23'' LED ili IPS LCD zaključana tema

poruka: 798
|
čitano: 200.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: 23'' LED ili IPS LCD
zasto, sjednes u auto i odvezes se, doci ce te manje...
The quieter you become, the more you are able to hear
15 godina
1337Code_breaker kaže...
zasto, sjednes u auto i odvezes se, doci ce te manje...

iz splita sam jbt.

15 godina
neaktivan
aha.... onda posta xD
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

Dućan je odličan za računalnu opremu i monitore i svu drugu elektroniku, osim komponenata za računalo. Imaš s desne strane "proveri zalogo" upiši grad sebi najbliže i malo počekaj i pisat će ti dali ga imaju. Neznam za poštarinu jer mi je Kopar 30min vožnje.

a svi su ducani u sloveniji , ugl pise da je u ljubljani na 3 mjesta dostupan , ako ga ima i ako je s poštom do 2000 kupujem ga.

Big bang je u Ljubljani na dva mjesta u BTC-u, razmisli i o tome da odeš do npr Ljubljanje i odma tražiš povrat PDV-a i imaš za ga 1600kn.

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

Dućan je odličan za računalnu opremu i monitore i svu drugu elektroniku, osim komponenata za računalo. Imaš s desne strane "proveri zalogo" upiši grad sebi najbliže i malo počekaj i pisat će ti dali ga imaju. Neznam za poštarinu jer mi je Kopar 30min vožnje.

a svi su ducani u sloveniji , ugl pise da je u ljubljani na 3 mjesta dostupan , ako ga ima i ako je s poštom do 2000 kupujem ga.

Big bang je u Ljubljani na dva mjesta u BTC-u, razmisli i o tome da odeš do npr Ljubljanje i odma tražiš povrat PDV-a i imaš za ga 1600kn.

to bi u principu znacilo da ga prosvercam preko granice?

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

Zavisi imaš mnogo varijanta jedna je i švercanje, ali preko granice se može nosit 1000kn po osobi.

Kruger
15 godina
neaktivan
kazes da je monitor kosto 1000kn, da nisi ponio racun....
15 godina
nick54312 kaže...
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

Zavisi imaš mnogo varijanta jedna je i švercanje, ali preko granice se može nosit 1000kn po osobi.

da,da , ma ima mi otac poznanika gore , ako je ekran dostupan sredit cu ja to.

14 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

Ne kužim, napisao sam da se može nosit 1000kn po osobi preko granice.

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 23:23 (nick54312).
17 godina
nick54312 kaže...
1337Code_breaker kaže...

Na možeš jedan artikl dijeliti na dvije osobe, ali sumnjam i da možeš reći da nisi ponio račun, ali da je koštalo točno do dozvoljene granice :)

Gledam te!
14 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
nick54312 kaže...
1337Code_breaker kaže...

Na možeš jedan artikl dijeliti na dvije osobe, ali sumnjam i da možeš reći da nisi ponio račun, ali da je koštalo točno do dozvoljene granice :)

Gle zoveš se Veliki Brat, evo odma ću da te pratim.

Kruger
14 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

Stari moj, da je sa carinom sve tako jednostavno imao bi doma svašta...

Frajer te traži račun, ako ga nemaš provjeri na netu ili u katalogu cijenu, raspali ti carinu i na to PDV...

Tako da je upitno koliko se to isplati.

14 godina
neaktivan
Mcquinn kaže...
1337Code_breaker kaže...

Stari moj, da je sa carinom sve tako jednostavno imao bi doma svašta...

Frajer te traži račun, ako ga nemaš provjeri na netu ili u katalogu cijenu, raspali ti carinu i na to PDV...

Tako da je upitno koliko se to isplati.

nema carine na informatičku opremu, "samo" pdv

15 godina
23'' LED ili IPS LCD

evo dobio sam odgovor na mail:

Poštovani,
hvala na vašom pitanju.

Sporočam vam da artiklov ne šaljemo izven Slovenije.

Tako da ga možete naručit i dođete ovdje ga preuzet. Možem vam dati rabat umesto bencina za vaš auto. Cjena za vas 225,00 €

Lep pozdrav

Miha

dakle ekrana ima ali ne šalju van hrvatske , također mi je dao popust - 225eura jer ga trebam skupit autom pa mi je to za benzin xd, m obzirom da mi je mater ovih dana u zagrebu sredit ću ja nešto. zanima me samo , ta cijena je sad 1600kn , medutim ja bi na hrvatskoj granici trebao platit pdv? samo pdv , ne i porez?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Poštovani,
hvala na vašom pitanju.

Tako da ga možete naručit i dođete ovdje ga preuzet. Možem vam dati rabat umesto bencina za vaš auto. Cjena za vas 225,00 €

Lep pozdrav

Miha

dakle ekrana ima ali ne šalju van hrvatske , također mi je dao popust - 225eura jer ga trebam skupit autom pa mi je to za benzin xd, m obzirom da mi je mater ovih dana u zagrebu sredit ću ja nešto. zanima me samo , ta cijena je sad 1600kn , medutim ja bi na hrvatskoj granici trebao platit pdv? samo pdv , ne i porez?

ima i carina,do 1000kn je bez carine

15 godina
M4X kaže...
athlon64 kaže...

Poštovani,
hvala na vašom pitanju.

Lep pozdrav

Miha

ima i carina,do 1000kn je bez carine

a koliko je carina ? 23% pdv i  carina na 225 eura , koliko to ispadne u konačnici?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 10:53 (athlon64).
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a koliko je carina ? 23% pdv i  carina na 225 eura , koliko to ispadne u konačnici?

Na to nebi trbelo biti carine, samo 23% PDV. Naravno imaš pravo na povart njihovga DDV-a ili kako se zove.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
15 godina
Bara kaže...
athlon64 kaže...

Na to nebi trbelo biti carine, samo 23% PDV. Naravno imaš pravo na povart njihovga DDV-a ili kako se zove.

aha , ma da znam to s povratom , uzmem povrat kod njih ali onda opet moram platit pdv u hrvatskoj ? ugl dovoljno jeftino ispadne gore , pokusat cu doc do jednoga.

15 godina
23'' LED ili IPS LCD

ugl ovako , čovjek mi je dao popust , sad mi je s pdv-om 1600+ carina  , sev skupa , legalno prevedeno preko granice oko 1700 , dakle jeftinije nego sto je bilo kod nas na popustu , zanima me , ja sad trebam tražiti njihov povrat poreza i onda ga platiti u hrvatskoj ? tj na granici?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Evo ljudi provjerena informacija što se tiće Dell i HP monitora, kaže mi lik iz Instara da je nestašica tih monitora i da ih se zato toliko čeka jer je na poslijednjoj isporuci nekom ispala cijela paleta na kojoj su bili ti monitori i razbila se u komadiće. Zato će tek sredinom mjeseca bit novih monitora IPS matrice

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Schtefek kaže...

Evo ljudi provjerena informacija što se tiće Dell i HP monitora, kaže mi lik iz Instara da je nestašica tih monitora i da ih se zato toliko čeka jer je na poslijednjoj isporuci nekom ispala cijela paleta na kojoj su bili ti monitori i razbila se u komadiće. Zato će tek sredinom mjeseca bit novih monitora IPS matrice

muahahaah ispala mu cijela paleta  , pa evo imate ga u sloveniji! grabite ljudi , ja uzimam jednoga.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Schtefek kaže...

muahahaah ispala mu cijela paleta  , pa evo imate ga u sloveniji! grabite ljudi , ja uzimam jednoga.

gde?

15 godina
Schtefek kaže...
athlon64 kaže...
Schtefek kaže...

gde?

a kako bi bilo da procitas zadnje 2 stranice postova ? http://www.bigbang.si/racunalnistvo/monitorji/lcd-monitorji/475762-dell-4xusb-display-port-u2311-ips-8ms-dvi-pivot

15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

ma jesam, nemoj da se ljutiš, promaklo mi to gde kupuješ ( u kojem dučanu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Koljega @athlon64 a jel znaš jel moguće kod njih uzimat na rate na kartičko? Ja sam tak mislil uzimat monitor

I kak je procedura, kupiš monitor, i na carini tražiš povrat pdv-a i platiš carinu, a koliko je carina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Schtefek kaže...

Koljega @athlon64 a jel znaš jel moguće kod njih uzimat na rate na kartičko? Ja sam tak mislil uzimat monitor

I kak je procedura, kupiš monitor, i na carini tražiš povrat pdv-a i platiš carinu, a koliko je carina?

e sad stvarno neznam , ja sam se s njim sve dogovorio ali sam mu rekao da cu mu se javit veceras jer mi otac mora doc doma , on zna kako to ide  , carina je 7% , ja sam racunao da s popustom koji je on meni dao i carinom + pdv-om dode 1700 , tako da sutra ujutro ovaj oces poznanik ide po jednoga. ajd moram u skolu , bye.

rate: pitaj ih mailom ili ih zovi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 12:43 (athlon64).
14 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

koliko vam se puta treba napisati da nema carine na informatičku opremu?!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Schtefek kaže...

kako se može razbit i to u komadiće?,monitori su dosta dobro zaštićeni sa stiroporom

15 godina
neaktivan
t0Msha kaže...

koliko vam se puta treba napisati da nema carine na informatičku opremu?!

Nemoj da se ljutiš, lega :-D

Neznam to, jedni pričaju imaš ograničenje o tome koja je cijena, a ono što ja mislim uzimat košta preko 3K kn, pa sam zato pitao

14 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Znam da je netko pisao da ima LG W2220. Pa da li znate neki ok kalibracijski profil? Da mi linkate? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 12:37 (molanie).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice