WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lijep pozdrav!

Naime zanima me dali se na HTC HD2 može kako promjeniti rom jer je na njemu samo germanski rom sa samo njemačkim jezikom i koja je verzija windowsa posljednja koja se može staviti na njega.

Hvala!!!!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
davor333 kaže...

Pozdrav, dal zamijeniti Lumiu 925 za 640? Pitam zato jer je prvi model star 2 god a ovaj drugi je 'friški'. Na 925 me jedino muči baterija, drugo je sve ok...

Jedino sto je na L925 bolje,je kamera... Al iskreno receno ja bas zbog toga je ni ne bi mjenjao... 

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da će softverska stabilizacija slike prilikom snimanja videa biti moguća na svim Lumijama.  Softver je sastavni dio WP10.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 3
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ossi Korpela, generalni menadžer Microsofta za skandinavsku regiju, najavio je kako će Microsoft Lumia 640 biti prvi smartfon s Windows 10 for Phone operativnim sustavom.

------

btw kome se skida torrent na mobitelu, danas je myAppFree TorrexPro

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
davor333 kaže...

Pozdrav, dal zamijeniti Lumiu 925 za 640? Pitam zato jer je prvi model star 2 god a ovaj drugi je 'friški'. Na 925 me jedino muči baterija, drugo je sve ok...

Imam 920 i baš namjeravam uzeti 640 XL. Skoro 2 godine sam na 920, a želim veći ekran. WP radi uredno na svim modelima tako da se ne zamaram sa ostalim sitnicama.

Svaki ima svoje prednosti, ali u konačnici, novo je novo, a i veće :)

14 godina
siljo90 kaže...
Ne znam kako je sa 640XL ali na 640 nema nikakvih problema dok se stisne ekran.

siljo kako si izveo da si platio lumiu 1073 kune ?

14 godina
Bila je skoro desetak dana na popustu u Extreme Digital.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Znaci da bi onda mogao onaj kod za 5% iskoristit sto si stavio , posto vie nije na akciji?

0 0 hvala 0
16 godina
Virty kaže...
davor333 kaže...

Imam 920 i baš namjeravam uzeti 640 XL. Skoro 2 godine sam na 920, a želim veći ekran. WP radi uredno na svim modelima tako da se ne zamaram sa ostalim sitnicama.

Ja planiram istu stvar i bas me zanima kakav bi bio taj 640 xl u odnosu na 920. Jel neko kupio 640 xl, kako sljaka?

14 godina
Da samo pozuri jer sam nedavno dobio mail da uskoro istice. Budem pogledao do kada tocno vrijedi.
16 godina
esko kaže...
Virty kaže...
davor333 kaže...

Ja planiram istu stvar i bas me zanima kakav bi bio taj 640 xl u odnosu na 920. Jel neko kupio 640 xl, kako sljaka?

Nemam XL, al ovako prema recenzijama:

920 prednost:

+kamera u low lightu + OIS (koja bi s W10 sw trebala jos biti bolja) + dual led (vs 1 na XL)

+zaslon

+veci ppi

+cvrsca/bolji dizajn (subjektivno)

640XL prednost:

+bolji screen to body omjer = manje mesa oko ekrana

+noviji hardwere (postoji mpgucnost za vise opcija po izlasku W10 - makar sumnjam da bi u mob od soma kuna to napravili, marketing, jel)

+baterija

+kamera

+(puno) veci ekran (subjektivno)

U istoj sam bio nedoumici, posto da prodam svoju L920, mogu dobit uz malu nadoplatu novu 640!

Al nemoze se nekadasnji flagship mjerit s mid-rangeom uredajem danas! Moze, po jacem hw, al na WP to trenutno nista ne znaci. Sto se tice kamere, L920 je i dan danas jako dobra u low light uvjetima

Jedino sto ne volim na L920 je slabasna baterija... Ostalo sve sljaka.. Mozda se u odnosu na noviji (jaci) hw osjeti u zahtjevnijim app, al najcesce su to novije igre (posto ne igram - niije mi vazno).

18 godina
WindowsPhone - Općenito

dok ne dodju nove flag. lumie 1520 je tata i beast iako je izasla 4q/2k13 

po meni nemoj je prodat, strpi se...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 20:45 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Po meni 920 ima manje prednosti naspram 640 XL.

Čak mi je dovoljna stavka samo veliki ekran, šta žarko želim :)

A da ne spominjem promjenjivi zadnji poklopac (promjena boja mi osvježi mobitel), micro sd do 128gb, izmjenjiva betrija 3000 mAh..... i više nego mi dovoljno :)

Kamera mi nije nešto bitna, slikam par slika dnevno i to je to (Webcam: 5.0MP, videos @1080p (front), 13.0MP, AF, LED flash, videos @1080p/30fps (rear), lens from Zeiss.

Problema sa ekranom nema, GDR2 je instaliran, Office 365 one-year trial, motion sensor, light sensor, proximity sensor, compass, dual-SIM, FM radio, NFC, DLNA....

Kažu da su brightness, black level and contrast odlični, zagrijavanje uređaja je minimalno. 

Pročitao sam dosta recenzija i za moj pojam, više nego dobro, pogotovo na cijenu uređaja.

Kao minus iako mi to ne igra puno naveo bi 1280 x 720 rezoluciju i ne jaki GPU, ali, to me ne smeta.

Kako kome, meni odličan mobitel i pokriva sve moje potrebe :)

920ka ide u ladicu kao backup, zaslužila je, 2 godine je gledam i dosadila je koliko god bila dobra :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 21:03 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

hehe tak je meni 1520 backup(tablet,fotich,navigacija) a g3 primary 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

WP 10 mi se na mojoj Lumii 535 DS pokaza kao potpuni promasaj. Mobitel je prakticno bio neupotrebljiv poslije svakog poziva morao sam vadit bateriju, non stob je blokira smrzava.

Pricekacu neko vrime (barem misec dana ako izdrzim) pa cu opet instalirat jer mozda do tad bude i upirabljiv a dotad je na tapetu dobri stari WP 8.1 update 2.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

gledam malo za novi mob, uzeo bi ovaj put WP :)

tražim malo novije lumie, nijedna nije sa 4" ili max 4.5" ekranom?

najrađe bi neku iz mid ili high segmenta, al to je sve 5" (osim 730 sa 4.7", al ima mesa iznad i ispod ekrana tako da ima, za mene, prevelike dimenzije)

jel ima kakve najave za lumiu sa mid range speckama (da ima bar neko vrijeme support za updateove) a manjim ekranom?

Ke?!

0 0 hvala 0
16 godina

Meni jedino pada na pamet  lumia 925, ali je ona vec 2 god stara. Evo kolega gore je spomenuo lumiu 535. Za otprilike 1000 kuna vjerovatno da bolji telefon i ne postoji trenutno (dobro, mozda sam malo pretjerao a mozda i nisam ako se uzme u obzir da dodje i besplatna i dobra navigacija :D), a hebes pola incha vise, zamisli da je chuna :D.

16 godina
esko kaže...

Meni jedino pada na pamet  lumia 925, ali je ona vec 2 god stara. Evo kolega gore je spomenuo lumiu 535. Za otprilike 1000 kuna vjerovatno da bolji telefon i ne postoji trenutno (dobro, mozda sam malo pretjerao a mozda i nisam ako se uzme u obzir da dodje i besplatna i dobra navigacija :D), a hebes pola incha vise, zamisli da je chuna :D.

535 ima probleme s touchom. Nikako ju nebi preporucio. Po 1200 kn su bile L640 - to je vec uredu uredaj - definitvno BB.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Microsoft is working on two high-end Lumia phones for Windows 10

http://www.theverge.com/2015/5/4/8544881/microsoft-lumia-phones-windows-10-features

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:05 (esko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

640, 730, 830, 930 - ili pričekaj 740/840/940.

4" ne vjerujem da će stavljati na mid/high, možda u low end. jbg, svi forsiraju barem 5" uređaje, sad i 4.7" više nisu toliko česti.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

šteta... izgleda da ostajem na ip5s

hvala svimana info, nastavit ću pratit vijesti, možda kojim čudom izbace nešto manjih dimenzija.

Ke?!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
chewbacca kaže...

gledam malo za novi mob, uzeo bi ovaj put WP :)

tražim malo novije lumie, nijedna nije sa 4" ili max 4.5" ekranom?

najrađe bi neku iz mid ili high segmenta, al to je sve 5" (osim 730 sa 4.7", al ima mesa iznad i ispod ekrana tako da ima, za mene, prevelike dimenzije)

jel ima kakve najave za lumiu sa mid range speckama (da ima bar neko vrijeme support za updateove) a manjim ekranom?

Pa imaš lumiu 620 iako je ona starija.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zna li ko free alternativu za Survivalcraft ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Koja je zadnja verzija win10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mne zanima dali ima netko ko fura i na mobu i na PC-u 10? Kako to sve skupa fercera? Jel ima kakvih novih điđa miđa? Ovo ono?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja furam kuci na kompu i na telefonu desetku...ako mislis dal ima neke sinhronizacije, sem aplikacija poput vibera i fejsa, nema pretjerano. Još uvijek je desetka na telefonu u alfi pa nema neke funkcionalnosti sem poziva i poruka.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zna li ko šta je ovo ? Hoću da ručno instaliram aplikaciju i uvijek dobijem ovo :

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ford eleanor kaže...
Virty kaže...
davor333 kaže...

Trenutno je 640 XL na akciji u ED   za 1529 KN

Hvala za info. Bijela je na popustu dok crna nije :)

Šteta šte nema još boja u ponudi, ali lako se kupi zadnji poklopac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koja je razlika izmedu lte i ds. Jer koliko vidim isti chipset imaju? ( naravno osim sto ovaj podrzava lte)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice