WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.041.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

Ubacio novu SD karticu(SDXC, Class 10 I) u Lumiu 640 XL DS, pokrenuo mobitel kad ono ne vidim ju. Jel ja to moram ponovno dizat mobitel da bi on očitao karticu?

ne hard reset tu ne pomaže... probaj prvo karticu formatirati na kompjuteru sa HP USB Disk Storage Format Tool tool...

Formatirao sam ju u NTFS preko Windowsa(desni klik -> formatiraj)

Vratio na exFAT i odmah ga prepoznalo.

@ Zanima me zašto mi za microSD karticu od 64 GB kaže da ima 57 GB? Mislim nije malo 7 GB da mi sreže

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 23:40 (Dex.pwn).
16 godina
Zato jer nikad nemas onoliko koliko pise na kartici ili usb-u. Proizvođači računaju decimalno 1gb - 1000mb. Dok kompjuterski binarno ti ispada 1gb - 1024mb. Razlika od 24mb na 60gb pa racunaj..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li netko problema sa otvaranjem privitaka u aplikaciji za mail? Uglavnom pdf, word i sl., ništa ne otvara već samo nudi traženje aplikacije u storeu. Naravno imam sve instalirano od officea i za pdf.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5220 kaže...

Ima li netko problema sa otvaranjem privitaka u aplikaciji za mail? Uglavnom pdf, word i sl., ništa ne otvara već samo nudi traženje aplikacije u storeu. Naravno imam sve instalirano od officea i za pdf.

Kod mene sličan problem, ali samo sa pdf-om. Upravo sam zbog tog problema napravio reinstall i u prvo mi je vrijeme nudio otvaranje putem Edge browsera. Sad opet se vratio na staro i nudi trgovinu. A kad odem na trgovinu onda non stop vrti kao da nešto traži.

Šta roda donese, to vrana odnese.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa spremite attachment iz emaila na telefon prvo pa ga onda otvorite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Super workaround, ali korisnici bi uvijek radije rješenje.

10 godina
neaktivan
Prilozi se raspoznaju (za otvaranje) po ekstenzijama (.jpg .pdf itd.). Međutim, česta je pojava da od strane pošiljatelja priloženi dokument, slika, its. dođe tako da ekstenzija nije prepoznatljiva (nema je ili je čak upala u samo ime).

Anyway, kad se to desi najpametnije je spremiti prilog, pa ga otvoriti (bez ili s eventualnim preuređenjem naziva) kad ga je moguće prepoznati po ekstenziji.
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam problem s prebacivanjem nekih aplikacija s mobitela na SD. Kad iz želim prebaciti izbaci mi nekakav kod. Tipa Messanger ne mogu prebaciti jer nastane greška 0x80073d0b

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Spremanje dokumenata i otvaranje nije rješenje. A probao sam i to i na kraju ne mogu niti pronaći to što spremim. Za ekstenzijama je sve ok. Vidim da prije nekog određenog datuma mogu otvarati neke word dokumente iz mail aplikacije a od tada više ništa.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Imam problem s prebacivanjem nekih aplikacija s mobitela na SD. Kad iz želim prebaciti izbaci mi nekakav kod. Tipa Messanger ne mogu prebaciti jer nastane greška 0x80073d0b

neke aplikacije se ni ne mogu prebaciti na sd. preporučljivo je ostaviti na telefonu aplikacije sa notifikacijama

16 godina
Pitanjce jedno ,naime imo sam na prijasnjem mobu lumiji 630 windows 10preview vratio ga na 8.1 na zahtjev zene sad ona oce opet desetku skinuo windows insider aplikaciju instaliro je prijavil se sa njenim accountom i kad ide trazit buildove kaze no new bilds niti mi neda da izberem koji ring ocu .dal je moguce da windows insider aplikacija vise ne podrzava lumiu 630? Htio sam joj stavit th2 10586.338 verziju dakle ne redstone build prije je bila isto na 10586 verziji
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

neke aplikacije se ni ne mogu prebaciti na sd. preporučljivo je ostaviti na telefonu aplikacije sa notifikacijama

Zašto?

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zato. zbog notifikacija. nikad ne znaš kako će neka SD kartica raditi i da li će utjecati za pozadinski rad. iskustvo sa 8.1 je da su takve aplikacije bolje radile na memoriji telefona nego na SD kartici.... 

btw...

VLC for Windows 10 Mobile Appx - beta verzija od testera koja nije još dostupna javno preko trgovine

http://fileshub.in/3gl

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Klasa 10 je, ne bi trebalo biti problema. Dali ima neka aplikacija koja snima u .mp3 do 96 kbps?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

btw. ako se nekome testiraju beta univerzalne aplikacije za W10M koje nisu dostupne još public, samo uključiti opciju za developere u postavkama i instalirajte appx fajlu na mobitelu

Skype Preview (radi samo na W10M Redstone) http://forum.xda-developers.com/windows-10/windows-10-mobile/list-o-skype-uwp-packages-w10m-support-t3390963

VLC Beta http://fileshub.in/3gl (za naša slova u SRT titlovima postavite enkodiranje titlova u Windows-1250 u postavkama VLC-a)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne rade ni dostupne kako trebaju, kamoli da se jos patim sa betama 😃

Sori decki, morao sam 😅
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
16 godina
protjeran
Bas, jbt od prekjucer koristim lumiu 630, ono, ocekujes da je wp napredovao u godinu dana koliko ga nisam imao a ono browser sr jos vuce i radi prpbleme sa browser verzijom facebooka, njuskalo npr da ne spominjem...
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
14 godina
EZY-E kaže...
Bas, jbt od prekjucer koristim lumiu 630, ono, ocekujes da je wp napredovao u godinu dana koliko ga nisam imao a ono browser sr jos vuce i radi prpbleme sa browser verzijom facebooka, njuskalo npr da ne spominjem...

Nije 10-tka za mob sa 512 RAM, memorije. Mislim da toliko tvoj ima ako se nevaram.

Ja imam 640 1GB RAM, i nemam nikakvih problema koje si opisao :/. I jos mi je 3G jer je DS verzija.

Imas alat na internetu official od microsofta koji te vraca na 8-micu ako si instalirao 10-tku preoporucam da ga vratis, jer 8-mica puno bolje radi sa 512 RAM-a.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Nekidan sam reinstalirao desetku na mob i opet me muče dva ista problema: 1. Outlook neće da pusti zvučnu obavijest kad dobijem mail (iako je u postavkama namješteno) i 2. aplikacije se ne ažuriraju same (iako je također u postavkama namješteno). Ili ja bar mislim da se ne ažuriraju budući da ne dobivam nikad obavijesti o tome kao na WP 8.1, a kad god odem u Trgovinu i potražim ažuriranja nađe bar dvije do tri aplikacije koje moram ručno ažurirati.

Ovaj novi Viber je vizualno puno privlačniji i mrvu brže se učitava nego stari. S time što mi se često zna dogoditi da dobijem obavijest o nepročitanoj poruci, a sve su pročitane, pa tako stoji jedno dva tri sata i onda se sama povuče kako je i došla. Malo nervira al eto..

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

Nekidan sam reinstalirao desetku na mob i opet me muče dva ista problema: 1. Outlook neće da pusti zvučnu obavijest kad dobijem mail (iako je u postavkama namješteno) i 2. aplikacije se ne ažuriraju same (iako je također u postavkama namješteno). Ili ja bar mislim da se ne ažuriraju budući da ne dobivam nikad obavijesti o tome kao na WP 8.1, a kad god odem u Trgovinu i potražim ažuriranja nađe bar dvije do tri aplikacije koje moram ručno ažurirati.

Ovaj novi Viber je vizualno puno privlačniji i mrvu brže se učitava nego stari. S time što mi se često zna dogoditi da dobijem obavijest o nepročitanoj poruci, a sve su pročitane, pa tako stoji jedno dva tri sata i onda se sama povuče kako je i došla. Malo nervira al eto..

u postavkama same pošte idi pod obavijesti i tu namjesti

za ažuriranje u trgovini možda misliš da se ne ažuriraju ali one se ažuriraju bez tvojeg znanja i obavijesti. a to što nađeš 2-3 aplikacije možda jednostavno si između ciklusa provjere upao pa ih je zato našao... i ako pogodiš trenutak kad je vršio provjeru pa onda prikaže. i mnoge aplikacije sada većinom prvo dobivaju insideri na testiranje a tek poslije dolaze drugima... pogledaj pod pohranom u popisu aplikacija po datumu instalacije koje su apikacije danas ili jučer ažurirane pa ćeš vidjeti da li ažurira ili ne

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 9:58 (dadn).
13 godina
dadn kaže...
struja1911 kaže...

u postavkama same pošte idi pod obavijesti i tu namjesti

za ažuriranje u trgovini možda misliš da se ne ažuriraju ali one se ažuriraju bez tvojeg znanja i obavijesti. a to što nađeš 2-3 aplikacije možda jednostavno si između ciklusa provjere upao pa ih je zato našao... i ako pogodiš trenutak kad je vršio provjeru pa onda prikaže. i mnoge aplikacije sada većinom prvo dobivaju insideri na testiranje a tek poslije dolaze drugima... pogledaj pod pohranom u popisu aplikacija po datumu instalacije koje su apikacije danas ili jučer ažurirane pa ćeš vidjeti da li ažurira ili ne

U Outlooku su mi točno tako poštelane postavke ali neće pa neće. Email dođe - on šuti  

A morat ću provjerit to za aplikacije pa javim rezultate. Jučer sam ja sam ažurirao pa nema smisla da sad gledam.

16 godina
protjeran
Luka123 kaže...
EZY-E kaže...

Nije 10-tka za mob sa 512 RAM, memorije. Mislim da toliko tvoj ima ako se nevaram.

Ja imam 640 1GB RAM, i nemam nikakvih problema koje si opisao :/. I jos mi je 3G jer je DS verzija.

Imas alat na internetu official od microsofta koji te vraca na 8-micu ako si instalirao 10-tku preoporucam da ga vratis, jer 8-mica puno bolje radi sa 512 RAM-a.

Na osmici sam...

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
14 godina
struja1911 kaže...

Meni je isto sa viberom, samo meni stoji i dalje iako sam procitao poruke tj. meni se nemakne uopce. Pise mi recimo 2, neprocitane. Kad stigne nova poruka onda se makne da je 1 neprocitana. Cudno :). Ali dobro, valjda ce azurirati to brzo, vizualno super izgleda nova verzija.

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Forumaši,

Koji W10M build trenutno koristite? I jeste li zadovoljni ja koji god da stavim, nesretan sam

Radi se o Lumii 535

Sada će mi očajno trebati 

Koji je trenutno najstabilniji i najbolji ?

L.P

0 0 hvala 0
16 godina
xXTheLuka1998xX kaže...

Forumaši,

Koji W10M build trenutno koristite? I jeste li zadovoljni ja koji god da stavim, nesretan sam

Radi se o Lumii 535

Sada će mi očajno trebati 

Koji je trenutno najstabilniji i najbolji ?

10586.338

Lumia 535 DS i zadovoljan sam kako radi.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 13:17 (uss).
12 godina
protjeran
Na L 535 imam onaj regularni win 10 mobile, i dela odlicno na dve iste lumije...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

trenutno besplatno

InstantPhotoBooth (39 kn) - edit: autor podvaljuje free verziju sa reklamom kao full na popustu... sorry ljudi nisam odmah primjetio

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/instantphotobooth/9wzdncrdm9mt

EZDictionary (8 kn)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/ezdictionary/9nblggh4qb3m

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 20:39 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Šta ovo kamera nema opcije za namještanje rezolucije fotografije?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Šta ovo kamera nema opcije za namještanje rezolucije fotografije?

gdje nema??? 

ima u postavkama kamere. 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja ne vidim to. Lumia 640 XL DS 3G

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice