Dell U2414h buka

poruka: 7
|
čitano: 1.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dell U2414h buka

Gledam da kupim rabljeni U2414h pa bas citam test u BUG-u 263. Pod minus su mu stavili buka ventilatora. Pretpostavljam da se radi o tiskarskoj greski jer mu pod plus pise solidan overkloker haha. No, za svaki slucaj da tu provjerim. I koliko bi otprilike vrijedio rabljeni ?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Dell U2414h buka

Kakvih ventilatora? Taj monitor ima ventilatore? 

13 godina
Streetmode kaže...

Gledam da kupim rabljeni U2414h pa bas citam test u BUG-u 263. Pod minus su mu stavili buka ventilatora. Pretpostavljam da se radi o tiskarskoj greski jer mu pod plus pise solidan overkloker haha. No, za svaki slucaj da tu provjerim. I koliko bi otprilike vrijedio rabljeni ?

Monitor se može "overclockirati". Povećaš mu frekvenciju. Ja imam monitor koji radi na 60Hz, a u driverima sam povećao na 75Hz.

Ali ovo za ventilator.. nemam pojma!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan

Nemam pojma da li ima ventilator, tako pise u info boxu uz test u bug-u. Zato i pitam, pretopostavljam da su stavili krivi info box, vjerojatno od neke graficke kartice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 15:32 (Streetmode).
13 godina
Streetmode kaže...

Nemam pojma da li ima ventilator, tako pise u info boxu uz test u bug-u. Zato i pitam, pretopostavljam da su stavili krivi info box, vjerojatno od neke graficke kartice.

Koji PC imas?

everyday i'm shuffling...
14 godina
Dell U2414h buka

Imam navedeni monitor već nekih 5 god. i imam samo riječi hvale. Nikakvih ventilatora nema, ali se niti ne grije, a vjeruj mi da u tih 5 god ima dosta sati rada. Što se overclockinga tiče, nemam pojma, prvi glas. U svakom slučaju preporuke za nabavu. Cijena rabljenog vrijedi oko 1200 kn star 2-3 god. Više od toga jedno 1000kn. Lp

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ma svaku dell u ili p srije je odlican. Ja imam p2717 mislis i perverzija....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice