Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 989.273
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony Xperia Z
AmD kaže...

Evo jedne dileme za sve vas

Nisu toliko daleko sto se brzine tiče .. 

a zašto se uspoređuje ovogodišnji flagship i prošlogodišnji? normalno da je xperia z bolja

13 godina
protjeran
zuper kaže...
AmD kaže...

a zašto se uspoređuje ovogodišnji flagship i prošlogodišnji? normalno da je xperia z bolja

{#}

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

o kako je lijepo viditi da se na xda @codeworkx uvatija posla na xperi-ji biče vatrometa na 4.2.2 http://get.cm/?device=yuga

edit:

najnoviji gapps-ići tu: http://d-h.st/ZHm

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:35 (spajder68).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
AmD kaže...

Anketu stavi u onaj topic 'Pomoć pri odabiru mobitela' jer ovdje će Xperia Z pobijediti     {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:12 (gin.tonic).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo još jedna mala obavijest Sony Xperia Z dobiva službeni AOSP izvor: http://mob.hr/sony-xperia-z-dobiva-sluzbeni-aosp/

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
spajder68 kaže...

evo još jedna mala obavijest Sony Xperia Z dobiva službeni AOSP izvor: http://mob.hr/sony-xperia-z-dobiva-sluzbeni-aosp/

Ufff ako ce sony nudit offical update na aosp andorid i kasnije nuditi redovne updatove odmah cu uzet tu xperiu unatoc ekranu i svim ostalim manama. {#}

16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Svaki put kad idem nešto pisati, pojavi mi se u gornjem ljevom čošku na notification baru mala tipkovnica. Kad idem vidjeti šta je to, piše Xperia keyboard. I onda postoji opcija da se pod default stavi ta Xperia keyboard, ja stavim, ali svejedno se opet pojavi.

U čemu je tu fora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
the_dammed kaže...

Svaki put kad idem nešto pisati, pojavi mi se u gornjem ljevom čošku na notification baru mala tipkovnica. Kad idem vidjeti šta je to, piše Xperia keyboard. I onda postoji opcija da se pod default stavi ta Xperia keyboard, ja stavim, ali svejedno se opet pojavi.

U čemu je tu fora?

To je vezano za novi android, mislim da su to uveli od JB. Pretpostavljam da nema opcije da se to makne, a bit će ti u not. baru uvijek kada je aktivirana tipkovnica. Da ih imaš više instalirano mogao bi ih lako mijenjati, ovako i nema neku pretjeranu praktičnu primjenu.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
spajder68 kaže...

Odlična vijest.

Svaka čast Sony! 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Dal ja mogu koristiti bilo koji punjač od bilo kojeg proizvođača?

Ili barem samo kabel pa da ga punim preko USB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the_dammed kaže...

Dal ja mogu koristiti bilo koji punjač od bilo kojeg proizvođača?

Ili barem samo kabel pa da ga punim preko USB?

evo ja sam ga jučer oskrnavio sa punjačem od sgs3

Potpis!
17 godina

Možeš koristiti bilo koji punjač i kabel. Samo će se možda sporije puniti ako je neki loš kabel ili punjač.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

A ako punim preko USb na laptopu, onda je apsolutno isto? I neskodljivo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Preko USB-a i računala ti se puno sporije puni nego normalno na utičnici.

Meni je grozno što uz uređaj nisu isporučili normalan kabel od 1.5m za struju. 

I podržava li mobitel 64GB micro SDHC karticu, ili mora bit XC?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 13:17 (Geek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia Z

jeli zna netko kada stize ovaj update na t mobile?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Geek kaže...

I podržava li mobitel 64GB micro SDHC karticu, ili mora bit XC?

podržava,a tu ti je i uputstvo. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dkJDKtt3knk

13 godina

problem je u tome sto nije :)

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
14 godina
Shaka111 kaže...

I mene zanima!!! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
13 godina
Yovitssa kaže...
Shaka111 kaže...

I mene zanima!!! {#}

Navodno je na testiranju update od ponedjeljka prošlog pa do sutra, onda bi ubrzo trebao biti dostupan.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Baš me zanima dal će se šta popravit sa tim novim updejtom,često mi zna zablokirati mob i.nemogu stisnuti niti jednu ikonu,kamera se sporo otvara da je to koma.najrađe bi ju rootao i stavio neki costum rom al onda gubim garanciju :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Ove sam godine imao vec 4 mobitela i svakog sam mijenjao za nesto bolje pa sam tako danas mijenjao htc sensation za sony xperiu z naravno sa nadoplatom...i sad kad sam probao ovu zvijer nema sanse da ju mijenjam...usput imam jedno pitanje ima li veze ono praznjenje baterije do kraja pa punjenje i to jer ja sam mob dobio na kojih 15% i stavio sam ga puniti...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

usput imam jedno pitanje ima li veze ono praznjenje baterije do kraja pa punjenje i to jer ja sam mob dobio na kojih 15% i stavio sam ga puniti...

nema,nije preporučivo pražnjenje baterije do kraja.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Hvala jer koga god pitam netko kaze da treba netko da ne...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo male software nadopune za nebrendirane xz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bas mi je dobar taj telefoncek.

Steta kaj sam jos pod ugovorom i ne mogu jos godinu dana nista novo uzimat...

13 godina
Sony Xperia Z

Bokte, koliko treba HT-ovcima da provuku ovaj update .434 kroz svoje ruke, ne bi ih Bog iščekao {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel koristi ko one small aps. Pojave se kad se stisne multitasking key? Jel ima to neku svrhu posebno? Imam 4 predefinirane aplikacije i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the_dammed kaže...

Jel koristi ko one small aps. Pojave se kad se stisne multitasking key? Jel ima to neku svrhu posebno? Imam 4 predefinirane aplikacije i to je to.

Pa imaju svrhu za koju su zamisljene. Kalkulator za racunanje, notes za pisanje zabiljeski, konverter valuta za konvertiranje valuta...itd. Evo nadam se da sam pomogao:P I imas ih jos za skinuti sa g playa
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 12:32 (Ezio).
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
the_dammed kaže...

Pa imaju svrhu za koju su zamisljene. Kalkulator za racunanje, notes za pisanje zabiljeski, konverter valuta za konvertiranje valuta...itd. Evo nadam se da sam pomogao:P I imas ih jos za skinuti sa g playa

:) Ma je, moje pitanje je bilo sugestivno u smislu kako te mini aplikacije nemaju baš nekog smisla.

17 godina
Sony Xperia Z

Kako nemaju smisla? 

Dvije koje najviše koristim su Kalkulator i Realtime Task Manager.

Xperia Z ::: next: HTC One
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice