Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 972.495
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Nije bas tako..s8 te ispada 4500 ne racunaju i tarifu a s7 je bio 4000 u pretprodaji

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Nije bas tako..s8 te ispada 4500 ne racunaju i tarifu a s7 je bio 4000 u pretprodaji

meni je cijena ista 699kn za uredaj, toliko me kostao i S7. s istom cijenom tarife

13 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Ovaj forum je postao mjesto di cim neko u temi o samsungu ili u temi o iphonu ili u temi xyz proizvodaca nesto lose reces o doticnom proizvodu odmah hrpa fanboy inkvizitora baca te na lomacu...

Da samo ponovim za uredaj od skoro 1000e i ta kolicina gresaka pri izlazku cini mobitel smjesnim bez obzira na cijenu... Osobno sa mi se ovo dogodi meni bi smetalo ali fanboyjsi su isto ovako reagirali na note 7 to je napuhana prica iz amerike kad ono puc samsung u strahu od tuzbi povuce sve... Je povukao ih je radi zadovoljstva korisnika malo sutra jer ih nije pokusao dva put prodat...

Budimo realni - problem je ako se zapali mobitel i to je velikiiii problem...ali ovo izmišlajnje gluposti oko nekih sitnica je bedasto.

Pretpostavljam da imaš Kineza...ja ti nabroji 5-6 mana zašto ga ja ne bi kupio...i šta čemo onda.

Ti i takvi poput tebe koji imaju Kineze nisu nikad ni bili potencijonalna klijentela Samsugna kao ni nekog top modela.

Kažeš 1000 eura - ne trebaš se ti brinut za moj đžep...ja dao, ja potrošio.

Ja i dalje ne kužim o kojim ti to kardinalnim greškama pričaš...ali ajde...ti ih očito samo znaš.

Miki_16 kaže...

hvala na odgovoru, međutim nisi naveo koji od ova dva točno imaš?? razmiljam da si jedan od njih uzmem, ali skeptična sam oko baterije koja mi je najbitnija (sada imam Xiaomi Redmi Note 4)

Ne kužim što te mući oko baterije...to hoće izdržat S8 do 20h navećer, a ovaj Note 4 do 20:15h.

Ja bi shvatio da te baterija brine da je razlika u danima., ali ovo je razlika u satima..., potšo živimo u 21st svaki k... ima utičnicu pa si napuniš.

Robi1992 kaže...
Da da znam ja to nego pitam dali je ove godine vrijedniji s8 nego prosle godine s7 jer je u prednarudzbama bio skuplji oko 500 kn..mislim na sve te senzore i to mozda je skuplje kostao u proizvodnji..to me zanima sta vi mislite

Sorry glupo pitanje...koga boli ona stvar jel vrijedi 500kn više. Ako tko ima dat 6000-7000kn za mob, onda ima i 500kn više.

Kad vidim pitanja i podpitanja - takvima je bolje da ne kupuju Samsung jel će poslje cmizdrit kako im je na Kinezu baterija trala 3min duže.

S8 ima Soc na 10nm, S7 na 14nm. Šta ti misliš da li vrijedi razlike 500kn??

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 13:22 (R36).
13 godina
R36 kaže...

Ovaj forum je postao mjesto di cim neko u temi o samsungu ili u temi o iphonu ili u temi xyz proizvodaca nesto lose reces o doticnom proizvodu odmah hrpa fanboy inkvizitora baca te na lomacu...

Da samo ponovim za uredaj od skoro 1000e i ta kolicina gresaka pri izlazku cini mobitel smjesnim bez obzira na cijenu... Osobno sa mi se ovo dogodi meni bi smetalo ali fanboyjsi su isto ovako reagirali na note 7 to je napuhana prica iz amerike kad ono puc samsung u strahu od tuzbi povuce sve... Je povukao ih je radi zadovoljstva korisnika malo sutra jer ih nije pokusao dva put prodat...

Budimo realni - problem je ako se zapali mobitel i to je velikiiii problem...ali ovo izmišlajnje gluposti oko nekih sitnica je bedasto.

Pretpostavljam da imaš Kineza...ja ti nabroji 5-6 mana zašto ga ja ne bi kupio...i šta čemo onda.

Ti i takvi poput tebe koji imaju Kineze nisu nikad ni bili potencijonalna klijentela Samsugna kao ni nekog top modela.

Ja i dalje ne kužim o kojim ti to kardinalnim greškama pričaš...ali ajde...ti ih očito samo znaš.

Miki_16 kaže...

hvala na odgovoru, međutim nisi naveo koji od ova dva točno imaš?? razmiljam da si jedan od njih uzmem, ali skeptična sam oko baterije koja mi je najbitnija (sada imam Xiaomi Redmi Note 4)

Ne kužim što te mući oko baterije...to hoće izdržat S8 do 20h navećer, a ovaj Note 4 do 20:15h.

Ja bi shvatio da te baterija brine da je razlika u danima., ali ovo je razlika u satima..., potšo živimo u 21st svaki k... ima utičnicu pa si napuniš.

Robi1992 kaže...
Da da znam ja to nego pitam dali je ove godine vrijedniji s8 nego prosle godine s7 jer je u prednarudzbama bio skuplji oko 500 kn..mislim na sve te senzore i to mozda je skuplje kostao u proizvodnji..to me zanima sta vi mislite

Sorry glupo pitanje...koga boli ona stvar jel vrijedi 500kn više. Ako tko ima dat 6000-7000kn za mob, onda ima i 500kn više.

Kad vidim pitanja i podpitanja - takvima je bolje da ne kupuju Samsung jel će poslje cmizdrit kako im je na Kinezu baterija trala 3min duže.

S8 ima Soc na 10nm, S7 na 14nm. Šta ti misliš da li vrijedi razlike 500kn??

pa mući me, razlika i oko sati jer vidiš stalno sam na putu gdje NEMA utićnica, a moram biti dostupna :-)

npr. bila uzela ganz novi LG G4 i nije mi od 7h pa do 15h izdržao, punila 3x dnevno ali ne do kraja jer nisam mogla vremenski ga ostaviti na punjaću zbog obaveza, uzela ovaj Xiaomi i punim 1x ponekad 2x dnevno!

Stalno sam na email preko chroma, whatsapp i pozivi i poruke...

9 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

pa mući me, razlika i oko sati jer vidiš stalno sam na putu gdje NEMA utićnica, a moram biti dostupna :-)

npr. bila uzela ganz novi LG G4 i nije mi od 7h pa do 15h izdržao, punila 3x dnevno ali ne do kraja jer nisam mogla vremenski ga ostaviti na punjaću zbog obaveza, uzela ovaj Xiaomi i punim 1x ponekad 2x dnevno!

kupi si powerbank, nije skupo, pretpostavljam da imas mjesta u torbici za to :)

manji su od kutije cigareta a super stvar

13 godina
X3M kaže...
Miki_16 kaže...

kupi si powerbank, nije skupo, pretpostavljam da imas mjesta u torbici za to :)

manji su od kutije cigareta a super stvar

hahahahhha dobra.. :D 

njega već mjesecima kupujem pa nikako.. 

potrudit ću se.. :D

8 godina
neaktivan
Kako se lako isprovociras jbt 😂😂😂😂

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ako ti je sve to glupo samo ne citaj i ne opterecuj se ti jos vise..moj savjet

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Imaš par mogučnosti : 

1. Kupit mobitel s izmjenjivom baterijom

2. Kupit powerbank

3. Kupit nekog Kineza s 5000-6000mAh - LENOVO VIBE P1 ti ima 5000mAh (bateriju)

Svi top modeli će ti trajat max jedan dan...

Ako putuješ biciklom ili pješke razumijem., jel sva ostala prijevozna sredstva imaju večinom utičnicu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 15:28 (R36).
13 godina
neaktivan
R36 kaže...

Imao sam s5 s6 s7 s7 je 4 puta isao na servis pa da nisam potencijalna klijantela.Sto bi znao o samsungu i smeću koje prodaje ko suho zlato.. Imao sam od boljih aparata v10 OP2 g5 tako da znam o čemu pričam, a ti si baš tipični primjer fanboya kojem kad se nešto napiše protiv samsunga (Ragequit iphone je bolji) padne u stadij delirija kao da mu miljuni ovise o tome... Da ima problema jer mobitel koji je kao super uređaj po tvojim riječima ima miljun početnih bugova... Ne znači mi ništa što je ekran super kad ima burnin(ups samsung izdaje zakrpu ali to nije nista po fanbojevom riječniku) ne znači mi nista snapdragon 835 (ili noviji) kad je softwer takav da će nakon 10 tak aplikacija laggat i počet se pregrijavat a uz to praznit ce se baterija ko luda eto o tome pričam a iskreno sto neki recezent napise da je super odlicno uopce ne virujem, jer danas 95% tih recenzija je plaćeno a samsung u marketin ulaze miljarde i miljarde dolara.......

I da trenutno imam kineza koji mi je odličan i mislio sam kupit s8 ali neću jer ne vrijedi te novce a ti ako ćeš sad se spuštat na razinu da i dalje nemam pojma jer ne koristim premijum... lool..Bas si majstor jer imaš s8 ali eto.

9 godina
odjavljen
...

Imao sam s5 s6 s7 s7 je 4 puta isao na servis pa da nisam potencijalna klijantela.Sto bi znao o samsungu i smeću koje prodaje ko suho zlato.. Imao sam od boljih aparata v10 OP2 g5 tako da znam o čemu pričam, a ti si baš tipični primjer fanboya kojem kad se nešto napiše protiv samsunga (Ragequit iphone je bolji) padne u stadij delirija kao da mu miljuni ovise o tome... Da ima problema jer mobitel koji je kao super uređaj po tvojim riječima ima miljun početnih bugova... Ne znači mi ništa što je ekran super kad ima burnin(ups samsung izdaje zakrpu ali to nije nista po fanbojevom riječniku) ne znači mi nista snapdragon 835 (ili noviji) kad je softwer takav da će nakon 10 tak aplikacija laggat i počet se pregrijavat a uz to praznit ce se baterija ko luda eto o tome pričam a iskreno sto neki recezent napise da je super odlicno uopce ne virujem, jer danas 95% tih recenzija je plaćeno a samsung u marketin ulaze miljarde i miljarde dolara.......

I da trenutno imam kineza koji mi je odličan i mislio sam kupit s8 ali neću jer ne vrijedi te novce a ti ako ćeš sad se spuštat na razinu da i dalje nemam pojma jer ne koristim premijum... lool..Bas si majstor jer imaš s8 ali eto.

Kojih problema? Kakav burn in? Jedan članak. jak problem. A prica oko burn ina se javla svake godien kada izadje s serija. Imao S2, S3, S4 active(sa lcd ekranom), S6, Note 3, Note4 i sada nexus 6p svi odreda osim s4active sa amoledom i nemam pojma sta je burn in niti znam ikoga ko je imao taj problem-. Nije savrsen mobitel kao sto niti jedan nije niti ce biti ali brate i ti pretjerujes debelo.... Ima more mana ali za sada burn in  nije problem. Ako se toliko bojis nemoj kupiti i to je to.... Nemoj kupiti samsung uostalom. Imas more uredjaja u android svijetu pa biras.  Ne vjerujes recezentu koji napise da je odlican ali uredno vjerujes jednom no name clanku koji napise suprotno....I ne nemam S8 niti cu ga kupiti vjerovartno jer sam se navukao na nexus uredjaje i jer je preskup (kao i vecina novih uredjaja). Ne zato sto ne mogu jnego jer ne dam toliko novaca za mobitel. 450 EUR je granica i peko toga niti centa... Ali burn in je zadnje o cemu bih razmisljao....

13 godina
neaktivan
Imam S8+, najbolji mobitel koji sam imao do sada, radi savršeno, ekran je odličan, Screen On Time je oko 6h, dan i pol izdrži bez problema.
Moje mišljenje je da mu je najveći minus previsoka cijena i Bixby koji (zasad) ne služi ničemu.

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Niklin tempered glass jel radi touch normalno posto na jednom koje sam sad proba touch zeza...ili ako ima koje drugo da se stavi.... i jedno pitanje jel se grebe gorila 5 ako se normalno koristi
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kad bih usporedio S8+ i OP3 rekao bi da ne vrijedi davati toliko više novaca za S8. E sad, pošto tu ima zaljubljenika u tehnologiju, ljudi različitih profila i platežne moći, svatko si izabere ono što mu odgovara.
Nije S8 savršen mobitel, takav ne postoji. Al da je trenutno top što se može naći na tržištu, to je.
Cijena je previsoka, Bixby kao i tipka služe k...., otisak prsta je na glupom mjestu. Za sad još nema lagga a baterija traje isto kao na iPhonu 7+. Samo će vrijeme pokazati kako će se mob ponašati u budućnosti.
Realno nema tog mobitela koji treba biti skuplji od 600 eura. To bi trebao biti vrh cijene za najbolje od najboljih, tržište radi svoje pa su cijene takve kakve jesu, a Hrvatska je premala da bi diktirala išta.

0 0 hvala 0
14 godina
NorthBlue kaže...
Kad bih usporedio S8+ i OP3 rekao bi da ne vrijedi davati toliko više novaca za S8. E sad, pošto tu ima zaljubljenika u tehnologiju, ljudi različitih profila i platežne moći, svatko si izabere ono što mu odgovara.
Nije S8 savršen mobitel, takav ne postoji. Al da je trenutno top što se može naći na tržištu, to je.
Cijena je previsoka, Bixby kao i tipka služe k...., otisak prsta je na glupom mjestu. Za sad još nema lagga a baterija traje isto kao na iPhonu 7+. Samo će vrijeme pokazati kako će se mob ponašati u budućnosti.
Realno nema tog mobitela koji treba biti skuplji od 600 eura. To bi trebao biti vrh cijene za najbolje od najboljih, tržište radi svoje pa su cijene takve kakve jesu, a Hrvatska je premala da bi diktirala išta.

Uvijek za sebe želim najbolje, od onoga što si mogu priuštiti, a to je usko zaokružena tema i cjelina. 

No, kazati da je bez obzira na sve da je 600€ realno maksimalna cijena svakog mobilnog gadgeta, je nerealno za kazati! 

Na stranu ovaj puta o ukusima i raspravama, prije o platežnoj moći svakog "prosječnog" Hrvata, to je bitnije. 

Ako bih ja mogao kazati, meni osobno "obli dizajn" bezela gore i dolje nisu baš nešto, preferiram oštre kuteve, ali shvaćam što je pjesnik želio kazati obzirom je sve zaobljeno, vjerojatno zbog smanjenja gubitaka detalja u samim kutevima?! 

I ma koliko se ja žalio na neke viškove i/ili manjkove, kada "odgovorni" skrenu nekuda dalje od ovakvog dizajna, stvarno sam uvjeren da ću vrlo teško naći ikakav mobilni gadget za sebe, koliko toliko po mojem ukusu, skromnom i subjektivnom! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
augi80 kaže...
Niklin tempered glass jel radi touch normalno posto na jednom koje sam sad proba touch zeza...ili ako ima koje drugo da se stavi.... i jedno pitanje jel se grebe gorila 5 ako se normalno koristi

koristim Nilkin zadnjih par godina, i staklo i kucista za mobitele, pokazali su mi se najbolji, nikakvih problema sa koristenjem, touch radi kako treba i boje su iste kao i da nemas staklo, na S6, S7, iPhonu SE, Sony XZ, XA, Nokia 900 serija itd, vrh su stvarno

a gle, sve se grebe, preporucujem ti da si stavis svakako zastitno staklo, ako nista onda zbog toga da ne bi imao problema ako ti recimo rikne ekran, zbog nekog razloga, a bude ti staklo na gornjem ili doljnjem dijelu izgrebano jako ili osteceno, onda ti ovi u servisu kazu da imas fizicko ostecenje, bez obzira sto ti LCD rikno zbog necega drugoga, i nece ti uvaziti jamstvo, nego ce ti naplatiti punu cijenu zamjene svega, jer se ne moze samo zamjeniti ekran, posto je sljepljen sa tim prednjim staklom (jos jedna od divno smisljenjih caka kako ljudima uzet pare :) )

svakako ti je isplativije kupit staklo i kuciste za $4 nego platiti 1800kn ako dode do sranja 

10 godina
neaktivan
Naravno da je nerealno za očekivati jer živimo u kapitalizmu gdje se na kraju dana broji samo profit. Ali kad realno sagledaš cijene komponenti i razvoj, svima ostaje dovoljna margina. Naravno da se to nikad neće dogoditi.
Vidjet ćemo kako će ispasti iPhone 8 i koliko će pomaknuti marginu cijene.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj mi nađi tog mađioničara koji bi milijunima ljudi prodavao jaja pod bubrege...Misliš da su svi ljudi Iphonea, Samsunga i ostalih top modela neznalice., pa nisu uoćili prednost Kineza od 200-300 dolara.

Ti 4 puta nosiš mob na servis., šta se problem bilo javit u predstavništvo Samsunga i opisat svoj problem. Misliš da bi se Samsung radi jednog kupca sramotio., misliš da ti ne bi izašli u susret.

Kad vidim koliko si sposoban da te netko 4 puta j... ma ne bi ti ni ja pomogao.

Mislim da o Kinezima ne trebam puno pričati...sve smo rekli davnih dana.

13 godina
neaktivan
NorthBlue kaže...
Naravno da je nerealno za očekivati jer živimo u kapitalizmu gdje se na kraju dana broji samo profit. Ali kad realno sagledaš cijene komponenti i razvoj, svima ostaje dovoljna margina. Naravno da se to nikad neće dogoditi.
Vidjet ćemo kako će ispasti iPhone 8 i koliko će pomaknuti marginu cijene.

Problem je što svi gledaju koliko dođe proizvodnja pojedinog dijela., a nitko ne zna cijenu tog intelektualnog rada...netko je jebeno morao izmislit taj Amolde zaslon., netko je mora smanjit Soc s 14nm na 10nm itd...itd...

Di su tu Kinezi - najlakše je kupit od nekog njegov intelektualni rad., ugradi, i prodavat putem webshopa bez predstvništva. Isti k... kao i ovi naši iz Hangara 18 s markom "Noa". I onda kad vidimo zašto top modeli dođu više od ovih sklapanih poluproizvoda čudimo se kao pura dreku.

Nikad još nitko nije prodavao proizvod i ništa slično a da je bilo : Visoka kvaliteta/niska cijena - to ne postoji. Tko uspije to napravit može se prijavti za "Nobelova nagrada za ekonomiju"

15 godina
neaktivan

Jel sad već trolaš ili kaj ? Daj prestani izmišljati stvari i kenjati bezveze. Kao prvo ako se nekome sviđa mobitel nije odmah fanboy. Daj pročitaj malo kaj si napisao i onda dobro dobro razmisli o tome. Kao prvo o kakvih milijun bugova pričaš ? Evo nabroji bugove koje ovaj mobitel ima, koje si doživio, koje si vidio i za koje si 100% siguran da postoje ? Kao drugo u vezi burnin-a Samsung se odmah oglasio i rekao da je to ne moguće jer se tipka sama po sebi pomiće lijevo, desno i nikakva zakrpa nije izdana zbog toga. Zakrpa je izdana da omogući dodatne i detaljnije opcije kalibracije ekrana.  Baterija je jača i od V10 i od G5 koje si gore napisao, i to dosta bolja i to znam iz usporedbe jer sam koristio. Koristim S8+ od 19.4. i do danas nisam doživio da je software laggao a eto imam 332 sata uptime-a. Što se tiče recenzija tu si u pravu, slažem se da ih je velika većina namještena ili plaćena, ali sigurno da ima i onih koji su realni i objektivni. Ali isto tako pola ovih trčava dolazi od raznoraznih iPhone fanboyeva i kojekakvih kineskih obožavetalje koji idu po forumima i onda u temama drobe gluposti o nekakvim burnin-ovima i raznoraznim bugovima koje nitko nije osim njih ni vidio, a zapravo nisu ni koristili mobitel. A u cijeloj priči mi je zapravo najsmješnije to što ti koji si koristio te samsungove uređaje koje si naveo, i uz toliko problema koje si imao, i uz kako ti kažeš milijun početnih bugova, ti si ipak htio kupiti uređaj koji ne vrijedi tih para. Svaka ti čast ti baš imaš čvrste stavove i uvjerenja.

Galaxy S8+ :)
16 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Ako ti je telefon potreban i ako su ti mogućnosti korisne, onda je cijena nebitna. Druga je priča ako ti je mobitel samo igračka za dok sjediš na zahodu... onda je no-name Kinez sasvim dobar. - Što se tiče modernih flagshipa, oni nisu za svačiji džep, pogotovo ne ako su čisti trošak i ako ti takva mobilna snaga ne treba. 

Inače, mali S8 sam poslao dalje, S8+ zasad držim neko vrijeme i borit će se protiv iPhonea 7 kamerom. Baterija je fenomenalna u S8+:

Nažalost, Samsung još nije riješio problem performansi. Mikro i makro trzanja, frame drops, tipično i nažalost i dalje prisutno iako je TouchWiz dosta napredovao. Telefon je evolucijski bitno bolji od linije 7, dizajn i ekran su vrh ponude uopće, ali performanse i nadogradnje ostaju veliki problem Samsunga. Šteta. Da je na ovome neki minimalni skin ili čak čisti Android (kamo sreće da kupe Sense) Samsung bi "rasturao na najjače". Ovako je donekle propuštena prilika i nepotrebno ostavljen prostor za HTC 11. LG G6 je tu i već prijeti...

Nope.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ako ti je telefon potreban i ako su ti mogućnosti korisne, onda je cijena nebitna. Druga je priča ako ti je mobitel samo igračka za dok sjediš na zahodu... onda je no-name Kinez sasvim dobar. - Što se tiče modernih flagshipa, oni nisu za svačiji džep, pogotovo ne ako su čisti trošak i ako ti takva mobilna snaga ne treba. 

Inače, mali S8 sam poslao dalje, S8+ zasad držim neko vrijeme i borit će se protiv iPhonea 7 kamerom. Baterija je fenomenalna u S8+:

Nažalost, Samsung još nije riješio problem performansi. Mikro i makro trzanja, frame drops, tipično i nažalost i dalje prisutno iako je TouchWiz dosta napredovao. Telefon je evolucijski bitno bolji od linije 7, dizajn i ekran su vrh ponude uopće, ali performanse i nadogradnje ostaju veliki problem Samsunga. Šteta. Da je na ovome neki minimalni skin ili čak čisti Android (kamo sreće da kupe Sense) Samsung bi "rasturao na najjače". Ovako je donekle propuštena prilika i nepotrebno ostavljen prostor za HTC 11. LG G6 je tu i već prijeti...

Kolga mislim da su ta mikro i makro trzanja bitna kao prošlo prolječe.

Ista priča s S7/S7 a a prodani su u 55 milijuna primjeraka... 

Pošto smo svi mi imamo osjetila a jedno od toga je i vid(oko)...stavi pored prosječnog korisnika - HTC 11 i S8 - pa javi što je izabrao. Ili još bolje stavi Xiaomi Mix i HTC 11...vidjet ćeš da će ga Mix više privući...vrlo jednostavno.

S8 jedino može biti konkurencija Iphone (jebi ga ima najlojalnije kupce)...ovo ostalo baš i ne. 

Da ne kažete da pričam nebuloze - pričamo zadnjih 3-4 godine na ovom forumu istu priču i na kraju se ispostavi da je uvijek borba Iphone/Samsung., svi ostali se bore između sebe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.5.2017 11:05 (R36).
16 godina
odjavljen

A čuj... netko voli da mu mobitel radi glatko, netko da trza. Netko u seksu voli udarce bičem, netko nježnost... sve je to pitanje vrlo subjektivne prirode, želja, preferencija. Znam ja jednog koji čak i video igre voli igrati u 12-20 FPS-a, mrzi kad sve radi na 60. Čak je tražio od telekoma da mu povećaju ping prema svemu jer mu je optika s 5ms bila predobra.

Prodanost je nebitna. Ljudi ne znaju za bolje ako im ne pokažeš. Prodaje se i Alfa Romeo pa...

Nope.
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

tocni je u pravu, sve stoji sto je napisao

trenutno je vrh ponude, sve na njemu je vrh, ali njihov software moze biti i bolji..  s tim da je sada lagwiz dosao do toga da moras dobro zapazati da vidis frame dropove i mikro lagove.. dakle velika vecina to nece ni zapaziti, niti ce im sto predstavljati i ako zapaze.. cak je i s7 sa zadnjim updateom dotjeran u red po tom pitanju.. cak sam ja koji sam picajzla dosta zadovoljan.. sa 6.0 bas nisam bio..

iako ja te mikro lagove i dropove nebi stavljao u isti kos pod "performanse", jer brzina opcenito je odlicna.. i dosta tih "problema" se moze rijesiti drugim launcherom..

meni osobno bi bio win da samsung napravi takav uredaj ali da na njemu bude samo cisti android.. mislim da mu ravnog nebi bilo..

dakle, s8 je novi i stoji na vrhu, zbog toga ga svi zivi i nezivi seciraju i traze dlaku u jajetu, a koliko vidim nema nekakvih ozbiljnih gresaka i problema cak ni sa pocetnim softverom, koji ce sa vremenom i updateima postati vjerojatno jos bolji..

a raznoraznih laznih, poluistinitih glasina i podvala ce uvijek biti, bilo to radi zavisti nekog hejtera ili radi nekog lika koji zeli postati popularan pa je navodno nasao neku gresku i sl.

da se na taj nacin secira neki drugi uredaj nasli bi tko zna sto, a posto je s8 trenutno najpopularniji cijelim svijetom odjekuje svaka glupost koju netko provali.. pogotovo poznavajuci danasnje clickbait "novinare"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Osjeti se... običan chat trza, običan messenger. :( GPU na Exynosu je (tako mi je rečeno) znatno lošiji od onog na američkom SoC-u pa tako nije ni čudo da su žuti barovi ovako agresivno visoki... (CPU čeka GPU stalno).

Nope.
8 godina
neaktivan
Mislim da se samsung nebi tako dobro prodavao da je cisti android..po tome i je specifican sto ui bas izgleda ljepo..sve ikone jednake ljepe..cijeli touchwiz ljepo izgleda a mislim da i vecina kupaca na to i pada tako da nista nebi napravili sa cistim androidom

0 1 hvala 0
10 godina
Tonči kaže...

Osjeti se... običan chat trza, običan messenger. :( GPU na Exynosu je (tako mi je rečeno) znatno lošiji od onog na američkom SoC-u pa tako nije ni čudo da su žuti barovi ovako agresivno visoki... (CPU čeka GPU stalno).

ozbiljno? to bas nije pohvalno ako je tako.. osobno ne koristim messenger, pa ne znam kako opcenito radi niti jednom modelu, ovo sto koristim na s7e je glatko (whatsapp, hangouts..), u biti sve sto koristim ide glatko.. tu i tamo se desi neki manji lag.. cak i trg.play skrola glatko :D  koja ironija - to je najzahtjevnija aplikacija u povijesti androida, na rijetko kojem modelu sam vidio da ni malo ne trza...

a jesu ti na s8 ukljucena ona sranja lijevo na pocetnom ekranu? one vijesti i tako te gluposti? na s7 sve trza kad je to smece ukljuceno.. kao da se trude natrpati sto vise sranja samo da uspiju na svu silu usporiti rad os-a :/

Robi1992 kaže...
Mislim da se samsung nebi tako dobro prodavao da je cisti android..po tome i je specifican sto ui bas izgleda ljepo..sve ikone jednake ljepe..cijeli touchwiz ljepo izgleda a mislim da i vecina kupaca na to i pada tako da nista nebi napravili sa cistim androidom

aha, sad tek na nougatu izgleda ok, ovo do sada je bila sprdacina, kao da su se djeca igrala sarenim bojama.. da se razumijemo i lg je u istom sranju npr.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.5.2017 12:50 (digitall).
8 godina
neaktivan
Uglavnom napreduju sa touchwizom (ssmsung expirience) i ljudi padaju na izgled jer stvarno preljepo izgleda moderno to sve sad pogotovo na s8 i onaj infinity wallpaper bas cista petica za izgled..ljudi uglavnom na to padaju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

A čuj... netko voli da mu mobitel radi glatko, netko da trza. Netko u seksu voli udarce bičem, netko nježnost... sve je to pitanje vrlo subjektivne prirode, želja, preferencija. Znam ja jednog koji čak i video igre voli igrati u 12-20 FPS-a, mrzi kad sve radi na 60. Čak je tražio od telekoma da mu povećaju ping prema svemu jer mu je optika s 5ms bila predobra.

Prodanost je nebitna. Ljudi ne znaju za bolje ako im ne pokažeš. Prodaje se i Alfa Romeo pa...

Gle u svemu postoje "frikovi" pa i u tome. Ali prodavač ne gleda takve "frikove"...jer po tome ima frikova koji kupi mobiteli i lupe po njemu s čekičem da bi netkom ne znam što dokazali. Šta bi sad oni trebali radit mobitel od titana.

Ja pričam o večini kupaca a ne o takvim anomalijama.

Tonči kaže...

Može bit., ne kažem da ne može...evo meni je S7e na Nougatu onakav kakav je trebao biti na MM kad sam ga kupio. 

Robi1992 kaže...

Ima i u tome nećega. Ja kad vidim ona sterilan čisit android - loše mi je.

10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ovo nije nista drugo nego jos jedan Samsung u nizu. Isprobao i prosljedio dalje. Dizajn je nesto novo a sve ostalo je staro (molim ne hvatajte se na broj jezgri i proc posto je to stvarno u danasnje vrijeme nebitno) slozio se netko s time ili ne meni nebitno :) Dati toliko love i imati neoptimizirani trzavi mob sa friziranom kamerom umjetnih boja uz iste na amoled displayu, hvala ali nebi ni za djabe. I da, jednostavno nema smisla usporedna sa iPhone-om posto je to neki drugi svijet, zatvoren i ne tako savrsen ali zato fluidan i stabilan isto kao i macOS u odnosu na win. Samsung je nista drugo nego samo roba na kojoj se lako uhvati lova, bilo da se radi o mobitelima ili TV poluproizvodima (malo si procitajte temu o TV).

1 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice