WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.035.380
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ali najjače mi je da ih torrent na svaku njihovu izjavu uredno demantira i to potkrijepi dokazima ali ne opet je on glup a oni su pametni

7 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Glas razuma uvijek dobro dodje :) Torent imao win10m telefon prije godinu i pol kad i note 4. Win tel je bio kao PEZ :)
A zaludjenije ekipe nikad ne vidjeh. Mislio sam da je apple kralj al ako vas je MS ubijedio da mu je prioritet cuvanje korisnickih podataka to je putpuno novi nivo zaluđenosti :) Al doduse tako HRT kaze...
9 godina
neaktivan
O cemu ti pricas,nigdje me nije uspio demantirati da je meni odlican os,sta mislis da trebam slusati nekakvog vjerskog vodju koji ce mi odredjivati sta je meni dobro

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Prince-Artas kaže...
izzy007 kaže...
Ako su ljudi zadovoljni koji ga još imaju super.

Koji su ljudi zadovoljni? Pa da su zadovoljni ne bi padao broj korisnika WPa svaki mjesec. Fanboji u ovoj temi nisu reprezentativan uzorak.

Ja sam zadovoljan s mojom Lumijicom a ni žena se ne buni na svoju što znači ima nas zadoljinih.

Ne branim ja tebi da se osjećaš zadovoljnim, dapače vjerujem ti. Samo činjenica je da si ti debela manjina i ne predstavaljaš nikakav uzorak. Jedini repezentativan uzorak su svi korisnici WP-a a takvih je sve manje. WP je pacijent na aparatima, držat će se još godinama ali će uvijek ostati nebitan i marginaliziran.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

koja je realna cijena koja se sad može dobit za novu 950xl

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gospodo Google-aši - meni je sasvim jasno da ova zadnja akcija (koju providite) je posljedica zahtjeva dioničara MS-a da se dodatno angažira oko mobilne divizije.

Prethodno (prije mjesec-dva) to je bila promocija novih uređaja HP i Alcatel.

Idući put će to biti nešto treće.

Gospodo Googl-aši shatite da kad dioničari nešto traže - onda to uprava treba napraviti, ili nema bonusa i ugovora. Kad Seeking Alfa (investicijski portal) o tome piše, onda to ni najmanje nije zajebancija.

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gospodo Google-aši - meni je sasvim jasno da ova zadnja akcija (koju providite) je posljedica zahtjeva dioničara MS-a da se dodatno angažira oko mobilne divizije.

Gospodo Googl-aši shatite da kad dioničari nešto traže - onda to uprava treba napraviti, ili nema bonusa i ugovora. Kad Seeking Alfa (investicijski portal) o tome piše, onda to ni najmanje nije zajebancija.

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

žalosno do čega je došlo, ljudi su se  počeli dijelit na googlaše i microsoftovce, di su ona dobra stara vremena kad su se ljudi dijelili na crnce i bijelce

0 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
mikulam kaže...

daj link na taj izvor....

Dionicare interesuje samo profit i nista drugo. W10m ne donosi profit. Kako objasnjavas outsourcanje podrske i prestanak proizvodnje lumija? Kao prilog platformi? O da..... Ocigledno o biznisu nemas pojma.....Izmedju ostalog....

I kako je to uprava MS-a naredial HP-u i Alcatelu da proizvedu W10M telefone? I cisto da znas jer oigledno ne znas MS daleko vise zaradjuje na android telefonima nego na vlastitoj platformi....

Preko 2 milijarde USD godisnje...

Jos jedan clanak koji objasnjava MSovu strategiju a koja govori upravo suprotno od ovog sto ti sanjas..... Zadnja recenica je narocita jasna;"Windows Phone is dead. Lumia can fade away. But Microsoft has already moved on."  Ovo je ipak malo jaci izvor od HRT-a ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 21:15 (Torent).
10 godina
neaktivan
sinko, ti se skroz pogubio, od gubitka na softveru do naređivanja HP I Alcatelu. Ajd, malo odspavaj, koristiće ti.
10 godina
odjavljen

Demantuj me ;)

nemas pojma o cemu pricas nemas pojma kako biznis funkcionise ;) Jedino imas pojma kako vrijedjati ;) Demantuje me ili jos bolje demantuj forbes ;)

10 godina
odjavljen
mikulam kaže...

;)

12 godina
Torent kaže...

Demantuj me ;)

nemas pojma o cemu pricas nemas pojma kako biznis funkcionise ;) Jedino imas pojma kako vrijedjati ;) Demantuje me ili jos bolje demantuj forbes ;)

Naporan si sinko do bola si naporan, dosadan... Molim te prestani više trabunjat ko papagaj jedno te isto.

Vidimo i mi da platforma loše stoji i da kako se čini nema baš svijetlu budučnost ali nama ona odgovara, mob mi dobro radi i zadovoljan sam s njim. Ova tema bi tribala bit za pomoć i razmjenu iskustava i dobrih i loših a postala je tvoj poligon za kokodakanje.

Dečko bilo bi vrime da ohladiš.

neda mi se
17 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Torent kaže...

Demantuj me ;)

Naporan si sinko do bola si naporan, dosadan... Molim te prestani više trabunjat ko papagaj jedno te isto.

Vidimo i mi da platforma loše stoji i da kako se čini nema baš svijetlu budučnost ali nama ona odgovara, mob mi dobro radi i zadovoljan sam s njim. Ova tema bi tribala bit za pomoć i razmjenu iskustava i dobrih i loših a postala je tvoj poligon za kokodakanje.

da a kad se pita za pomoć uredno se preskoči, prema tome manje kakat

10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Torent kaže...

Demantuj me ;)

Decko prvo procitaj naslov teme pa onda zakljucuj o cemu bi tema trebala biti i decko ne treba mi tvoja dozvola da pisem o cemu god hocu ako je u skladu sa naslovom teme i decko kako ti ne smeta  kad tvoji kokodacu bez argumenata a smeta ti kad izlozima argumente jer eto to se tebi ne svidja....I decko malo kulture u skaldu sa godinama ne bi skodilo iako sma malkice stariji od tebe... JA ne vrijedjam nikoga za razliku od nekih a to ti ne smeta jer eto oni su na win phone strani.....

12 godina

Djedica a ovako se ponaša, svaka čast il kako bi rekli u mom kraju: Ušto si ti godine izija :-)

neda mi se
13 godina
WindowsPhone - Općenito

pozdrav,

došlo je vrijeme za novi mob,poznat mi je WP i nemam problema s njim.

Gledam lumiu 950 i čini mi se super mob.Alternativa je P9 lite

pitanje je; dali ima nešto bolje za te novce (android)?

Meni se kao nezahtjevnom korisiniku ta lumia čini best buy

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Štupser kaže...

pozdrav,

nema, ako ti ne smeta wp kupuj, neš nać ništa jeftinije u rangu wp uređaja

18 godina
protjeran
Štupser kaže...

pozdrav,

Ako hoćeš WP i L950 gledaj njuškalo, ima ih praktički nekorištenih s jamstvom, ljudi ih se riješaju ko da su prokleti.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina

Nista ne fali 950-ki, ali, ako koristis imalo vise viber i messenger kloni se wp-a, kad makar te 2 aplikacije nisu napravili kako treba do sad onda ne znam kad ce...

17 godina
neaktivan
esko kaže...

Nista ne fali 950-ki, ali, ako koristis imalo vise viber i messenger kloni se wp-a, kad makar te 2 aplikacije nisu napravili kako treba do sad onda ne znam kad ce...

a dobro, ne mogu virovat da messenger i viber na 950ki i na 950xl ne radi kako treba

10 godina
odjavljen
karlanal kaže...
esko kaže...

a dobro, ne mogu virovat da messenger i viber na 950ki i na 950xl ne radi kako treba

Prijateljski dobronamjeran savjet kupi P9lite..... Citaj malo temu pa ces vidjeti more problema i ne samo u ovoj temi.... Znam da ce svi sad skociti kako kod njih radi ali P9lite je drugi svemir za W10M....

16 godina
karlanal kaže...
esko kaže...

Ja nemam 950, nego 640xl ali pretpostavljam da su aplikacije iste i da ne bi trebalo bit razlike osim u brzini otvaranja i kretanje kroz meni izmedju ta 2 uredjaja. Messenger se podugo otvara i to me nervira nije malo i nema jebene pozive. Viber su popravili sto jest jest, jedino sta sam jos primijetio da zeza je kad hoces poslat 10 fotki odjednom, selektujes 10 kom a odu 2, 3, ostale se jednostavno ne posalju, pa ti vidi koje se nisu poslale pa opet zapamti tih 7 komada, pa opet selektujes 7 i posaljes, kad ono dodju opet 3 itd. Da te ne odvracam od 950 ke, nek me drugi demantuju ili potvrde ove probleme. Mislim, sa 950 ces imat na papiru bolji mob sa boljom kamerom i to je to. Vjeruj da ja sebi kupujem novi mob da bi se razmisljao izmedju ta ista 2 uredjaja i ne znam koji bi izabrao. Sa jedne strane sam se navikao na wp u tolikoj mjeri da su mi svi problemi postali normalni, za

sve postoiji rjesenje i way around a s druge strane supruga ima taj p9 lite i za te pare je odlicno izradjen telefon i nista mu ne fali a i sudbina wp-a je vec pocela gazit u minus na brojevnoj liniji. Sam moras prosudit 🙂

18 godina
Štupser kaže...

pozdrav,

Ne znam pošto možeš da ga nabaviš, ali P9 Lite je odličan uređaj. Trojica kolega su pre par meseci na putu naletela na odličnu cenu (220€ u UAE) i kupila ga, doduše za brata, sina i ženu, ali svi su maksimalno, 100% zadovoljni.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina
odjavljen

Meni svaka aplikacija radi super, jedino što se neke sporo otvaraju(640XL). Facebook-ove aplikacije ne želim ni komentirati....

9 godina
neaktivan
Ja sam prije nešto više od mjesec dana prešao s Androida na 640XL i do sada nisam naišao niti na jedan problem. Ostao sam pozitivno šokiran s činjenicom da nisam ugasio uređaj otkako sam ga kupio. Ranije sam to morao svakih 10-ak dana, na Androidu.

WindowsStore ima 200.000-300.000 aplikacija, od kojih ja koristim 30-ak.

Nema malware-a, a čak nema niti antivirusnih programa.

Znam da mogu zbrisati sve što mi ne treba.

Znam da mi Kinezi nisu backup-irali sve kontakte, adresare.

Znam da se Cloud storage nalazi na teritoriju EU, bez pristupa za CIA.

Osjećam se sigurno i funkcionalno.

4 2 hvala 0
10 godina
odjavljen

Vec smo konstatovali da nemas pojma o cemu pricas cim trpas zastitu podataka i MS u istu recenicu....

Daj neki link na neki relevantan izvor svega toga sto ti pricas. Kakvi kinezi kakva cia? Zasto mislis da google i MS imaju nekakve razlicite uslove kod CIA-e? Lupardas gluposti ko dijete neko....

Ja imam andorid vise od 10 godinanika imao antivirus niti znam uopste kako to izgleda nikad imao virus niti bilo sta slicno i sta sad? nock ti je bas odgovarajuci ;)

14 godina
WindowsPhone - Općenito

od dobre i kvalitetne teme, preko fanatizma drito u u teorije zavjere. GG

What could possibly go wrong?

5 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Sećam se vesti o malicioznim aplikacijama u Windows Storeu, ali ako ti voliš da veruješ da to ne postoji, ili da su aplikaciji neophodne visoke privilegije bi ti ukrala podatke, slobodno nastavi. Što se Androida tiče, ja mora da nešto ne radim kako treba, 6 godina, 4 uređaja, 6 verzija Androida i ni antivirusa ni virusa.

CIA? Misliš li da samo Ameri vole da gledaju? Pa pogledaj šta je ove nedelje postao zakon u VB: najšira ovlašćenja online nadzora i bulk prikupljanja podataka u zapadnom svetu. Ostali još nisu tu, ali ih prate. Naravno, ako ikada kročimo u SAD, naši podaci su najverovatnije (i) njihovi, a do tada ih uglavnom za nas koji živimo ovde solidno baš briga. (no, opet, a ako baš žele da ih imaju... ako telefon Angele Merkel nije siguran, da li zaista misliš da tvoj jeste?!) Cloud serveri su u EU, najverovatnije (mada nije ni da ih to čini nedodirljivim), a kuda se saobraćaj rutira na putu do njih, nema apsolutno nikakve garancije.

Što se tiče moranja gašenja telefona, eto, ja sam L640 povremeno morao da gasim, npr kad poblesavi, pa neće da se spoji na moj kućni WiFi, a trenutnog Androida sam poslednji put restartovao kad je imao poslednji update, no (za razliku od nekih) ne tvrdim da je to univerzalno tako. To su stvari koje očigledno idu pod ono "your mileage may vary".

Ukratko, uživaj u svom uređaju, ali barataš sa dosta poluinformacija, pa bi bilo lepo da budeš oprezniji pre nego što ih izneseš kao činjenice.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Štupser kaže...

pozdrav,

Kakvog iskustva imaš sa windowsom? L950 je, čak i sa oglasnika, velika investicija ako ćeš u roku od par dana shvatiti da nije za tebe. Ako si ranije koristio mobitel sa windowsom 10 i nemaš zamjerki, slobodno uzmi lumiu 950.

U protivnom uzmi nečiju lumiu i malo detaljnije testiraj. Obavezno testiraj facebook i mesenger aplikacije, nisam ih isprobavao na jačem hardveru. Viber i whatsapp rade savršeno na L640, tako da sa time ne bi trebalo biti problema. Također pogledaj ostale aplikacije koje bih mogao koristiti, kvalietu ili postoji li alternativa ukoliko nema službene aplikacije.

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice