam cca 1500kn 

Planirao sam uzeti Dell U2312HM, ali sam naletio i na neke AOC i LG modele pa sam sad skroz zbunjen. Kakvi su AOC monitori uopće?

I još nešto...da li se isplati uzeti 3D monitor, i monitor s DVB-T tunerom ( da li je razlika samo u tuneru ili ima razlika i u kvaliteti prikaza slike?)

Monitor bi se koristio uglavnom za rad u CAD programima, čitanje i surfanje ( znači dugotrajno buljenje u ekran :D)

Hvala uanprijed na odgovorima  

Uzmi taj DELL... fenomenalan je, nije sigurno niti u jednom segmentu losji od ostalih, moze biti samo bolji.

pero
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

To sa i planirao, ali sviđa mi se dizajn od AOC monitora, a za marku sam čuo prije 3 dana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

I još nešto...da li se isplati uzeti 3D monitor

Moj drug je pazario 3D monitor i koristio je 3D citavih 2h dok se nije smorio da nosi *dodatne* cvike dok gejma ;)

Nije ovo pravi 3D ionako, tako da bacas pare.  

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

OK. 3D otpada

Koja je razlika između S2340L i U2312HM?

Koje monitore s tankim rubom preporučate?

0 0 hvala 0
17 godina
Koji monitor kupiti

ok, ja bi volio da mi netko preporuči ovdje monitor/tv hibrid od 27" i FullHD rezolucije...

Poseban plus je IPS, najviše radi kuta gledanja...

Cijena oko 2000 kuna. Ima ih nekoliko, ali ja stvarno ne znam koji je najbolji...

2 1 hvala 0
17 godina
john_ryder kaže...

ima li netko 27" monitor i koristi rezoluciju 1920x1080p?

ja imam i sasvim ti je dobra stvar :)
prostora na ekranu neces dobiti vise, ali zato ces se moc ugodno zavalit na stolici dok radiš :) 

12 godina
protjeran

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

IPS, LED, zvučnici. 5 godina garancije. link

Ovisi da li ti daju 5 godina garancije kao ovdje na notebook.hr recimo. Al inače dobra cijena ako si jedini koji ponudi.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
protjeran
cecenac kaže...
KonorKenvej kaže...

IPS, LED, zvučnici. 5 godina garancije. link

Ovisi da li ti daju 5 godina garancije kao ovdje na notebook.hr recimo. Al inače dobra cijena ako si jedini koji ponudi.

Šta znači ovo "avansno" plaćanje?

12 godina

to nije IPS panel nikako. 

13 godina
neaktivan
roby27 kaže...

to nije IPS panel nikako. 

sa ekupi.hr

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina

Ja govorim za ovaj tvoj link što si ti stavio, to nisu isti modeli. pogledaj na službenim stranicama.

12 godina
Koji monitor kupiti

pozdrav,

zanima me kakvi su ovi novi monitori od lg i della 29" widescreen za gaming i dali može jedna gtx 680 to gurat na full {#}

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Jel' nekom možda poznato koja je razlika između Dell U2312HM i U2312HMT ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ulrick kaže...

Mislim da je T kod refurbished modela.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
ulrick kaže...

Mislim da je T kod refurbished modela.

To bi značilo da je bio vraćen na popravak i sad se kao takav (popravljen) ponovo prodaje, zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 21:07 (ulrick).
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

ah, evo našao sam ... tnx!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ulrick kaže...

ah, evo našao sam ... tnx!

Super. Nije ti to ništa loše, ako pak imaš izbor (a istu cijenu) uzmi onaj koji nije refubrished.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Malo sam gledao ponude monitora i  samo da kratko upozorim na krivu informaciju.
Ne ulazim u to da li je slucajno ili namjerno. Mošda sam i ja totalno u krivu, ali.....

Na stranicama ADM je u ponudi slijedeci monitor sa "IPS panelom" sto ne odgovara istini

LG M2452D, 24" Wide LED/TV monitor, IPS panel, 1920x1080
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=11984

a na stranicama LG je taj monitor opisan ka "MVA panel"
LG M2452D
TFT-LCD Aktiv Matrix mit White LED Backlight
MVA-Panel mit großem Blickwinkel
5.000.000:1 mit DFC (statisch 1.000:1)
http://www.lg.com/de/monitor-tv/lg-M2452D

IPS  paneli imaju oznaku 53D

http://www.lg.com/de/monitor-tv/lg-24MA53D

ili najnoviji  73D, napr.
http://www.lg.com/de/monitor-tv/lg-23MA73D

23MA73D
TFT-LCD Aktiv Matrix mit White LED Backlight
AH-IPS (Advanced High Performance In Plane Switching)
10.000.000:1 (DFC) / 1.000:1 (statisch)

Pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

jel mi itko moze reci kakav je ovaj monitor?  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=12752

Carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 10:59 (carapa_junior).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Koji monitor kupiti

Mišljenje o ovom proizvodu ( http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.1c97e7c786084d5eb99bf93c6186740e.philips-monitor-226v4lsb2-10.aspx ) . Znam da nije IPS ali treba mi samo za igrice i pomalo interneta i pokoji film . Imam već jedan Philips i on mi je odličan pa me sada zanima jel ovaj valja . I ne kontam kakav mu je ovo konektor jel mi može netko napisat kakve ima konektore osim ovog D-Sub . Možete i vi predložit neki do 900 -950 kn . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Jel ima koji 24" 16:10 monitor jeftiniji od 2k kuna ili je Dell U2412M jedina prava opcija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
carapa_junior kaže...

jel mi itko moze reci kakav je ovaj monitor?  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=12752

Ok je monitor sa TN panelom, ako nemaš viška love za PLS ili AH-IPS dobar je i taj pošto ima 5god. jamstva.

Rucipe kaže...

Mišljenje o ovom proizvodu ( http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.1c97e7c786084d5eb99bf93c6186740e.philips-monitor-226v4lsb2-10.aspx ) . Znam da nije IPS ali treba mi samo za igrice i pomalo interneta i pokoji film . Imam već jedan Philips i on mi je odličan pa me sada zanima jel ovaj valja . I ne kontam kakav mu je ovo konektor jel mi može netko napisat kakve ima konektore osim ovog D-Sub . Možete i vi predložit neki do 900 -950 kn . 

Ima samo D-sub konektor tako da nije dobar. Koji ti je max buđet i koja dijagonala ti treba?

z33 kaže...

Jel ima koji 24" 16:10 monitor jeftiniji od 2k kuna ili je Dell U2412M jedina prava opcija?

http://www.nabava.net/monitori__90?&se=4119

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice