WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.749
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
g3arv8 kaže...
Koja je razlika izmedu lte i ds. Jer koliko vidim isti chipset imaju? ( naravno osim sto ovaj podrzava lte)

Vjerojatno ta šta jedan ima LTE/4G podršku, a drugi dual sim podršku.

16 godina
Virty kaže...

Hvala za info. Bijela je na popustu dok crna nije :)

Šteta šte nema još boja u ponudi, ali lako se kupi zadnji poklopac.

Nemoj požurivati sa kupnjom poklopca, treba čekati da mobitel izađe u americi da se masovnije počmu raditi poklopci.

Čekaj dok ne dođe neki sa Qi kontaktima za bežično punjenje, budući da XL ima kontakte na mobitelu za to ali nema zavojnicu na maski.

Naravno, ako ne želiš bežično punjenje nema razloga da čekaš no eto čisto da ne srljaš.

http://www.windowscentral.com/microsoft-lumia-640-xl-review

http://forums.windowscentral.com/lumia-640-xl/343912-qi-charging-640xl.html

Swedish latin super funk.
18 godina
sirka666 kaže...
Virty kaže...

Hvala za info. Bijela je na popustu dok crna nije :)

Šteta šte nema još boja u ponudi, ali lako se kupi zadnji poklopac.

Nemoj požurivati sa kupnjom poklopca, treba čekati da mobitel izađe u americi da se masovnije počmu raditi poklopci.

Čekaj dok ne dođe neki sa Qi kontaktima za bežično punjenje, budući da XL ima kontakte na mobitelu za to ali nema zavojnicu na maski.

Naravno, ako ne želiš bežično punjenje nema razloga da čekaš no eto čisto da ne srljaš.

http://www.windowscentral.com/microsoft-lumia-640-xl-review

http://forums.windowscentral.com/lumia-640-xl/343912-qi-charging-640xl.html

Bežično punjenje je ok, ali ga ne koristim ni na 920-ki tako da mi nije još u planu.

Ali istina, nije priša za kupovinom poklopca, ali ću pratiti šta se nudi :)

16 godina
Virty kaže...

Bežično punjenje je ok, ali ga ne koristim ni na 920-ki tako da mi nije još u planu.

Ali istina, nije priša za kupovinom poklopca, ali ću pratiti šta se nudi :)

Ma čisto eto informacija da se ne zaletiš (ti a i ostali) ako je u planu iskoristit i to punjenje.

14 godina
Virty kaže...

To znam :) Onda ću ipak bolje preko alzeshopa uzeti LTE verziju ( jer nemam nikakvu namjeru koristiti dual sim, pa ce me one ikone samo nervirati). U alzi je factory unlocked necu imati nikakvih problema sa mrežom ?

18 godina
g3arv8 kaže...
Virty kaže...

To znam :) Onda ću ipak bolje preko alzeshopa uzeti LTE verziju ( jer nemam nikakvu namjeru koristiti dual sim, pa ce me one ikone samo nervirati). U alzi je factory unlocked necu imati nikakvih problema sa mrežom ?

Meni baš treba dual sim lumia :)

Nego, izgleda da su skoro iste cijene u alzashopu i edigitalu osim ako nema neka caka?

14 godina
WindowsPhone - Općenito

jesu za DS , al nemaju LTE640

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako uživate u blagodati  instalacije skoro 97% sadržaja na SD karticu?  Može i koji SS od senzora pohrane

Moja je:

0 4 GB
4 8 GB
5 16 GB
7 32 GB
0 64 GB
2 Bezobraznih 128 GB
10 Za sada nemam SD
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 21:04 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
torrente kaže...

Kako uživate u blagodati  instalacije skoro 97% sadržaja na SD karticu?  Može i koji SS od senzora pohrane

Moja je:

A mi koji smo "ograničeni" na cloud i fiksnu memoriju? Mi "smrdimo"?

18 godina
WackyZG kaže...

Ubacio dodatni anketni odgovor.   Da malo izvučemo statistiku. Na prošloj anketi je isto zanimljiv rezultat...iznenadilo me da velika većina obožava narančastu boju.

16 godina
torrente kaže...
WackyZG kaže...

Ubacio dodatni anketni odgovor.   Da malo izvučemo statistiku. Na prošloj anketi je isto zanimljiv rezultat...iznenadilo me da velika većina obožava narančastu boju.

Ma nisi trebao, malo sam se zezao. Meni je zelena najdraža. Čak nije ni bila skupa kod kupnje na eBayu, samo što sad moram još smisliti novce za NFC i Qi, da je kompletiram (mada, i ovako je stalno na mobu, bijela stoji samo u ladici).

Bte. ako netko traži zabavnu, a free igru, imate Luno. Danas mi je na poslu produktivnost bila 0 kada sam je skinuo.

18 godina
WackyZG kaže...
Bte. ako netko traži zabavnu, a free igru, imate Luno. Danas mi je na poslu produktivnost bila 0 kada sam je skinuo.

Super je Luno.  Danas isprobao ovo natezanje sa krafnama...simpatično odrađeno.

http://www.windowscentral.com/dunky-dough-ball-windows-phone-game-review

--------------------------

Također mi se svidila nova štoperica

https://www.youtube.com/watch?t=27&v=2SMW_kTyAC0

18 godina
WackyZG kaže...
 Danas mi je na poslu produktivnost bila 0 kada sam je skinuo.

Ne radiš valjda u gradskoj/državnoj ustanovi? :)

16 godina
Virty kaže...
WackyZG kaže...

"Nažalost" ne. Bankarski sektor. Bio je spor dan pa se imalo vremena.

18 godina
WackyZG kaže...
Virty kaže...
WackyZG kaže...

I ja također u bankarskom sektoru :) 

12 godina
Virty kaže...
WackyZG kaže...
Virty kaže...
WackyZG kaže...

Eno na ispada da smo kolege

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
nicky.sl kaže...
Virty kaže...
WackyZG kaže...
Virty kaže...
WackyZG kaže...

Eno na ispada da smo kolege

Ja mislio da sam "jedini". Ajd, lakše mi da nisam.  

Probao sam jučer neke dokumente skenirati sa CamScanner - om. Stvar radi mbogo bolje nego što sam očekivao, tako da... ak netko treba scanner, za prvu ruku može itekako pomoći.

18 godina
WackyZG kaže...

Probao sam jučer neke dokumente skenirati sa CamScanner - om. Stvar radi mbogo bolje nego što sam očekivao, tako da... ak netko treba scanner, za prvu ruku može itekako pomoći.

Imam tu aplikaciju, poslužila je svrsi par puta. Skroz OK je.

16 godina

Svi koji ste mi davali td na prosloj strani, nakon mog pitanja neke lumie do 350 kn...
Samo da javim da sam za 250 kn kupio sada rabljenu 620 s jos par mj garancije :)
Stanje 11/10.. 

edit: Evo opet.. Ljubomora ili?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 18:14 (x360gamer).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Moze li neko pojasniti kako ce ova prodaja HERE maps utjecati na besplatnost/dostupnost na Windows Phone-u?

1 0 hvala 0
16 godina
knight kaže...

Moze li neko pojasniti kako ce ova prodaja HERE maps utjecati na besplatnost/dostupnost na Windows Phone-u?

Mislim da trenutno to nitko ne zna, zasad neće utjecati nikako, pogotovo ako već imaš instalirano/skinuto.

15 godina
neaktivan

Super app, jos ako izbace timer bilo bi odlicno

16 godina

Evo jos jeftinih lumia.

620tka za 300 kuna!  630tka 400 kn!

Stvarno odlican uredaj za te novce (620). Iskreno, iako se primjeti malo sporiji rad u odnosu na moju 920tku (512 mb vs 1 GB RAM) iznenadio me uredaj!

Najvise po stvarno dobrom ekranu (nisam ocekivao za mid range phone takav ekran, pogotovo ne na suncu), double tap to unlock i glide screen (kako vec?!) ... Stvarno ima sve mogucnosti ex flagshipa 920!

Kvaliteta izrade neusporediva bolja, nego na danasnjim M$ lumiama (aka 535)... Stvarno, sve odlicno. Cak i straznja kamera daje dosta kvalitetne slike za 5mgpx senzor...

Baterija, za sada, izvrsna mi se cini i takva jedna mi fali na 920  da bi to bio savrsen mobitel!

Sve u svemu, za 250 kn, bolji uredaj nisam mogao kupiti. Covjek za koga je, ce se preporoditi nakon lagaovog androida :)

Jos ne vjerujem kako sam dobro prosao, buduci da imam i garanciju par mjeseci!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 15:21 (x360gamer).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pitanjce....dali FREE aplikacije imaju u sebi one dosadne reklame i banere (ako da, postoji li nacin da se to makne)? Mozda je pitanje trivijalno, no ispitujem teren u svim smjerovina prije nego udomim win mobile :)

0 0 hvala 0
16 godina
robee1 kaže...

Pitanjce....dali FREE aplikacije imaju u sebi one dosadne reklame i banere (ako da, postoji li nacin da se to makne)? Mozda je pitanje trivijalno, no ispitujem teren u svim smjerovina prije nego udomim win mobile :)

Kako koja. U globalu ako aplikaija ima i nekakvu "pro" inačicu u FREE aplikaciji su oglasi, ako su prave nativne free aplikacije (kao facebook) onda nema.

14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Evo jos jeftinih lumia.

620tka za 300 kuna!  630tka 400 kn!

Stvarno odlican uredaj za te novce (620). Iskreno, iako se primjeti malo sporiji rad u odnosu na moju 920tku (512 mb vs 1 GB RAM) iznenadio me uredaj!

Najvise po stvarno dobrom ekranu (nisam ocekivao za mid range phone takav ekran, pogotovo ne na suncu), double tap to unlock i glide screen (kako vec?!) ... Stvarno ima sve mogucnosti ex flagshipa 920!

Kvaliteta izrade neusporediva bolja, nego na danasnjim M$ lumiama (aka 535)... Stvarno, sve odlicno. Cak i straznja kamera daje dosta kvalitetne slike za 5mgpx senzor...

Baterija, za sada, izvrsna mi se cini i takva jedna mi fali na 920  da bi to bio savrsen mobitel!

Sve u svemu, za 250 kn, bolji uredaj nisam mogao kupiti. Covjek za koga je, ce se preporoditi nakon lagaovog androida :)

Jos ne vjerujem kako sam dobro prosao, buduci da imam i garanciju par mjeseci!

620 je najkompletniji jeftini mobitel. Svim ostalim je nešto falilo, a 620 je imala sve. Flash, prednju kameru, ClearBlack ekran, zato je tako dobar na suncu. Jedini minus je pola gige RAM-a,jer je tada bilo dosta aplikacija koje su tražile barem 1GB. Ali kad vidiš da je tada flagship (920) imao "samo" 1GB RAM-a, onda je teško bilo za očekivati da će i u jedan od najjeftinijih ugraditi isto.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav kolege,

Nedavno sam kupio L640XL, za sada sam zadovoljan, iako me malo onaj review od notebookcheck-a bacio u bed. Ako ništa drugo, mislim da su Win pogodak. 

Zanima me kako da prebacim muziku  na mobitel? Pokušao sam normalno staviti u Music, pa u Ringotones, pa u Music->Albums, Music->Playlist, no nigdje ju ne nalazi ni defaultna aplikacija ni aplikacija ModernMusic koju sam skinuo iz očaja. 
Nemam SD karticu, samo koristim memoriju uređaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

.mp3 bez problema možeš samo copy-paste u Music folder (preko računala) na mobitelu staviti. Sačekaj malo duže da se glazba učita u aplikaciju i to bi trebalo biti to.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Otvoriš glazbu,odes na popise na reprodukciju i dodaj samo mapu di je muzika :

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
flateR7 kaže...

Pozdrav kolege,

Nedavno sam kupio L640XL, za sada sam zadovoljan, iako me malo onaj review od notebookcheck-a bacio u bed. Ako ništa drugo, mislim da su Win pogodak. 

Njihova recenzija mi izgleda dobra 

PSN - Muskarcina77
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice