Lijep pozdrav!
Naime zanima me dali se na HTC HD2 može kako promjeniti rom jer je na njemu samo germanski rom sa samo njemačkim jezikom i koja je verzija windowsa posljednja koja se može staviti na njega.
Hvala!!!!
Lijep pozdrav!
Naime zanima me dali se na HTC HD2 može kako promjeniti rom jer je na njemu samo germanski rom sa samo njemačkim jezikom i koja je verzija windowsa posljednja koja se može staviti na njega.
Hvala!!!!
Pozdrav, dal zamijeniti Lumiu 925 za 640? Pitam zato jer je prvi model star 2 god a ovaj drugi je 'friški'. Na 925 me jedino muči baterija, drugo je sve ok...
Jedino sto je na L925 bolje,je kamera... Al iskreno receno ja bas zbog toga je ni ne bi mjenjao...
Ossi Korpela, generalni menadžer Microsofta za skandinavsku regiju, najavio je kako će Microsoft Lumia 640 biti prvi smartfon s Windows 10 for Phone operativnim sustavom.
------
btw kome se skida torrent na mobitelu, danas je myAppFree TorrexPro
Pozdrav, dal zamijeniti Lumiu 925 za 640? Pitam zato jer je prvi model star 2 god a ovaj drugi je 'friški'. Na 925 me jedino muči baterija, drugo je sve ok...
Imam 920 i baš namjeravam uzeti 640 XL. Skoro 2 godine sam na 920, a želim veći ekran. WP radi uredno na svim modelima tako da se ne zamaram sa ostalim sitnicama.
Svaki ima svoje prednosti, ali u konačnici, novo je novo, a i veće :)
siljo kako si izveo da si platio lumiu 1073 kune ?
Znaci da bi onda mogao onaj kod za 5% iskoristit sto si stavio , posto vie nije na akciji?
Imam 920 i baš namjeravam uzeti 640 XL. Skoro 2 godine sam na 920, a želim veći ekran. WP radi uredno na svim modelima tako da se ne zamaram sa ostalim sitnicama.
Ja planiram istu stvar i bas me zanima kakav bi bio taj 640 xl u odnosu na 920. Jel neko kupio 640 xl, kako sljaka?
Ja planiram istu stvar i bas me zanima kakav bi bio taj 640 xl u odnosu na 920. Jel neko kupio 640 xl, kako sljaka?
Nemam XL, al ovako prema recenzijama:
920 prednost:
+kamera u low lightu + OIS (koja bi s W10 sw trebala jos biti bolja) + dual led (vs 1 na XL)
+zaslon
+veci ppi
+cvrsca/bolji dizajn (subjektivno)
640XL prednost:
+bolji screen to body omjer = manje mesa oko ekrana
+noviji hardwere (postoji mpgucnost za vise opcija po izlasku W10 - makar sumnjam da bi u mob od soma kuna to napravili, marketing, jel)
+baterija
+kamera
+(puno) veci ekran (subjektivno)
U istoj sam bio nedoumici, posto da prodam svoju L920, mogu dobit uz malu nadoplatu novu 640!
Al nemoze se nekadasnji flagship mjerit s mid-rangeom uredajem danas! Moze, po jacem hw, al na WP to trenutno nista ne znaci. Sto se tice kamere, L920 je i dan danas jako dobra u low light uvjetima
Jedino sto ne volim na L920 je slabasna baterija... Ostalo sve sljaka.. Mozda se u odnosu na noviji (jaci) hw osjeti u zahtjevnijim app, al najcesce su to novije igre (posto ne igram - niije mi vazno).
dok ne dodju nove flag. lumie 1520 je tata i beast iako je izasla 4q/2k13 
po meni nemoj je prodat, strpi se...
Po meni 920 ima manje prednosti naspram 640 XL.
Čak mi je dovoljna stavka samo veliki ekran, šta žarko želim :)
A da ne spominjem promjenjivi zadnji poklopac (promjena boja mi osvježi mobitel), micro sd do 128gb, izmjenjiva betrija 3000 mAh..... i više nego mi dovoljno :)
Kamera mi nije nešto bitna, slikam par slika dnevno i to je to (Webcam: 5.0MP, videos @1080p (front), 13.0MP, AF, LED flash, videos @1080p/30fps (rear), lens from Zeiss.
Problema sa ekranom nema, GDR2 je instaliran, Office 365 one-year trial, motion sensor, light sensor, proximity sensor, compass, dual-SIM, FM radio, NFC, DLNA....
Kažu da su brightness, black level and contrast odlični, zagrijavanje uređaja je minimalno.
Pročitao sam dosta recenzija i za moj pojam, više nego dobro, pogotovo na cijenu uređaja.
Kao minus iako mi to ne igra puno naveo bi 1280 x 720 rezoluciju i ne jaki GPU, ali, to me ne smeta.
Kako kome, meni odličan mobitel i pokriva sve moje potrebe :)
920ka ide u ladicu kao backup, zaslužila je, 2 godine je gledam i dosadila je koliko god bila dobra :)
hehe tak je meni 1520 backup(tablet,fotich,navigacija) a g3 primary 
WP 10 mi se na mojoj Lumii 535 DS pokaza kao potpuni promasaj. Mobitel je prakticno bio neupotrebljiv poslije svakog poziva morao sam vadit bateriju, non stob je blokira smrzava.
Pricekacu neko vrime (barem misec dana ako izdrzim) pa cu opet instalirat jer mozda do tad bude i upirabljiv a dotad je na tapetu dobri stari WP 8.1 update 2.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
gledam malo za novi mob, uzeo bi ovaj put WP :)
tražim malo novije lumie, nijedna nije sa 4" ili max 4.5" ekranom?
najrađe bi neku iz mid ili high segmenta, al to je sve 5" (osim 730 sa 4.7", al ima mesa iznad i ispod ekrana tako da ima, za mene, prevelike dimenzije)
jel ima kakve najave za lumiu sa mid range speckama (da ima bar neko vrijeme support za updateove) a manjim ekranom?
Meni jedino pada na pamet lumia 925, ali je ona vec 2 god stara. Evo kolega gore je spomenuo lumiu 535. Za otprilike 1000 kuna vjerovatno da bolji telefon i ne postoji trenutno (dobro, mozda sam malo pretjerao a mozda i nisam ako se uzme u obzir da dodje i besplatna i dobra navigacija :D), a hebes pola incha vise, zamisli da je chuna :D.
Meni jedino pada na pamet lumia 925, ali je ona vec 2 god stara. Evo kolega gore je spomenuo lumiu 535. Za otprilike 1000 kuna vjerovatno da bolji telefon i ne postoji trenutno (dobro, mozda sam malo pretjerao a mozda i nisam ako se uzme u obzir da dodje i besplatna i dobra navigacija :D), a hebes pola incha vise, zamisli da je chuna :D.
535 ima probleme s touchom. Nikako ju nebi preporucio. Po 1200 kn su bile L640 - to je vec uredu uredaj - definitvno BB.
Microsoft is working on two high-end Lumia phones for Windows 10
http://www.theverge.com/2015/5/4/8544881/microsoft-lumia-phones-windows-10-features
640, 730, 830, 930 - ili pričekaj 740/840/940.
4" ne vjerujem da će stavljati na mid/high, možda u low end. jbg, svi forsiraju barem 5" uređaje, sad i 4.7" više nisu toliko česti.
šteta... izgleda da ostajem na ip5s
hvala svimana info, nastavit ću pratit vijesti, možda kojim čudom izbace nešto manjih dimenzija.
gledam malo za novi mob, uzeo bi ovaj put WP :)
tražim malo novije lumie, nijedna nije sa 4" ili max 4.5" ekranom?
najrađe bi neku iz mid ili high segmenta, al to je sve 5" (osim 730 sa 4.7", al ima mesa iznad i ispod ekrana tako da ima, za mene, prevelike dimenzije)
jel ima kakve najave za lumiu sa mid range speckama (da ima bar neko vrijeme support za updateove) a manjim ekranom?
Pa imaš lumiu 620 iako je ona starija.
Zna li ko free alternativu za Survivalcraft ?
Koja je zadnja verzija win10?
Mne zanima dali ima netko ko fura i na mobu i na PC-u 10? Kako to sve skupa fercera? Jel ima kakvih novih điđa miđa? Ovo ono?
Ja furam kuci na kompu i na telefonu desetku...ako mislis dal ima neke sinhronizacije, sem aplikacija poput vibera i fejsa, nema pretjerano. Još uvijek je desetka na telefonu u alfi pa nema neke funkcionalnosti sem poziva i poruka.
Trenutno je 640 XL na akciji u ED za 1529 KN
Hvala za info. Bijela je na popustu dok crna nije :)
Šteta šte nema još boja u ponudi, ali lako se kupi zadnji poklopac.