Aj malo citajte postove prije nego sto nekog napadnete. U prvoj recenici sam napisao da problem nije u hercima, a na kvalitetu gaminga sam iskljucivo mislio na brze igre zbog loseg resposne tajma, a ovo sto Stjepan prica o kutu gledanja je isto smijesno, tko god je igra neke brze igre, a posebno shootere zna da u takvim igrama ovolki monitor nema sta traziti. Da se razumijemo, ja vjerujem da je na njemu dobro igrati neke sp igre i da to lijepo izgleda sve skupa.
ne sjecam se da li sam ikada vidio jedan normalan post od tebe. samo negativno, bez obzira na temu i to u najgorem mogucem tonu. pljujes po svemu, te je ovo drlog, te je ono smece, na tome se nemoze igrati, ovo ili ono dere nesto drugo, i slicno
spusti se na zemlju, pogledaj oko sebe, ljudi se kvalitetno igraju na svemu i svacemu, uvijek ima bolje, ali to ne znaci da moras konstatno pljuvat po svakoj faking stvari, bez obzira bio u pravu ili ne, a 99% puta nisi ni blizu
na primjer, odi na overwatch adridu ili csadria, ako jos postoje, pa pogledaj rang liste ljudi koji tamo igraju, pa ih pitaj kakve imaju vecina strojeve i monitore i slicno.
i onda im napisi na kakvim "drlozima" od kompova i monitra igraju
covjek kad gleda sta ti pises, pomisli da ako nema komp od minimalno 25000kn da ne moze jebeni tetris igrat