Nasao sam to, ali dosta se pise da nije moguc 2-way sync live...zato sam pitao ovdje dali to nekome radi na fonu, posto se lomim dali da uzmem L830 ili :)
Znaci trivijalna radnja..login na gmail i 2-way sync kalendara, kontakata i maila...
Nasao sam to, ali dosta se pise da nije moguc 2-way sync live...zato sam pitao ovdje dali to nekome radi na fonu, posto se lomim dali da uzmem L830 ili :)
Znaci trivijalna radnja..login na gmail i 2-way sync kalendara, kontakata i maila...
Nije da mi se zuri...no sve ovo oko win 10 i novih fonova ce se odvuci najmanje do kraja godine i poceta sljedece :)
Malo sam se zabavio. Nakon onog podešenja iz linka, svi Gmail linkovi su vidljivi.
Kalendar je sinkroniziran iz smijera Gmail ka Outlook.
Evo, čak je vidljivo da jedan servis piše, Blagdan, a drugi Praznik rada...
Na desktopu sam unutar Gmail kalendara naveo događaj "test" i to je odmah bilo vidljivo na WP kalendaru...
..no kada na WP kalendaru kreiram događaj za sutra, isti se neće kopirati na Gmail kalendar....jedino kada kliknem tipku "napredno" u WP kalendaru i RUČNO naredim, događaj šalji na G kalendar.
Eto 
Hvala za info :)
kak mogu s lumie 625 prebacit kontakte s telefona na sim ili barem nekak na pc pa onda u android telefon...hvala
kak mogu s lumie 625 prebacit kontakte s telefona na sim ili barem nekak na pc pa onda u android telefon...hvala
Pokusaj se ulogirat s microsoft accountom na android telefon. Drugo, kontakti bi trebali biti online u microsoft accountu tako da mozes i preko PC-a pristupit kontaktima logiranjem na live.com.
Pokusaj se ulogirat s microsoft accountom na android telefon. Drugo, kontakti bi trebali biti online u microsoft accountu tako da mozes i preko PC-a pristupit kontaktima logiranjem na live.com.
Ili se na Lumiji ulogiraj u Google account i sinkoniziraj imenik s Googleom. Kontakti će automatski biti dostupni kad se prijaviš sa svojim Google accountom na novom Android telefonu.
Molim vas za jednu pomoć!
Kako da glazbu sa memory kartice koristim za zvuk zvona?
Hvala!
Hvala!
odes na postavke i na melodije zvona+ zvukovi
Hvala!
Moras taj file stavit u folder ringtones koji se nalazi na telefonu il kartici.
Prebacio sam pjesme sa kompa na mobitel tj. na memorijsku i kad uđem u postavke i melodije zvona ponuđene su mi samo one tvorničke melodije.
Može nekakav postupak?
Prebacio sam pjesme sa kompa na mobitel tj. na memorijsku i kad uđem u postavke i melodije zvona ponuđene su mi samo one tvorničke melodije.
Jel i na memorijskoj stvoren folder ringtones?
Ako nije, morat ces onda prebacit u memoriju mobitela.. Jest malo f*cked up al jbg.
Ovako: Spojio sam mob na komp i otvorio memorisku karticu i kopirao folder pjesme te sam zatim ušao na memoriju telefona i otvorio folder ringtone i u njega zaljepio folder pjesme i opet ništa. Sadakad uđem u aplikaciju glazba sve pjesme su mi poduplane.
Skini Ringtone Maker on ti postavi zvono po izboru za ravno 3 sekunde i ne trebas se baviti tom nebulozom kopiranja i kabela, samo ti ringtone treba biti ili na mobu ili na kartici.
Ovako: Spojio sam mob na komp i otvorio memorisku karticu i kopirao folder pjesme te sam zatim ušao na memoriju telefona i otvorio folder ringtone i u njega zaljepio folder pjesme i opet ništa. Sadakad uđem u aplikaciju glazba sve pjesme su mi poduplane.
Nisam siguran, al vjerujem da nece radit sa folderom. Neka ti root folder bude ringtones, dakle sve pjesme koje zelis moraju bit vidljive u samo tom folderu..ne u folderu unutar tog foldera
a touch?
Isto ka i sa zadnjim updateom od 8.1 sto znaci gotovo sam zadovoljan
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Notebookcheck, meni omiljen sajt sa recenzijama, kojeg redovito pratim. Tehnički odlično odrađene recenzije i jako objektivne. Jako su zahtjevni za ocjenu preko 80%.
http://www.notebookcheck.net/Microsoft-Lumia-640-XL-Smartphone-Review.141640.0.html L640XL
Ovo me malo iznenadilo...."strong pressure on the screen and from the back become visible in the liquid crystals"...
Radi alarm al nece kad iskljucim zvonjavu (a to je radilo na 8.1)
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Evo ovdje imas dobru cijenu :) trenutno je na akciji a i jamstvo ti je redovno 2 godine.
Da vidio sam . samo što je to "novootvoreni" shop pa neznam bas u vezi iskustava sa njima.
Zna li ko onaj broj za hard reset ? Telefon mi stalno blesira :'(
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/settings-and-personalization/reset-my-phone
odradi pod ovim sto kaze unresponsive phone
Pozdrav, dal zamijeniti Lumiu 925 za 640? Pitam zato jer je prvi model star 2 god a ovaj drugi je 'friški'. Na 925 me jedino muči baterija, drugo je sve ok...