znači ovi koji pljuju doprinose smirenoj raspravi? (tu ne mislim na one koji imaju uređaje pa imaju iskustva ili se trude nešto naučiti već one koji su svojim pisanjem dokazali da nemaju pojma o čemu pišu već samo da dođu ovdje pisat svašta)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet bez razloga izazivas flame.. I onda se cudis zasto ekipa dolazi tu i kenja protiv windowsa..
ma da ja sam kriv... što imaju uopće dolazit ovdje? samo da bi pisali svašta a dobar dio njih ili nema ili se uopće nisu potrudili raditi na Windowsima (svaka čast onima koji su pokušali, napisali kritiku i otišli ali piskarat svašta samo radi nekog jala i gluposti je bezveze)... imaju svoje android podforume što tamo ne idu? ja ne idem jer me ne zanima android ili uvjeravanje androidaša da su krivu... briga me za to.
Zasto dolaze? možda zato jer je forum - gdje bi mogli voditi normalnu i smirenu diskusiju.
Znači covjek je napisao da je procitao da ce microsoft krenuti sa android uređajima. Bez ikakvih saznanja gdje je to pročitao/čuo ti si kao i svaki pravi fanboy zakljucio da to pišu androidaši. Izazivaš prijatelju i onda se čudiš...
Naziv malwaredroid neću niti komentirati 
Malwaredroid je činjenica. Android se bazira na Javi, a Java je najveće izvor malware zla. Zato treba paziti s upotrebom osobnih podataka ili financijskih transakcija preko android uređaja. Zapravo, to je klmjučni razlog zašto sam ja na WP.
Kao prvo koristim IOS platformu,a kao drugo pogledaj ovu temu nazad dve,tri godine i vidjet ces da sam dugo koristio wp platformu.
Pitao sam ovdje jer je podforum o windows phoneu i nisam mislio nista lose.
Malwaredroid je činjenica. Android se bazira na Javi, a Java je najveće izvor malware zla. Zato treba paziti s upotrebom osobnih podataka ili financijskih transakcija preko android uređaja. Zapravo, to je klmjučni razlog zašto sam ja na WP.
malwarei na adndroidu? koji je izvor ove tvoje tvrdnje?
android je danas najkompletniji OS uz iOS.
Pa pobogu ljudi, počinjete zvučati ko balavci. Tipa moja tata je jači od tvog tate tako je i tu. WP ili W10M je bolji od androida i obrnuto. Ne slažu se svi svama niti se vi slažete s njima.
Ovo je forum i normalno je da netko uleti i pita taklo bedasto pitanje, a uostalom i što ako pitao, zato je forum tu da se pita i odgovori ili naprosto izignorira post.
Nema potrebe da se sarkastično odgovara ili slično. Možda mu je neki poznanik to rekao, i on je tu došao pitati jer nije mogao naći informaciju na netu i slično.
Nema smisla da se palite stalno na to, pa odrasle ste osobe, trebate to razumjeti.
EOD i vratimo se na temu a ne offtopičarenje...
Ok, da vidimo kaj se tu zgodilo dok nisam bio na forumu zbog predavanja.
merio : Kakav malware ? Evo moj Redmi 2 (2/16) radi uredno i koristim one aplikacije koje su pouzdane, i ko ima mozak i zna šta radi siguran je .
I nemojte opet počinjati flame, za mene je Android preporod za razliku od situacija koje sam imao s Windowsima. Što se tiče njega, MS je sam za*rao stvar, također je moj otac dobio moj stari S2 s CM12 (moj prastari mob) i telefon radi odlično za njega, jer je imao velike probleme s Windows 10 posebno oko banking aplikacija.
EZY-E : Slažem se s time, Microsoft je imao dobar potencijal ali krivo implementiran, kad se sjetim HTC HD2 s WM 6.5 e to je već bio OS jer se mogao podešavati kako hoćeš . Da je MS malo sredio danas bi imali dobar marketshare oko cca. 15%, ali su zabrljali stvar.
Ok, da vidimo kaj se tu zgodilo dok nisam bio na forumu zbog predavanja.
merio : Kakav malware ? Evo moj Redmi 2 (2/16) radi uredno i koristim one aplikacije koje su pouzdane, i ko ima mozak i zna šta radi siguran je .
I nemojte opet počinjati flame, za mene je Android preporod za razliku od situacija koje sam imao s Windowsima. Što se tiče njega, MS je sam za*rao stvar, također je moj otac dobio moj stari S2 s CM12 (moj prastari mob) i telefon radi odlično za njega, jer je imao velike probleme s Windows 10 posebno oko banking aplikacija.
EZY-E : Slažem se s time, Microsoft je imao dobar potencijal ali krivo implementiran, kad se sjetim HTC HD2 s WM 6.5 e to je već bio OS jer se mogao podešavati kako hoćeš . Da je MS malo sredio danas bi imali dobar marketshare oko cca. 15%, ali su zabrljali stvar.
Nisam ja rekao da je Android malware, pročitaj malo bolje...
Redovno kada pišem poruku ugasi se kada ponovo pokrenem zavrsim poruku i ponovo kada krenem pisat ponovo padne. Imal tko ideju o čemu je riječ. Nokia je 830 i win 10.318
Na Messenger beti odi u postavke i pod osobe iskljuci sinkronizaciju kontakata, i više ne bude izbacivao van tj. ne bude se rusio.
Zanima me na Microsoft Lumiji 535, jel ima kakva aplikacija za tokom vožnje da mogu samo na ekranu imati upaljen player ili ti najosnovnije funkcije tipa: muzika,phone,navigacija.
Auto mi nema bluetooth sustav, niti ikakvi smart sustav. Jedino na šta mogu mobitel i radio spojit je AUX kabelom. A htjeo bi muziku si puštat preko njega a i ako zatreba da imam u prvo planu navigaciju dok u pozadini puštam muziku.
Kada odem na postavke i odaberem ''način za vožnju'' onda me prosljeđuje na bluetooth spajanje, što kao što sam rekao nemogu imat.
Zanima me na Microsoft Lumiji 535, jel ima kakva aplikacija za tokom vožnje da mogu samo na ekranu imati upaljen player ili ti najosnovnije funkcije tipa: muzika,phone,navigacija.
Auto mi nema bluetooth sustav, niti ikakvi smart sustav. Jedino na šta mogu mobitel i radio spojit je AUX kabelom. A htjeo bi muziku si puštat preko njega a i ako zatreba da imam u prvo planu navigaciju dok u pozadini puštam muziku.
Kada odem na postavke i odaberem ''način za vožnju'' onda me prosljeđuje na bluetooth spajanje, što kao što sam rekao nemogu imat.
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/lumia-car-app/9wzdncrfhwtv
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
10.0.10586.318
To je trenutni na mojoj L640DS (nije insider)
Insider i neInsider buildovi 10586.xxx su isti... tu nemaš razlike osim što za Insider Release Preview opciju ide 10586.338 i dobijaš aplikacije Microsoftove novije u svrhu testiranja
i naravno kod dizanja sa 8.1 na 10 obavezno napravi hard reset (na tvorničke) i digni sistem čisto bez povlačenja backupa. tako si siguran da bude najmanje problema i vidiš u biti kako sistem radi čisto
Insider Slow i Fast su za testiranje Redstone buildova (tzv anniversary update koja dolazi za mjesec i pol) i taj je pun bugova još
Insider i neInsider buildovi 10586.xxx su isti... tu nemaš razlike osim što za Insider Release Preview opciju ide 10586.338 i dobijaš aplikacije Microsoftove novije u svrhu testiranja
i naravno kod dizanja sa 8.1 na 10 obavezno napravi hard reset (na tvorničke) i digni sistem čisto bez povlačenja backupa. tako si siguran da bude najmanje problema i vidiš u biti kako sistem radi čisto
Insider Slow i Fast su za testiranje Redstone buildova (tzv anniversary update koja dolazi za mjesec i pol) i taj je pun bugova još
Da, naravno, to sam i mislio. Ne znam što se događa, ali se mobitel nakon servisa strašno grije, ponekad se toliko ugrije da ga uopće ne mogu držati u rukama i doslovno ga moram ostaviti nekoliko minuta da bih ga mogao ponovno koristiti. Radit ću danas navečer hard reset, pa se nadam da će se svi problemi riješiti. Hvala svima :)
Ni na mojoj L930 ne radi.
Zamolio bih sve korisnike Windows 10 Mobile platforme da sudjeluju u peticiji i time svi zajedno pritisnemo MIcrosoft da promijeni ponašanje API-a za UWP aplikacije glede Quiet Hoursa. Hvala. Link se nalazi ispod.
izgleda da trenutno trgovina ne radi... malo strpljenja, nije ni prvi ni zadnji puta
Ne valja ni kod mene 
Trgovina ne radi, a ja se tek tako nadovezujem na pilanje od nedavno: "malverdroid ovo - malverdroid ono"...
ne radi jel najvjerojatnije nešto rade.... znalo se događati a i utorak je... radije i 10x dnevno da mi ne radi trgovina neg da imam 70% šanse da pokupim malware u trgovini ;)
Znaš kako se kaže: "Opravdanje je ka guz*ca, svak ga ima."
ne radi jel najvjerojatnije nešto rade.... znalo se događati a i utorak je... radije i 10x dnevno da mi ne radi trgovina neg da imam 70% šanse da pokupim malware u trgovini ;)
Povijest mojih android smartfona je poprilicno velika (LG GT540, Galaxy S2 x2, HTC Evo 3D, Prestigio, Samsung galaxy Xcover2, Tronsmart TS7,LG Optimus 4X HD, LG Optimus 2X, Sony Xperia T, Motorola Defy, Trenutni LG G4 i još nekolicina njih s android operativnim sustavom), i koristim ih skoro od samog pocetka od kada su izašli prvi smartfoni s androidom pa tako i sa WP os-om (Nokia Lumia 510, 800, LG E900 Optimus 7,l Lumia 925 i trenutna L930).
Apsolutno nikada mi se nije desilo da sam na androidu pobrao malware, tako da to što ti pričaš je čista glupost i pokaži mi nekoga od tvojih tko je pobrao malware na androidu ili nekoga koga znaš da si vidio to, a ne ovako na slijepo govoriti malwaredroid bla bla bla.
Potkrijepite mene i ostale s primjerima iz vašeg života da je netko pobrao malware na androidu.