WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.842
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WP8 - Općenito

Baterija s Cyan dosad najbolje daje rezultate na Lumiji 1020

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20019_Windows_Phone_81_officialLumia.php

inace, ovi s DP Update 1 sumnjam da ce dobiti Cyan update, jer bi to znacilo valjda downgrade? ja mislim da ce oni morati ipak pricekati na Debian Red

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 1 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav svima, namjeravam u skorije vrijeme kupiti novi mobitel pa razmišljam o Lumii 925, ima ko kakva iskustva s dotičnim mobitelom? Našao sam je na http://www.mobicity.co.uk/nokia-lumia-925.html#.U-nm42MnLUQ za 175 funti bez PDV.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Indestructible kaže...

Baterija s Cyan dosad najbolje daje rezultate na Lumiji 1020

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20019_Windows_Phone_81_officialLumia.php

na Cyanu mi baterija traje pol dana duže nego prije. prvo punjenje nakon nadogradnje mi je bilo u petak ujutro, slijedeće u ponedjeljak ujutro otprilike u isto vrijeme, a u ta 3 dana sam koristio kameru, gps, razgovarao na telefon , sve što sam redovito radio i prije nadogradnje (no ja malo telefoniram, pa bi ta 3 dana bila kraća kod nekoga koji više razgovara)

17 godina
Daynn kaže...

Pozdrav svima, namjeravam u skorije vrijeme kupiti novi mobitel pa razmišljam o Lumii 925, ima ko kakva iskustva s dotičnim mobitelom? Našao sam je na http://www.mobicity.co.uk/nokia-lumia-925.html#.U-nm42MnLUQ za 175 funti bez PDV.

ja sam ju uzeo prije koji tjedan i mob je ok. uzeo sam ga jer sam dobio jako dobru ponudu dok sam cekao prestigio 8500 duo i nokiu 730. na tom mobu jedino je kamera je*ena i ekran. ostalo je prosjecno.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
neaktivan
Daynn kaže...

to je negdje oko 1690 kn bez pdva jel tako + pdv koliko je u HR 25%= 2100 kn, u Bih je kupiš za 1600 kn sa PDV-om, isplativije ti je ako znaš nekog tko putuje do BiH da ti uzme i "prenese!" preko granice :)

vlastoručni potpis
14 godina
Ne placa se pdv kada narucujes iz zemalja EU.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

možda ne carina ali mislim da se PDV mora negdje platiti, a možda i griješim

vlastoručni potpis
18 godina
neaktivan
karaandrijan kaže...
gamer34 kaže...

možda ne carina ali mislim da se PDV mora negdje platiti, a možda i griješim

PDV se plaća u zemlji EU gdje kupuješ, odnosno uračunat je u cijenu.

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ako se radi o kupovini u Europskoj Uniji onda PDV plaćate u zemlji u kojoj kupujete(u ovom slučaju GB).
Ako se radi o kupovini izvan Europske Unije onda PDV plaćate u Hrvatskoj.

{#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Al bilo je u nekoj temi na ovom forumu da s mobicity skidaju VAT za HR jer očito misle da nismo u EU još. Kad stavim slanje u HR onda mi piše Grand Total Inc VAT    £175.99

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daynn kaže...

Al bilo je u nekoj temi na ovom forumu da s mobicity skidaju VAT za HR jer očito misle da nismo u EU još. Kad stavim slanje u HR onda mi piše Grand Total Inc VAT    £175.99

sad sam baš provjerio u pravu si, ekstra je to cijena onda je li i poštarina uračunata u cijenu?

vlastoručni potpis
17 godina

Piše da je poštarina još 5,82 funte

18 godina
neaktivan
Daynn kaže...

Inc VAT = Including VAT znači uračunat je njihov PDV

17 godina
WP8 - Općenito

Kako najlakse prijeci sa androida na lumiu? Planiram uzet L520 za oca, jer je daleko bolji izbor nego trenutni samsung galaxy mini2. Buduci da ima 200-300 kontakata na samsungu, kako bi ih ja sve prebacio na lumiu kada je nabavim, bez da prepisujem jedan po jedan?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Kako najlakse prijeci sa androida na lumiu? Planiram uzet L520 za oca, jer je daleko bolji izbor nego trenutni samsung galaxy mini2. Buduci da ima 200-300 kontakata na samsungu, kako bi ih ja sve prebacio na lumiu kada je nabavim, bez da prepisujem jedan po jedan?

Add Google contacts to WP8

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
17 godina
kizo2703 kaže...
DommY kaže...

Add Google contacts to WP8

Ok, hvala, al problem je sto moj otac nema google racun na mobitelu, znaci trebao bi ga dodat i kako onda kontake "uploadat" na google racun?

Windows Phone FTW
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Ok, hvala, al problem je sto moj otac nema google racun na mobitelu, znaci trebao bi ga dodat i kako onda kontake "uploadat" na google racun?

Inače ,SVAKI Android korisnik već ima Google account. Drugačije se ne može aktivirati telefon.

Ako ga ne zna ,tu je Android Device Manager.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 14:58 (kizo2703).
17 godina
kizo2703 kaže...
DommY kaže...

Inače ,SVAKI Android korisnik već ima Google account. Drugačije se ne može aktivirati telefon.

Ako ga ne zna ,tu je Android Device Manager.

Moja greska, provjerim kasnije. Hvala!

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Imam problem s mesenđerom, odjednom mi više nema opcije da radi u pozadini. Riješenje? http://imgur.com/VsSnYCs.jpg

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DommY kaže...

kad sam kupio svoju lumiu, čim sam dodao google mail account na nju odmah mi je povukao sve kontakte

12 godina
protjeran
<p>...</p>
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 16:18 (MasterPeace).
17 godina
WP8 - Općenito

stigao do mene (moje cure tocnije) prestigio 8500 pa da odmah napisem par rijeci (ovo nije recenzija vec orvi dojmovi). mobitel je kupljen u protisu: narucen u ned, placen jucer (pon) i dosao do nas danas oko 12h. veliki plus protisu na brzoj dostavi i usluznosti.

u paketu dolazi mob, punjac, sluske i kabel za sinkronizaciju i punjenje.

mogu reci da je 5" ekran kao video-zid naspram lumie 520 te je prekriven gorilla glass zastitom. mob radi fluidno i bez greske i zastajkivanja. na njemu dolazi windows 8.1 operativni sustav. sto se tice same izrade, kuciste je plasticno ali mi se jako svida kako su tipke izvedene: klikaju i ostavljaju dojam jasnog odaziva. prilikom otkljucavanja mobitela, izmedu pritiska tipke za otkljucavanje i paljenja ekrana prode malo vise od sekunde sto ni na lumii 520 nije bio slucaj (otkljucavala se istovremeno s pritiskom na tipku za otkljucavanje). zvucnik je solidan i glasan. ekran je bolji od lumie 520 po kontrastu ali kamera, iako je 8MP + bljeskalica + prednja kamera od 2MP, imam osjecaj kao da je iste kvalitete kao kod 520. HERE drive+ se moze skinuti besplatno ako promjenite regiju u uk ili us prije skidanja (nakon skidanja vratite na hr), u suprotnom je 190kn. bateriju jos nisam uspio isprobati do kraja jer je mobitel jos na tvornickom punjenju.

sve u svemu, za te nofce, ako ne patite za nokiom/nokiinim aplikacijama, toplo preporucam ovaj mobitel.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 16:20 (Bass).

4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
Imam problem s mesenđerom, odjednom mi više nema opcije da radi u pozadini. Riješenje? http://imgur.com/VsSnYCs.jpg

Kod mene ista stvar...

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

jesi pokušao reinstall app?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Nisam još,al messenger ionako ne koristim,tek tu i tamo,ako se netko ne moze javit na whatsapp il sms-om... tak da mi je svejedno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Jel ti se taj problem javio kad si(ako si) instalirao HAKovu aplikaciju?

0 0 hvala 0
17 godina
Bass kaže...

stigao do mene (moje cure tocnije) prestigio 8500 pa da odmah napisem par rijeci (ovo nije recenzija vec orvi dojmovi). mobitel je kupljen u protisu: narucen u ned, placen jucer (pon) i dosao do nas danas oko 12h. veliki plus protisu na brzoj dostavi i usluznosti.

u paketu dolazi mob, punjac, sluske i kabel za sinkronizaciju i punjenje.

mogu reci da je 5" ekran kao video-zid naspram lumie 520 te je prekriven gorilla glass zastitom. mob radi fluidno i bez greske i zastajkivanja. na njemu dolazi windows 8.1 operativni sustav. sto se tice same izrade, kuciste je plasticno ali mi se jako svida kako su tipke izvedene: klikaju i ostavljaju dojam jasnog odaziva. prilikom otkljucavanja mobitela, izmedu pritiska tipke za otkljucavanje i paljenja ekrana prode malo vise od sekunde sto ni na lumii 520 nije bio slucaj (otkljucavala se istovremeno s pritiskom na tipku za otkljucavanje). zvucnik je solidan i glasan. ekran je bolji od lumie 520 po kontrastu ali kamera, iako je 8MP + bljeskalica + prednja kamera od 2MP, imam osjecaj kao da je iste kvalitete kao kod 520. HERE drive+ se moze skinuti besplatno ako promjenite regiju u uk ili us prije skidanja (nakon skidanja vratite na hr), u suprotnom je 190kn. bateriju jos nisam uspio isprobati do kraja jer je mobitel jos na tvornickom punjenju.

sve u svemu, za te nofce, ako ne patite za nokiom/nokiinim aplikacijama, toplo preporucam ovaj mobitel.

Bude u oči miljetić {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ima li kakvih informacija kada (ako) dolazi Lumia 930 kod Tele2 operatera. Poslao sam im upit ali naravno ništa ne odgovaraju {#}

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Mene isto zanima za L1520

0 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
guls kaže...
izzy007 kaže...
Vi koji imate L930, dali imate kakvu zaštitu za istu? Koji CASE preporučate za ovaj mob? Ne znam što da kupim.

Ja sam kupio jedan case iz DE, gumirani zeleni, i jedan IMAK iz kine i oba su PREMALA. Po širini su preuski i ne mogu se pravilo namjestiti na mobitel.

Navodno su odlični casovi Incipio, ali i koštaju.

Za one koje zanima , vidim da je i Nillkin izbacio case u nekoliko boja . Slican sam imao na Ativ S i definitivno uzimam i ovakva dva komada ( javim cim stignu )

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Shell-Screen-Guard-For-Nokia-Lumia-930-/321488748543?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4ada38ffff

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice