Eyefinity problem

poruka: 15
|
čitano: 3.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Kada sve ukopčam najviše mogu raditi 2 monitora. U čemu bi mogao biti problem? Imam 3 monitora koja želim staviti u eyefinity.

1. Monitor HDMI>HDMI

2. Monitor miniDP>DVI

3. Monitor DVI>VGA

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Evo probao sam. Rade svi, ali maksimalno 2 odjednom. 3 monitora nikako zajedno ne rade. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Eyefinity problem

za početak bi mogao napisati nešto o konfiguraciji...barem grafičku navedi

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Eyefinity problem
XXX-Man kaže...

za početak bi mogao napisati nešto o konfiguraciji...barem grafičku navedi

Ispričavam se. Zaboravio sam.

Cpu: AMD 1055t

Ram: 4gb corsair dominator

Matična: Asus crosshair IV

HDD: 1TB WD caviar black

Gpu: XFX 7970

Napanjaje: XFX 850W

3 Samsung monitora: Jedan ima VGA ulaz, drugi ima HDMI ulaz, a treći DVI. Sve je spojeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 22:06 (TonyKTM).
14 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Mini dp-dvi konektor ti nije aktivni. Kupi ili takav aktivni ili ako ti monitori imaju dp ulaz kupiš minidp-dp konektor i kabel dp-dp.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ipetrovs kaže...

Mini dp-dvi konektor ti nije aktivni. Kupi ili takav aktivni ili ako ti monitori imaju dp ulaz kupiš minidp-dp konektor i kabel dp-dp.

Sad neznam dal je aktivni ili nije, ali radi sve normalo kroz njega. Danas sam za njega dao 140kn u Linksu. Upravo pišem s monitora preko miniDP i radi. AMD driveri mi daju da odaberem bilo koju kombinaciju ali samo s dva monitora. Nije mi jasno. Ako radi u bilo kojoj kombinaciji s 2 monitora, zašto nemože s 3? {#}

17 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Ispričavam se ali sam našao nešto što bi moglo objasniti problem.

Jedan od mojih monitora nije Full HD, ali me zabrinjava da li imam pasivni ili aktivni miniDP konektor jer nigdje ne piše. Kupio sam točno ovaj. http://www.links.hr/?naziv=kabel-delock-minidp-m-na-dvi-m-2-0m&option=artikl&id_kategorija=2021&id_artikl=202.100.071

Part 1: Main Rules of Eyefinity

#1: All monitors must be in the same orientation.
#2: All monitors must be running at the same resolutions.
#3: After using two Legacy connections (VGA, DVI, HDMI), EVERY monitor after must be connected using a DisplayPort/Mini-DisplayPort (DSP/mini-DSP)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

To nije aktivni konverter. Jedine aktivne koje kod nas imas su ti sapphirovi. Kad sam ja gledao isto sam razmatrao taj delock, al s sapphirom si siguran. Mislim da taj delock nije aktivan .

17 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Jel ima gdje za kupiti aktivni konverter? I da li je ovo aktivni konverter? KLIK

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 12:14 (TonyKTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Dat ću ti ja aktivni sam mi reci otkud si i tak to

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
ipetrovs kaže...

miniDP-DVI konverter mora bit aktivni, jedino adapteri i kabeli ne moraju.

TonyKTM kaže...
Jedan od mojih monitora nije Full HD, ali me zabrinjava da li imam pasivni ili aktivni miniDP konektor jer nigdje ne piše. Kupio sam točno ovaj. http://www.links.hr/?naziv=kabel-delock-minidp-m-na-dvi-m-2-0m&option=artikl&id_kategorija=2021&id_artikl=202.100.071

To sto si kupio je KABEL i lijepo pise a trebao si kupiti mali konverter a ne 2.0m kabela. Lijepo zaraduju kinezi a jos vise links. Odnesi to i trazi zamjenu za nes drugo unutar 7d.

mislavgray kaže...

To nije aktivni konverter. Jedine aktivne koje kod nas imas su ti sapphirovi. Kad sam ja gledao isto sam razmatrao taj delock, al s sapphirom si siguran. Mislim da taj delock nije aktivan .

Svaki konverter je aktivan {#} Ne vidim cemu tolika filozofija. Jedino sto Sapphire stvarno i daje konvbertere uz svoje kartice a ostali daju razne wannabe pigtail ADAPTERE.

14 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Filozofija je zato da ne potroši novce pa da ispadne da ne radi... Konverteri su kod nas jako rijetki ( da ne kažem da ih nema )... I moguće da mu u dućanu daju pasivni adapter umjesto konvertera ako ne naglasi da hoće aktivni. Ja ću mu dat ovaj svoj ako želi i mirna bosna.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Eyefinity problem
Imam ija isti problem , dva monitora rade a treci nece, neznam jel u adapteru problem jer mogu slozit eyefinity s dva monitora s tim da je jedan od njih na mini doisplayport to dvi adapteru al treci nece,znaci radi eyefiniti s dva monitora tako da mislim da nije adapter problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Svaki konverter je aktivan {#} Ne vidim cemu tolika filozofija. Jedino sto Sapphire stvarno i daje konvbertere uz svoje kartice a ostali daju razne wannabe pigtail ADAPTERE.

Ne znam bas da je to prihvacena terminologija, nekak mi je konverter opcenitiji pojam. Koja je razlika izmedju konvertera i aktivnog adaptera?

Anyway, graficka ima 2 emitera za DVI/VGA. Ako je adapter pasivni, onda graficka kroz DP port odasilje DVI/VGA signal i jasno koristi emiter, pa je 2 maksimum. Mora bit aktivni adapter za vise od 2 monitora.

12 godina
neaktivan
Eyefinity problem

Zanima me ima li itko te adaptere jer imam jako velike teškoće u potrazi za njima? Konkretno mi treba Mini DP na VGA, može i aktini i pasivni, može i oba ako netko zna gdje ima, ili ako netko ima, možemo se i dogovorit pa naći. Uglavnom, obišao sam dosta trgovina, bez sreće. Najbliže što sam pronašao je DISPLAY PORT, ali treba mi MINI DISPLAY PORT (hd 6990) Pa eto, javite, hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice