WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.041.466
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

TNX, probat cu sa drugom SD karticom. Eliminirao sam to kao mogucnost jer, kada se to dogodi, ne rade niti app koje nisu na kartici.

Ne kosta me nista probat.

Object reference not set to an instance of an object
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
TyBor kaže...

I ja sam skužio da muzika koja se nalazi na SD kartici ponekad zna bit krivo učitana(korumpirana), doduše nije pre često ali se na W8.1 nije događalo.

To neka muzika iz HDZa?

Morao sam

Moguće da je iz nekog drugog izvora, tj. da je zampirana

Šta roda donese, to vrana odnese.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam L930 i primjetio sam da mi kamera nece uopce fokusirat tj. fokusira i nakon sekunde opet je mutna slika i tak stalno, te kada mi se to desava iz kamere proizlazi zvuk poput nekog kvrckanja. Jel imo ko takvih problema i  hoce mi uopce t-mobile pokrit to s garancijom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

tmobile ti nema ništa s garancijom. preuzme i šalje u Mobis

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crofarmer kaže...

Imam L930 i primjetio sam da mi kamera nece uopce fokusirat tj. fokusira i nakon sekunde opet je mutna slika i tak stalno, te kada mi se to desava iz kamere proizlazi zvuk poput nekog kvrckanja. Jel imo ko takvih problema i  hoce mi uopce t-mobile pokrit to s garancijom?

jel imas win 10? jer i meni se to događa na l830, dok je bio wp 8.1 kamera je radila perfektno sa lumia camera appom...

mkay?
14 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...
Crofarmer kaže...

jel imas win 10? jer i meni se to događa na l830, dok je bio wp 8.1 kamera je radila perfektno sa lumia camera appom...

Prvo sam to primjetio  na win 10 pa sam vratio na 8.1, al i dalje isti problem...  

Jel ga mogu onda sam odnijet u Mobis?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 21:25 (Crofarmer).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

možeš i sam odnijeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sam nekidan odlučio vratiti mob na 8.1 pa opet nadograditi na desetku budući da sam imao par bugova koje ni hard reset nije htio riješiti. I tako vratim ja 8.1 preko WDRT-a, skinem Savjetnik za nadogradnju i dobijem ovo (vidi sliku). Šta sad? Prošli put mob nadograđen bez problema. Pa nije valjda da je T-mobile povukao W10. Jedino mi pada na pamet instalirat Insider pa odabrat Release Preview.

P.S. U pitanju je Lumia 640 XL

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 8:52 (struja1911).

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav,

zamolio bih za savjet vezano za hardversko dugme za kameru na Lumia 1520.

Nedavno je pocelo polagano otkazivati, da bi sada skoro u potpunosti "crklo". Dakle, ne mogu aktivirati kameru pomocu njega i ne mogu "okinuti" fotku. Jedino sto radi je onaj "prvi stepen" pritiska, tj. za fokusiranje.

E sad, koliko je komplicirano otvaranje i eventualna zamjena dugmeta (vidio sam da ima nabaviti) da se to radi samostalno, ili eventualno u nekom "neoficijelnom" servisu?

Ono cega me strah da prilikom otvaranja/zatvaranja kucista ne ostete nesto ili ga naprave da škripi i sl....

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

Ja sam nekidan odlučio vratiti mob na 8.1 pa opet nadograditi na desetku budući da sam imao par bugova koje ni hard reset nije htio riješiti. I tako vratim ja 8.1 preko WDRT-a, skinem Savjetnik za nadogradnju i dobijem ovo (vidi sliku). Šta sad? Prošli put mob nadograđen bez problema. Pa nije valjda da je T-mobile povukao W10. Jedino mi pada na pamet instalirat Insider pa odabrat Release Preview.

P.S. U pitanju je Lumia 640 XL

možeš i sa Insiderom a onda samo u Insideru isključiš primanje insider buildsa

btw.

noćas je preko Relese preview insidera došao novi build 10586.338

11 godina
neaktivan
knight kaže...

Pozdrav,

zamolio bih za savjet vezano za hardversko dugme za kameru na Lumia 1520.

Nedavno je pocelo polagano otkazivati, da bi sada skoro u potpunosti "crklo". Dakle, ne mogu aktivirati kameru pomocu njega i ne mogu "okinuti" fotku. Jedino sto radi je onaj "prvi stepen" pritiska, tj. za fokusiranje.

E sad, koliko je komplicirano otvaranje i eventualna zamjena dugmeta (vidio sam da ima nabaviti) da se to radi samostalno, ili eventualno u nekom "neoficijelnom" servisu?

Ono cega me strah da prilikom otvaranja/zatvaranja kucista ne ostete nesto ili ga naprave da škripi i sl....

video službenog rastavljanja imaš ovdje.

neslužbeni popravci uvijek su rizični naročito ako ti je uređaj još pod garancijom (no pretpostavljam da nije)

13 godina

A nema mi druge očito. Al nije mi jasno kako je prvi put nadograđen bez ikakvog problema, a sad mi izbacuje ovu poruku.

10 godina
neaktivan
a ovkav sam ja dobio odgovor, također na 640 XL, ali preko Vip-a.
13 godina

Ja svog nadogradio na taj način prvog dana čim je W10 mobile izašao, isto mi pisalo kao i tebi. A sad ovo. Jedino mi pada na pamet da je T-mobile u međuvremenu povukao W10 mobile...

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Viber je dobio W10M nadogradnju.

i Dodir (Gestures & Touch) isto

Moj PC  
4 0 hvala 3
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Lijepo radi i izgleda. Također i na desktop Win10.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Meni jos dodir nije dostupna...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad taj dodir urede onda prelazim na 10-ku

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Viber je zasad jako dobar, ugodno sam iznenađen. Puuno brže se otvara, a kad je u pozadini, već otvoren od ranije, reakcija od tipkanja na obavijesnoj traci do ulaska u određeni razgovor za koji je stigla obavijest je u roku odmah. Još jedan, dva poštena updatea i biti će to jako dobra app.
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

meni je za Dodir ažuriranje na 950XL došlo još jutros ali bez novih opcija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dadn kaže...

meni je za Dodir ažuriranje na 950XL došlo još jutros ali bez novih opcija...

Meni se na L930 vratila opcija Flip to Silence.

Viber radi odlično. Osjetno brži od stare verzije. Instalirao i na PC-u i radi i tamo ok.

Ali skužio sam da ne dolaze propušteni pozivi. Odnosno kada netko zove i prekine ne piše da imam propušten poziv.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Messenger (Beta) dostupan i za Windows Phone Mobile 10 (app nije odmah dostupna za sve, ali će biti dostupna tijekom dana)

Link za download:

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh2t5jk?tduid=

Izgleda dosta dobro i radi brzo, ali nešto ne valja jer izbacuje van iz app (ruši se) nakon malo korištenja i par radnji u njoj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 16:20 (kran).

0 0 hvala 0
13 godina
Na mom starom dual coreu,tj lumia 820,spor je,nije humano koliko crasha,i zna nekad ne reagirat,al jos je beta,tako da....
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Koja sam ja pegula da me dočeka ovo ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...

Koja sam ja pegula da me dočeka ovo ...

Stavite u postavkama pod regiju Njemačka, i onda bude dostupno.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ubacio novu SD karticu(SDXC, Class 10 I) u Lumiu 640 XL DS, pokrenuo mobitel kad ono ne vidim ju. Jel ja to moram ponovno dizat mobitel da bi on očitao karticu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ubacio novu SD karticu(SDXC, Class 10 I) u Lumiu 640 XL DS, pokrenuo mobitel kad ono ne vidim ju. Jel ja to moram ponovno dizat mobitel da bi on očitao karticu?

ne hard reset tu ne pomaže... probaj prvo karticu formatirati na kompjuteru sa HP USB Disk Storage Format Tool tool...

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

ne hard reset tu ne pomaže... probaj prvo karticu formatirati na kompjuteru sa HP USB Disk Storage Format Tool tool...

Formatirao sam ju u NTFS preko Windowsa(desni klik -> formatiraj)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice