Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.555
|
čitano: 5.648.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koji monitor kupiti
club3d kaže...

Koji monitor do 1000 kn ekran što veći

jel je velika razlika između ips i tn panela jel se to primjeti u igrama

ja mislio ovako http://www.nabava.net/monitori__90/lg-monitor-ips234v-pn-ips-led-23__2238311

Ovo je IPS monitor , best buy za 1000 kn , velika je razlika i itekako se isplati , pogotovo ako ces taj monitor koristiti barem  sljedecih nekoliko godina .

Da , odlican je taj 23" , ovo je 22" verzija tog monitora http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-22-lg-ips224vpn-1920x1080-250-cdm2-5-000-0001-5ms-black/58838 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 19:52 (Bubabug).
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

sve super osim odaziva od 14ms....ako nisi cjepidlaka neće ti smetati ..navodno ljudsko oko to ne može primijetiti tako pričaju...a sad neki mali ghosting ljudi primjecuju i na 5ms...ja osobno ne primjetim al eto..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

Mogu se 100 kn produžiti 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

Ovaj je 23'' a 90 kn skuplji onda mi se on isplati

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

da al je odaziv tj response time 14ms što je loše naspram 5ms...a sad 22 ili 23 to ovisi o tebi. makar nije to neka razlika baš

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rjanko kaže...

sve super osim odaziva od 14ms....ako nisi cjepidlaka neće ti smetati ..navodno ljudsko oko to ne može primijetiti tako pričaju...a sad neki mali ghosting ljudi primjecuju i na 5ms...ja osobno ne primjetim al eto..

Ja sam ga isprobao , i nisam primjetio ništa , nisam siguran ali na par mjesta sam procitao da je kriva informacija da se radi 14 ms monitoru , vec da je to 5ms monitor / tako piše i na službenoj stranici (5ms) . 

12 godina

Normalno da je isti odaziv (5ms gray to gray) gledas na obadva modela LG-a ista serija, radi se o istom panelu a krivi je opis stavljen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 2:01 (roby27).
17 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Odlican monitor aluminij postolje sa tankim okvirom i najnovijim AH-IPS panelom Asus MX279H ili konkurent LG IPS277L

Edit: darijoman evo ti monitor oko 2500 ako jos nisi uzeo Aliena {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 2:21 (roby27).
17 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Odlican monitor aluminij postolje sa tankim okvirom i najnovijim AH-IPS panelom Asus MX279H

Čak na ovaj Asus po novom daje 5 godina garancije! http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/Asus-daje-4-ili-5-godina-garancije-na-monitore

Iskreno i ja se dvoumim da li uzeti Alienwarea ili ne. Činjenica je da je monitor kao model star već 3 godine. Šteta što kod nas trenutno nema nigdje BENQ XL2420T.

120Hz ili IPS? Pitanje je sad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 2:22 (TonyKTM).
12 godina

Imas i na BOL klik 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 2:55 (roby27).
13 godina

Nisam  uzeo Aliena,još ću malo razmisliti.

Iskreno i ja se dvoumim da li uzeti Alienwarea ili ne. Činjenica je da je monitor kao model star već 3 godine. Šteta što kod nas trenutno nema nigdje BENQ XL2420T.

120Hz ili IPS? Pitanje je sad.

Ako uzmeš prije mene Aliena javi rezultete{#}

Da baš šteta za Benq,nema ga nigdje i što je najgore neće ga više dobavljati većina poslovnica,barem za sada.

13 godina
Koji monitor kupiti

Ciljam sad na ovaj model ali i on je upitan što se tiće dobavljivosti.

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.85261396-ACD3-49F8-9C8E-25B5FE0FCE36.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Ciljam sad na ovaj model ali i on je upitan što se tiće dobavljivosti.

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.85261396-ACD3-49F8-9C8E-25B5FE0FCE36.aspx

U fini model. 144Hz. {#} Evo baš sam ih prije 2 dana pitao u vezi tog modela:

"Dobar dan. Da li možda imate raspoloživi monitor Asus monitor VG248QE?"

Došao je i odgovor:

"Poštovani,

Zahvaljujem Vam na interesu za kupovinu u Centro.hr trgovini.
Traženi je model monitora nažalost trenutno neraspoloživ.
Iz tog razloga ga nismo u mogućnosti isporučiti.
Ako Vam koji drugi model dolazi u obzir, slobodno me kontaktirajte kako bih Vam provjerio raspoloživost.

Lijepi pozdrav.."

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 10:53 (TonyKTM).
13 godina

"Dobar dan. Da li možda imate raspoloživi monitor Asus monitor VG248QE?"

Došao je i odgovor:

"Poštovani,

Zahvaljujem Vam na interesu za kupovinu u Centro.hr trgovini.
Traženi je model monitora nažalost trenutno neraspoloživ.
Iz tog razloga ga nismo u mogućnosti isporučiti.
Ako Vam koji drugi model dolazi u obzir, slobodno me kontaktirajte kako bih Vam provjerio raspoloživost.

Lijepi pozdrav.."

Haha...poznat mi je taj odgovor {#}

17 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ne preostaje ništa drugo nego čekat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TonyKTM kaže...

Ne preostaje ništa drugo nego čekat.

Evo Magazin RS može dobaviti Benq XL 2420t i ovaj Asusov po narudžbi.Nakon uplate ćeka se 2-3 tjedna.

Magazin RS

http://www.magazinrs.hr/benq-monitor-xl2420t/0221707

15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav ljudi,

treba mi monitor do 1400 kn + dostava trgovine dolaze samo u obzir koje naravno imaju dostavu

Specifikacije 22-24", 1920x1080 ili 1920x1200, lg ili samsung ili dell, ako ima zvučnike onda hdmi ako nema onda može samo dvi ali hdmi nije prirotet ali danas sutra ako bude plejka ali opet može se složiti na vanjske zvučnike, naravno ako će ići mksimalne kvalitete panela ips/lcd/led

Monitor će služiti samo za filmove, internet tu i tam koja igra ako bude uopće

hvala, lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

1920x1200p jako tesko ispod 2000kn, zato 23" najbolje LG IPS 237L  besplatna dostava drugi dan.

A ako 24" onda ovo Samsung dostava 35kn drugi ili isti dan. A ujedno tu si procitaj i sto dobivas s tim modelom http://www.preporucamo.com/5-godina-sigurnosti-za-samsung-series-3-monitore/2013/02/07/

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 14:35 (roby27).
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

To sam samo tako naveo o kojem smjeru mi išla moja kupnja nisam znao da su relativno skuplji od full hd 

Ovaj samsung sa 5 godišnjem jamstvo je samo u vezi trgovine klikni ili svugdne jer vidim da taj monitor dođe u protisu 1280 kn

I da kako stoje sa mrtvim pikselima koliko je tolerancija?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 15:07 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Za sve trgovine vrijedi 5god. garancije jer Samsung ima akciju, piše ti u Protisu 60mj. ali uvijek pitaj za svaku sigurnost. 

15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Mislim da ću samsung uzeti zbog garancije samo jedno pitanje ova dva koje ste naveli koji je po vašem bolji ako se izuzme garancija??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Obadva su super, LG ima bolji dizajn ali i manji ekran, Samsung ima noviji PLS panel koji su oni sami razvili, koji god da uzmes neces pogrijesiti.

15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Zainteresirao sam se za spomenuti model, pa me zanima vaše mišljenje o sljedećim modelima: 1., 2.

Malo su skuplji pa me zanima da li se dobije nešto bolje od već preporućenog modela!

Slobodno budite opširni u objašnjenjima jer mi svako mišljenje i svaki savjet puno znače!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Odličan model si izabrao kao sto vidis u prethodnim postovima radi se o AH-IPS matrici i super dizajnu, ova dva sto su skuplja nisu bolja a Philips em sto je ruzan ima i manje jamstvo. drugi je jako neugledan monitor od LG-a i starija IPS matrica, nema HDMI. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 17:45 (roby27).
14 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

meni bi triba neki 22 do 23'' IPS matrica i najvažnije da se može nakeljit na zid, do nekih 1000-1100 kn

Som la gent blaugrana

2 0 hvala 0
12 godina

Eto ovaj model sa opcijom montaze na zid.

17 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

To sam samo tako naveo o kojem smjeru mi išla moja kupnja nisam znao da su relativno skuplji od full hd

Ovaj samsung sa 5 godišnjem jamstvo je samo u vezi trgovine klikni ili svugdne jer vidim da taj monitor dođe u protisu 1280 kn

I da kako stoje sa mrtvim pikselima koliko je tolerancija?

roby27 kaže...

Za sve trgovine vrijedi 5god. garancije jer Samsung ima akciju, piše ti u Protisu 60mj. ali uvijek pitaj za svaku sigurnost.

Jim Carrey kaže...

Mislim da ću samsung uzeti zbog garancije samo jedno pitanje ova dva koje ste naveli koji je po vašem bolji ako se izuzme garancija??

Baš mi i nije jasna ta Samsung garancija

(http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/5-god-gara-monitor/180189.aspx?page=0&jumpto=3528320&sort=asc&view=flat)

Radi se o 2+3 godine. Samsung daje 2, a System One 3 godine.

Ali ni na Samsung, a ni na System One stranicama nema ništa o tome??

42; To be, or not to be – THAT is the question
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 2:37 (bond).
17 godina
Koji monitor kupiti

http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Accessories/Monitors/C3Z94AA

Našao sam ovaj monitor stvarno povoljno i namjeravam ga kupiti jer mi se svidja dizajn i ips  je panel, slika takođe izgleda super.

Zna li neko možda kakav je za igre? Na site-u pise response rate 7 ms typical, da li je to zadovoljavajuće?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice